Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A

miłośniczki facetów z długimi włosami WPISUJCIE SIĘ

Polecane posty

ja właśnie obejrzałam fragment koncertu INXS z 97 roku ... znacie w ogóle faceta który umie i ma odwagę uwodzić??? Właśnie tak robił Michael Hutchence, ... pioosenka jest może banalna ale trzeba zwrócić uwagę na to JAK on ją wykonuje i w jaki sposób śpiewa.. uch http://www.youtube.com/watch?v=wNHxok9nRDE

Uwielbiam chłopaczków z długimi piórkami....najlepiej żeby włoski były ciemne i proste...ohhhhh A jak widzę żeliki to mnie mdli bo są tacy cukierkowaci , że tylko bleeeeeeeeeeeee Swietny temat brawo autorka;-) A zauważyłyście kobiety , że faceci zaczynają zapuszczać włosy? coraz mnie już tych łysych....:-p i dobrze

Gość MMMMMMMMMMM

Elizabeth, to ciacho to jest Scott Stapp z nieisteniejącego juz (buu :() zespolu Creed. Kiedy spiewal w Creed byl BOSKI! Teraz ma juz 33 lata i troche sie zestarzał:D heh... no coz ^^ Zobaczcie na ten klip, tu swietnie wygladał... ;) moze troche przynudzam... :P ale on mi sie tak jakos podoba... hih :D http://youtube.com/watch?v=jf2dzEklEjk :)

Gość rahtzae

ja jak bylam sporo mlodsza lubilam takich facetow, a glownie charakteryzowala ich pelna swoboda, niczym sie nie przejmowali, ani do nikogo nie przywiązywali :O dlugo bylam zakochana w takim jednym dlugowlosym ;) myslalam ze nigdy nie przestane go kochac, ale jednak mylilam sie, jak w większosci kwestii z mlodosci, milosc minela, zostaly wspomnienia i sentyment

Elizabeth, hmm nie skomentowalam wczesniej.. jakos nie zauwazylam tego linku nawet heh.. sorki ;) Ale juz obejrzałam, super super! I fajnie sie rusza ^^ Malutka, ja niestety nie mam dlugowlosego faceta..ehh..;)

aa tak,ten ktorego wkleiła malinowe powietrze jest naj! chyba faktycznie najlepszy z tych tutaj wklejonych heh ^^ a wlasciwie,jak on sie nazywa?? ;)

hihi no tak mam :D ma wloski jeszcze heh... bo my jestesmy nastolatkami jeszcze wiec chyba jeszcze nie pora na lysienie ;) slucha rocka wiec... w sumie moglby sprobowac :)

Gość Oj Maluuutka
:D A mi sie chce smiac z Ciebie. Dlaczego to chlopak , który żeluje włosy Ciebie rozsmiesza? Ile masz lat?

nie wiem co tu wiek ma do rzeczy... mam 19 lat. a rozsmieszają mnie dlatego ze wyglądają malo mesko i najczesciej zgrywają maczo. tacy wlasnie chlopcy żelują wlosy, jak wynika z moich obserwacji

cieszę się, że podoba wam się ten chłopak :) a co do osobistego długowłosego to miałam przez prawie 3 lata :) teraz jest już niestety krótki irokez :P ale piórka miał cudne, kręcone, w kolorze złota w sumie jak sobie przypominam, to nigdy nie miałam krótkowłosego faceta :) heh zboczenie

Gość synowa geja
No to ja też się dopisuję :D

Gość synowa geja
No to ja też się dopisuję :D

Gość pumeksol
a ja nienawidze długich herów u facetów. brrrr....

Gość i ja równiez