Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katie88

troszkę się martwie.. może Wy wiecie co to jest??

Polecane posty

Po każdym razie, kiedy kocham się z chłopakiem, leci mi krew.. Nie dużo, ale sam fakt ;/ Biorę tabletki anty, ale na pewno nie jest to okres, dziś wzięłam 6 tabletkę.. I zdarza się to za każdym razem :(:( Troszkę się martwię, ktoś wie, co to może być??

Gość moze to byc
nadżerka

albo zle dobrane tabletki. za malo hormonow - to moze sprawic ze zbiera sie troszke krwi w macicy a stosunek \"pomaga\" jej wyplynac; tak mi lekarz tlumaczyl jak tak mialam i po zmienieiu tabl bylo ok

tak nadzerka wymaga leczenia; ale jesli lekarz zapisal Ci te tabl, to znaczy, ze tez Cie badal i powiedzialby gdybys ja miala - albo to zly lekarz byl ;) idz do lekarza jeszcze raz; zapytaj co sie dzieje i tyle. ale generlanie nie zamartwiaj sie to sie czesto zdarza; ale do lekarza trzeba isc

lekarz mnie nie badał przepisując te tabletki, ja nawet ich nie chciałam poszłąm się po prostu pierwszy raz zbadać, on zobaczył że nie jestem dziewicą i mi przepisał, a gdy powiedziałam, że uch nie chcę, powiedział \'pewnie, lepiej zajsć w ciąze a tak młodym wieku\'. :/ hmm..chyba zmienię lekarza:/

oj zmien i to koniecznie; a o tym jak zostalas potraktowana mozesz napisac kilka slow do Izby Lekarskiej. lekarz ma zafajdany obowiazek zrobic przynajmniej podstawowe badanie ginekologiczne. Jesli fatycznie tak zrobil to narazil na szwank Twoje zdrowie. idz koniecznie jeszcze raz do lekarza; tylko koniecznie innego i mu wszystko opowiedz

pójdę, pójdę, może nawet jutro.. Dziwne, to była bardzo dobra klinika, polecany lekarz.. ;/ ech .. ;/ a czy są jeszcze jakieś objawy nadżerki oprócz tek krwi?

ja mialam kiedys dosyc spora i zadnych objawow .. ale jakies tam sa pewnie. idz do lekarza; nie ma co rozmyslac:)