Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bzium

to byl najcudowniejszy Sylwester i najpiekniejsze przywitanie nowego roku!!

Polecane posty

a wlasnie!! inni moga pomarudzic, ze nie wyszlo, to ja sie podziele ze bylo naj naj najcudowniej na swiecie! ze szczescia sie wczoraj poplakalam i chyba nigdy nie bylam jeszcze taka zadowolona, szczesliwa i pelna optymizmu jeszcze nigdy tak wspaniale mi sie nowy rok nie zaczynal i jesli to prawda, ze jaki pierwszy dzien roku taki caly rok to ja juz sie nie moge doczekac jak dobrze bedzie!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D usciski dla wszystkich i duuuuuuuuuuuzo szczescia zycze!

Gość aaaaaaaaaaaaaaaopo
zakochalas sie?

uswiadomilam sobie jakiego mam cudownego mezczyzne i jak nam razem moze byc dobrze :D jeszcze nigdy tak swietnie nie bylo a w Sylwestra minely 3 miesiace od kiedy jestesmy razem, od kiedy w ogole sie znamy ;) bylo dobrze ale wczoraj naprawde sie na siebie otworzylismy i aaaaaaaaaa juz nic nie jest takie samo! jestem bardzo bardzo szczesliwa a najwspanialsze jest to, ze oboje czujemy tak samo. to jest niesamowite :D

Gość a moze ty
napisz tak do nas za trzy lata:D

Gość a no właśnie
a ja spędziłam już 4-go Sylwestra z moim M... :)

to nie byl moj pierwszy Sylwester z jakims moim chlopakiem, ale z zadnym z exow nie bylo taaaaaak dobrze :D:D:D a no wlasnie->> to super :D pozdrowienia dla Was :D:D:D:D

Gość cwqfeqwfd
od razu zrobiło się milej, no to fajnie, trzymajcie się!

cwqfeqwfd ->> dzieki dzieki dzieki :D:D:D:D mam ochote usciskac caaaaaaaaaaaly swiat ;)

Gość baja bongo
ja tak samo, spedzilam sywlestra z moim Kochanym i jest suuupeeeeeer :D nigdy lepiejnie bylo, zycze wszystkim tego samego, kochac i byc kochanym to najwspanialsze uczucie na swiecie... ps. my 10 stycznia mamy 4 miesiac ze soba, znamy sie ponad pol roku :D

Gość zaaaakochana27
Ja tez sie chciałam pochwalic ze spedziałam najwspanialszego sylawstra poniewaz z moim Miskiem!!!::*:** i tez jestem bardzo bardzo szczesliwa jestem znnim dopiero 3 tygonie ale mam nadzieje ze bedziemy i bedziemy i bbedziemy ze soba długo:PP

Gość zakochanananowo
ja tez spędzilam cudownego sylwestra, to był nasz 4 sylwester razem i po tym wieczorze na nowo go pokochałam :):):):):):

Gość ssssssssssssssssssssssysunia
to chyba był jakis szczegolny:) bo ja z moim spedziłam tez 4 sylwestra i to był chyba najcudowniejszy wieczor jaki z nim przezyłam :)

Gość umf umf
eeee, wy to widze swiezynki jestescie :D ale i tak gratulacje i oby te uczucia wam nigdy nie minely :)

Gość azxxxxxxxx
Ja tez:) tylko on i ja. Chcialam spedzic z Nim tego sylwestra sam na sam, rzadko sie widujemy, ale jak go znam myslalam ze chce isć na impreze. A sam zaproponowal zebysmy byli sami, w domku. Cos niesamowitego:D:D:D bylismy na chacie u jego kolegi ktory wyjechal a jemu zostawil klucze. Cudowne wspomnienia. Cala noc dla nas a teraz to mnie nogi bola od tego rozchylania hihi:) cudowny seks, wszystko co mozliwe, pieszczoty, a ja kusilam tancem erotycznym kochalism ysie w pieknej sypialni, w lozku jego kumpla, a na szafie byly wielkie lustra tak ze patrzac na te lustra widzielismy siebie, nieźle to nakreca:) ja chce jeszcze!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D dziewczyny- jak mi sie twarz smieje, normalnie jak wariatka siedze i sie ciesze do siebie :D fajnie, ze nie tylko mi sie tak swietnie rok zaczal :D:D:D napewno bedzie super ❤️

hmmm.... oj, Martisha... ja to zawsze zbyt ulegla jestem ;) z randek na o2 :P jak sie okazuje tak tez mozna :D

etam.. pod jakim znowu wrazeniem :> randki to tylko \'miejsce\' zapoznania a potem sie potoczylo....... :D:D:D:D:D Martisha napewno Tobie tez ktos sie znajdzie.. ani sie obejrzysz :D

tez kiedys mialam konto na ilove ale jakos nie potrafie tak, wydawalo mi sie ze kolesie ktorzy tam siedza to albo jacys desperaci, albo chodzi im tylko o seks:O ale jak widac mozna poznac kogos fajnego:)

I ja to przezylam. Nie tylko najcudowniejszy sylwester ale i najcudowniejszy wieczor/noc w moim zyciu. cos niesamowitego. Zadbal o kazdy szczegol. kolacja przy swiecach - w sumie salatki i takie tak ale liczy sie sam fakt, checi:) i jak to ktoras dziewczyna napisala - wszystko sie zmienilo. Z moim bylym bylam 2 lata a nie czulam takiej bliskosci fizycznej i psychicznej jak w tym zwiazku ktory trwa 5 miesiecy:) dokladnie 1.01.2007 minelo nam 5 miesiecy:D niby malo ale wszystko kwitnie. tylko sie zastanawiamy czy moze byc jeszcze lepiej:) przede wszystkim czuje sie spelniona, przy nim rozkwitam, i rozumiemy sie dokonale. idealne dobranie pod wzgledem charakterow. cokolwiek powiem wiem ze mnie zrozumie. i w pewnym momencie patrzy na mnie i patrzy.... powiedzial ale ty ładna jestes, a ja poczulam motylki, pieknie uczucie. tylko na jego slowa tak reaguje:) niby takie proste slowa a jednak takie znaczenie maja. a co najwazniejsze - wiem ze tak jak ten sylwester to takie bedzie cale Nasze zycie:)

wiesz co? pomysl sobie tak- skoro Ty sie zalogowalas na taki portal, a jestes fajna, to znaczy, ze jest duze prawdopodobienstwo, ze sa tam tez i inne fajne osoby :D i w ogole- nic na sile! ponadto: kluczem do wszystkiego jest nieprzedluzanie pisania przez net- jak najszybciej trzeba sie spotykac i albo si albo nie :)