Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agdaa

Jakie wam sie imiona podobaja dla dziewczynki

Polecane posty

Gość Viviana

Ja z imieniem dla dziewczynki miałam ogromny problem,bo te imiona które mi sie podobały to znowy innym nie odpowiadało.Marysia też mi się podoba ale dużo osób tak daje na imię swoim córkom więc zrezygnowałam z tego imienia.Podoba mi sie Dominika,Natalia,Urszula,ale ja zdecydowałam że moja córka będzie miała na imię Agatka. Gdybym nie miała syna Dominika to pewnie miałabym córkę Dominikę ,no ale będzie Agatka.:D

Gość Alexia_mama
A mnie sie podoba Julie Ann. Jestem w Anglii ,raczej nie wroce do kraju,i moja corcia bedzie miala wlasnie tak na imie :)

Gość prawa zastrzeżone
jak mieszkałabym w Anglii dałabym córce na imię CHELSEA ;) ale mieszkam w Polsce wiec wybiorę jakies polskie może MILENKA ? :D

Hanna, Amelia, Wiktoria, Lena, Adrianna, Anika, Nina, Martyna, Nadia, Alicja, Sandra, Roksana, Lilianna, Laura, Maja, Dominika, Kasia, Karina, Klaudia, Kalina, Nella, Agata. W końcu zdecydowałam się na Sandrę, ale tych imion jest aż tyle, że naprawdę trudno się zdecydować. Gorzej z chłopcem (żadne imię mi się nie podoba), ale w końcu wybrałam kilka fajnych.

Gość Alexia_mama
A mnie sie juz Chelsea nie podoba,,;) Od sasiada corka ma tak na imie,,,i mimo ze "wszystkie dzieci nasze sa " to takiej corci bym nie chciala,,Kawal diabla w niej siedzi,od rana do wieczora sie drze,,,oszalec mozna,,:( Kiedys tez myslalm o ty,,tym bardziej ,ze Chelsea to moj ulubiony klub! :))

Gość MONIKA77
a ja mam Karolinkę i nie przeszkadza mi że będzie tysiące Karolinek, nie wymyślałam jakiś nietypowych unikatowych imion bo chciałam żeby pasowało do nazwiska i żeby nie miała pretensji że dzieci mówią że ma dziwne imię.

Gość justalala
INGA,NELA,kinga,sylwia

Gość a ja na szczęście
mam dwóch synów i nie miałam problemu ;) Dla dziewczynki żadne mi się nie podoba.

Gość dobra rada.........
moja corcia to Inetta ukochana Inulka

Kazdy wybierajac imie czyms sie sugeruje,,malo jest przypadkowych imion.. Moze ktos powiedziec,ze ja mam \"wydziwaczone imie\" dla malego,,ale ja sie sugerowalam tym,ze juz nie planuje powrotu do kraju ,,i logiczne ,ze chce dla syna aby byl tutaj jednym z \"nich\". Nie chce ,zeby sie wyroznial polskim imieniem,kazdy slyszac imie polskie ,a jeszcze konczoace sie na \"slaw\" pyta sie dziesiec razy,\"sorry?\" i przeksztalcaja imie na 1000 roznych sposobow,,,ale to tylko taka mala dygresja od tematu,,,;) Dlatego gdybym miala dziewczynke bylaby Julie Ann,ale nie ukrywam,ze gdybym byla w Polsce to pewnie bylaby to Julcia ,zawsze strasznie mi sie podobalo te imie,,;)

Gość
nie podobaja si takie: Kinga Aleksandra Magdalena Pola Nadia

Gość
No i jeszcze Zosieńka brzmi pięknie:)

Gość szkoda .....
Ostatnio mało dziewczynek dostaje na imię Magdalena, a to wciąż prześliczne imię.

ja mam Olivie w domku i czekam teraz na Lea!!!!! ale sa jeszcze inne Leoni,Fabien,Naomi,

straszne jest to co piszecie czy nie ma juz pieknych naszych imion a nie jakies fabien co to znowu moda na wisniewskich a włosy tez jej bys ufarbowała?

fabien kowalska,naomi nowak,zajebiscie i ksawier wisniewski suuuuuper

Gość 11111111111111111
noe -ciekawa jestem jakie polskie imię Ty nosisz?

Dziewczynka: Natalia Chłopiec: Sebastian Choć ostatnio spodobało mi się takie nietypowe dla chłopca: Nataniel

Gość Moja córeczka
ma na imię Laura :D :D

Gość Laura to paskudne imie