Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxseks

Mam chyba problem z seksem!

Polecane posty

Gość xxxxseks

Od ponad roku jestem z facetm i z nim tez mieszkam. przed nim mialam kilku facetow z ktorymi wspolzylam ale nigdy przy nich nie chcialo mi sie tak kochac jak z tym z kotrym obecnie jestem. W lozku jest nam cudownie. Moglabym sie kochac cpodzienniue kilka razy ale on mowi ze mozna sie przez to wypalic to znaczy ze po tak intensywnym wspolzyciu na przyszlosc bede miala wstret do seksu a jesli nawet juz bedzie to nie bede w stanie czerpac z tego przyjemnosci. Moze powinnam isc do lekarza zeby mi dal cos na hormony, ktore tak oszalaly. Co sadzicie????

Gość Ale cyrk
Twój facet bzdury mówi, pewnie ma mniejszy temperament i główkuje co z tym zrobić a najlepiej jaj zgoni na Ciebie

Gość xxxxseks
myslsiz ze to kwestia temperamentu????to dlaczego przy innych tak nie bylo..temperament byl taki sam

Gość Byle_Kto
ja tam sie kocham ze swoim facetem prawie ze non stop i jakos nam sie nic nie wypala, wrecz przeciwnie...

Gość Ale cyrk
Facet powinien się cieszyc że ma kobietę którą tak podnieca a nie marudzić i Cio jakieś kity wciskać

Gość xxxxseks
hmmm moim zdaniem on ma racje bo ilez mozna razy sie kochac..my naprawde sie nie oszczedzamy....jak juz mowilam jest nam cudownie to malo powiedziane....spelniamy swoje fantazje....chodzi mu o to ze jesli tak bedzie codziennie po kilka razy to znudzi sie nam to wszystko....

Gość segda
moze i temperament tez ci sie zmienienil z wiekiem u babek wzrasta ochota na miziu kiziu pamietaj ze w miejscu czas nie stoi teraz jestes starsza niz bylas z tamtymi partnerami to i potrzeby masz wieksze..no chyba ze zmieniasz chlopow jak rekawiczki co miesiac inny

Gość xxxxseks
nie...raczej jestem stała w uczuciach i jak juz kogos kocham to nie zdradzam...jestem od tego daleka bo po co zdradzac skoro nam tak dobrze razem.

Gość segda
no to mowie z wiekiem u kobiet libido wzrasta dlatego tak sie dzieje ponadto pewnie chlop ci odpowiada kochasz go i stad te extazy:)

Gość segda
powinnas sie cieszyc z tego bo inne ci moga tylko pozazdroscic

Gość xxxxseks
kurde naprawde chcialabym czasami powiedziec nie i byc taka niedpstepna i nie chciec sie kochac jak to zwykle kobiety maja i faceci zawsze na to narzekaja. mowilam mu o tym wczoraj ze tak bym chciala bo nie chce sie go prosic o seks to on powienien z racji tego ze jest facetem a ponoc faceci chca zawsze. on powiedzial ze wie ze mi sie chce ciagle kochac i zebym sie nie zmieniala bo otakak mnie bardzo bardzo kocha. a moze wstrzymac sie z tym wszystkim i doprowadzic go do takiego stanu ze bedzie mu sie chcialo i chcialo???

Gość a moze ty
lala poczytaj na google o nimfomani:D

Gość xxxxseks
hehe nie musze czytac wiem co to oznacza bo byc moze ja jestem nimfomanka ale stała w uczuciach a nie latawica hehe..ciagle mysle o seksie z nim w pracy w sklepie w kosciele nawet....szok....mam ochote na mega fantazje....ale mam burze hormonow. szok

Gość ja bym się nie mogła TYLKO
kochać, bo przecież sa inne wazne rzeczy do robienia... zyciu liczy się więcje niż tylko seks,.czułabym się jak jakiś zwierz:o

Gość xxxxseks
przeciez wiadomo ze sa inne obowiazki ale w domowym zaciszu zawsze nzjadzie sie czas aby sie pokochac i zorbic sobie wzajemna przyjemnosc.kocham sie z nim kochac....jest boski......i teraz tez mam ochote

Gość xxxxseks
hmmm jedni wogole maja wstret do seksu a inne ciagle by mogly..dobrze ze naleze do tych drugich bo gdyby mi sie wogole nie chcialo to tez kiepsko by bylo a nawet gorzej....

Gość złoty gorszek
ja mam tam samo ciagle ochote na sex, na poczatku moj chlopak mial z tym problem chyba sie bal ze nie sprosta moim oczekiwaniom, ale jest coraz lepiej, on wie ze ja mam wiekszy temperament od niego, tylko ze my nie mieskzmay razem widzimy sie raz dwa razy w tyg, sex jest na kazdym spotkaniu po 2 3 albo 4 razy, boje sie ze za kilka lat bede chciala jeszcze wiecej, a on nie bedzie chcial

Gość xxxxseks
hmmm no to widac nie jestem osamotniona w moich pragnieniach...uwierz ze jak ze soba zamieszkacie to jeszcze bardziej bedzie ci sie chcialo....moze tak sie dzieje dlatego ze on tak bardzo mnie pociaga jak zaden inny dotad.

Gość proponuję...
a moze mu chodzi o to ze jak wykorzystacie wszystkie mozliwe pozycje to moze wam sie szybko znudzić.. a co jest gorszego niz ciagłe uprawianie seksu w ten sam sposób?

Gość xxxxseks
no wlasnie o to tez chodzi....bo kiedys pomysly sie wyczerpią i co dalej???