Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bruneettkaaseksi

rude ryże włosy , i co z nimi ?

Polecane posty

Gość bruneettkaaseksi

co sądzicie o rudych osobach ? ja sądzę iż wszystko co ryże to głupie i są oni do kitu. a wy co myślicie ?

Gość zastanów sie co mowisz
ja ruda nie jestem, ale zawsze chciałam być, bo rude jest piękne! :D a głupota od koloru włosów raczej nie zależy.. no chyba że blond, to to fakt :p

Gość hłehłe
ja jestekm naturalna brunetka, a chcialabym byc ruda - bardzo mi sie podoba taka uroda, a juz w ogole miedziano-rudy do opalonej skory jest obledny

Gość precz z rudymi
nienawidze ich sa zaklamani strasznie, a wogle rude kobiety sa straszne, blade takie fuj. nie ma to jak ciemna opalona brunetka !!

Gość jhoihwrwr
Jestescie porąbani , jak można oceniac ludzi po kolrze włosów ? Durnoty , tak jakby powiedziec o kims kto ma grabaty nos , że takie osoby są głupie , niemiłe itp. przykłdów można mnożyć , a kolor włośów to tylko jeden z wilelu. Opnaujcie się .... bo żal dupe ściska

e tam, jak ktoś ocenia na podstawie włosów, to to świetnie o nim świadczy... a prawda jest taka, że osoby rude z jasną karnacją są NAJBARDZIEJ WYJĄTKOWE, a opalone (po solarium:P) brunetki, blondynki, szatynki - to pospolitość :( ja jestem ciemną blondynką, ale rude blade kobiety o porcelanowej cerze... jak dla mnie to ideał :)

Gość blond666
rudy kolor jest dla mnie jak kazdy inny, gdyz nieoceniam ludzi po kolorze włosów, bo mnie wiele osób własnie tak ocenia nie raz słyszałam docinki typu o boze ale ty jestes tepa rasowa blondynka...jesli ja czegos niezrozumiem odrazu są docinki takiego właśnie typu a jeśli jakiejs rzeczy niezrowumie np szatynka to nikt jej niewypomina jej koloru włosów...podobnie jest z rudymi tez wszyscy na każdym kroku wypominaja im ich kolor włsow szcezgólnie biedne są takie dzieci rude w przedszkolu bo tam dzieci smieją sie czesto z takich bo nierozumieją ze tak niemozna...

Gość aaa haa haaa haaaa
hahahahaha kocham to hahahaha

jestem ruda niska i wredna :) ale nie głupia...za to autor tego wątku ynteligencją nie grzeszy :)

Gość ale podobno udowodnione...
....że rude najbardziej są wierne i kochają szczerze.

Gość lidokaina
a mnie sie podobaja rudzi faceci - nie wszyscy (bo nie lubie np takich "bez rzęs") ale wielu jest calkiem calkiem

Gość miranda klara
rude czyli tycjanowskie /ideał urody przez stulecia, podobnie jak porcelanowa, świetlista cera/. Skoro to takie brzydkie, skąd ten dziki popyt na wszystkie rude odcienie farb do włosów? :)

Gość nie na rude odcienie
a na kasztanowe. kasztan , mahoń itd a rudy to całkiem co innego. A itak najpiękniejsze są mulatki i murzynki !

Gość Sfwefws
VFGEWEFCS

a mi się teraz rude podobają :) tobie (do hahahahaha ideal) pewnie doda się podoba? no comments ;)

Gość AlabamaAlabama
Rude są piękne i bardzo namiętne... każdy facet Ci to powie. Poza tym jedynie rude nie sa pospolite :)

Gość żal żal hehehe
jesteście wszyscy żałośni !

Gość iaaaaaaaaa
mi się osobiście nie podobają rude włosy ale nic nie mam w gruncie rzeczy do rudzielców ;p

Gość Aicha 27
Farbowałam siękiedyśna rudawy kolor, rozjasniałam a wychodził rudawy :) Mój facet jak widzi moje fotki z tamtego okresu to mówi ze super :) Rudy taki ciemy jest bardzo ładny, dobry makijażdo tego i super :) Zazwyczaj do tego majadelikatnąurodę, polecam płukanki z kory dębu-mogąlekko przyciemnić/pogłębićkolor rudy :) Nabiorąfajnego odcieniu przy regularnym stosowaniu!!

Gość szczery
Co ryże to? Fałszywe A co fałszywe to? trzeba ubić. Ryże to obleśne i fałszywe stwory znam paru w 100 się sprawdza

Gość Judyta - Liska
No przy paru komentarzach się uśmiałam. Każdy człowiek jest inny i nie można powiedzieć, że wszystkie blondynki są głupie czy rude fałszywe. W ogóle jak można oceniać po kolorze włosów?! Wiem, że powtarzają się te teksty, ale jak wbić do łba takiemu kretynowi, żeby najpierw siebie ocenił, a potem innych oceniał? Człowieka trzeba najpierw poznać. Ja mam rude włosy i czasem żałuję, a czasem się cieszę. Nie będę grała kozaka i przyznam, że zdarza się że jest mi przykro jak mnie zaczepiają, ale chyba zaczynam z tego wyrastać. Ciekawe czy miło by było takiemu co ocenia po kolorze włosów gdybym powiedziała, że skoro jest brunetem to się nie liczy, bo jest pospolity i w ogóle śmieć. No jak to z Wami jest ludzie?

Gość RUDA0508
Niezłe jaja z tymi bladynkami i rudymi was normalnie pogielo jak mozna oceniac ludzi po wlosach :-/ sama jestem ruda i wcale nie uwazam zebym byla falszywa i nie czuje sie z tego powodu jakas gorsza wrecz przeciwnie podoba mi sie ten kolor i napewno go nigdy nie zfarbuje ^^ a co do bladynek to mam 2 przyjaciolki bladynki i zadna z nich nie jest glupia ^^ poprostu żal.pl

Gość lyraaaa
dyskusja na poziomie gimgówniarstwa

Gość margolinkare
Znam takiego jednego, co ma kupe klasy, najbardziej oryginalny i pięknie zadbany wygląd, kupe szmalu :) kupę fajnych pomysłów na życie i pewnie wyśmiałby się z wiekszosci tego typu wpisów, na czytanie których szkoda byłoby mu życia i czasu. I powiem jeszcze jedno - nie zamieniłabym go na żadnego innego chociażby był ósmym cudem świata. Jestem szcześliwą mężatka od 10 lat i matką 4 wspaniałych dzieciaczków. Życzyłabym każdej z was takiego mężczyzny - który ma klasę i tak piękne wnetrze i tyle energi, że życie zdaje się byc niekończąca bajką. FAŁSZU NIE MA WE WŁOSACH, FAŁSZ JEST W SERCU. Pomyślcie