Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bruneettkaaseksi

rude ryże włosy , i co z nimi ?

Polecane posty

Gość rude ;/
Nie chcę nikomu wrzucać, że rude to wrede itd bo to bez sensu. W ten sposób można się przyczepić do wszystkich. Niestety nie mam miałych wspomnien z żadnymi rudzielcami. Odraża mnie ten kolor (nie mówie o włosach farbowanych) i mam jakieś uprzedzenie do rudych. W sumie czuje się jak rasistka, jak widze rudą laską. Zawsze kojarzy mi się żle, chyba dlatego że jedna mnie kiedys mocno wkurzyła. Niestety każdy ma jakies uprzedzenie czy do imion, czy do koloru włosów, oczu itd. ja mam do rudych;P

rude są super, to oryginalna, ciekawa uroda. byłam na koncercie Florence - przecież wygląda świetnie, z innym kolorem włosów robiłaby na pewno mniejsze wrażenie. moja dobra koleżanka jest ruda, wiewiórkowa, i do tego bardzo blada. poszła niedawno na konsultacje z wizażystką, żeby dobrać makijaż (ciekawostka: karnet dostała w salonie Nissana, w Warszawie - nazywa się Nissan Zaborowski, jest tam dużo ciekawych promocji) i dobrali jej taki zestaw, że naprawdę szczęka opada. wszyscy znajomi padli z wrażenia.

Ja jestem ruda i się z tego cieszę a wogule to nie ocenia się ludzi po wyglądzie a jak ktoś tak robi to sam jest wredny!!

Gość Nygga
tu nie ktorzy mowia ze rude to falszywe a co wy mowicie wogole kolesie .A ten co jest czarny czy blondyn to nie jest falszywy czy wredny sa jeszcze gorsi niz ci co sa rudzi

a mi sie podobaja rude wlosy. i daze do tego zeby takie miec! ;d ale rude wlosy podobaja mi sie tylko u kobiet i oczywiscie nic pozatym. uroda naturalnych rudzielcow jest raczej nieprzyjemna ze tak powiem. ale wlosy rude same w sobie sa git.