Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A

miłośniczki facetów z długimi włosami WPISUJCIE SIĘ

Polecane posty

Gość owl
W autobusie,ktorym jezdze do pracy jezdzi tez dlugowlosy blondyn. Jak siedzi przede mna,to mam ochote go posmyrac reka po tej kicie:D Seksowne sa takie włosy,o ile pasuja wlascicielowi. Np. u mojego chlopaka juz sama grzywka doprowadza mnie do szalu;)

Gość Olga 155
ja wyszłam za mąż za faceta co gumką spinał włosy a ja w tamtym czasie przewaznie strzygłam sie na 3 cm :P

Gość świetnie
;) ;) ;) ;) ;)

Gość Laura 24
lubie uwielbiam dlugie wlosy u mezczyzn sama tez mialam takiego faceta ,mial kasztanowe wlosy ciemna karanacje i ciemne niebieskie oczy owszem podobal mi sie ale nie w jego wygladzie sie tak naprawde zakochalam .Poza tym gral na gitarze byl za rowno romantyczny jak i szalony.... i za to go kochalam byl moim najlepszym przyjacielem ........ zawsze byl przy mnie..... owszem zwracam uwage na dlugie wlosy ....ale nie tylko , wazna jest osobowosc....a poza tym to sa niesamowici , maja fajne pasje zainteresowania , np; motoryzacja , fajna muza ... i chcialbym poznac jezcze kilka takich osob ..... zwlaszcza facetow ale tych ktorzy mysla jak ja chetnie poznam

Gość SELENNA
Uwazam ze faceci w dlugich wlosach sa sexy chcialabym takiego poznac , a ta stronka o nich jest swietna idealni faceci.Pozdro dla tych ktprzy mysla podobnie.

Ja za takimi nie przepadałam, tzn. jeżeli chodzi o wygląd;) Bo tak z innej strony sa to najczęściej świetni ludzie- nie boją się być inni, mieć własnego zdania, no i wiadomo, że to się zazwyczaj wiążę trochę ze stylem życia, muzyką itd. Miałam mnóstwo przyjaciół z długimi włosami, takich zakręconych. Ale szczególnie mi się to nie podobało, wolałam jak ktoś miał zarost i bardzo krótkie włosy a do tego był blondynem:D Ale odkąd zaczął za mną biegać taki jeden dłuuuugowłosy blondyn, który potem został moim pierwszym i ostatnim chłopakiem, to szaleję za długimi włosami. Ale jego oczywiście:p Myślę, że włosy nie sa najważniejsze, ważne żeby był blondyn:classic_cool: :D A najwazniejsze, żeby nie były nażelowane, poslejane itd., tylko milutkie, czyste i takie, do których można się przytulić.

Gość O l i v i a 22
Yhm..... ciacho sa przystojni a czesto zagubieni.Ale potrafia sprawic tak ze mozna zapomniec o calym swiecie a maja ciekawa nature sa tajemniczy wiem to z wlasnego doswiadczenia moj 1 raz byl z menzczyzna wlasnie takim zawsze o takim marzylam i spelnilo sie nie przewidzialam ze bedzie z tamtej nocy owoc no od roku jestem mama Kalwina podobny jest do mojego narzyczonego bo jest jego ojcem za 5 mscwychodze za niego za maz i oczywiscie nasz synek bedzie na slubie mam nadz ze bedzie jak Pawel zycze wam takiego ksiecia jakiego ja spotkalam mozna ich spotkac nie mal wszedzie ja mojego poznalam przypadkiem .

Gość heartie
nie znosiłam facetów z długimi włosami aż tu pewnego dnia poznałam takie bóstwo. Piękne czarne błyszczące włoski, lekko pofalowane, mięciutkie... I te niebieskie oczka. Mniam. A jak wymawia moje imie to nogi mi się uginaja. Mmmmmmm Nigdy nie związuje tych cudnych włosków. Nie znosze facetów z kitką

Też posiadam takiego osobnika przy swoim boku. Przed ślubem ściął włosy,ale teraz znowu ma długie. Czeka aż mu się dziecko urodzi i wtedy też zetnie:) No to trochę sobie z tym poczeka:)

Gość gość
mój mąż jak poznalismy sie miał piękne długie blond włosy kręcone,które ładnie sié układały i jeszcze był podobny do młodego Chrisa Normana dlatego wyszłam za niego i do tej pory jestesmy razem i chociaź juź sie postarzał nadal go kocham i to był i jest nadal mój pierwszy męźszczyzna.Od jakiegos czasu poznałam zespol INXS i lider tego zespołu zafascynowal mnie do tego stopnia źe większość utworów filmikow są z Michaelem Hutchencem,poznałam jego biografię i wogóle wszystko co dotyczy tego super ciacha interesuje mnie,chociaź nie ma go wśród źywych,ja go lubię słuchać i oglądać,przciwieństwo Normana ale miał w sobie to cos co uwielbiają kobiety