Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eEgLe

Co sądzisz o chuliganach hooligans.Popierasz czy nie.

Polecane posty

Gość eEgLe

Co sądzicie o walkach stadionowych a co o wstawkach. Często się mówi o osiedlowych chuliganach,którzy zaczepiają lub biją niewinnych ludzi i właśnie tego nie popieram. Nie popieram również walk i przemocy na stadionach które psują widowisko oraz odpędzają ludzi którzy się boją. Sam nie mam nic przeciwko do "ustawek" w których biją się ludzie którzy wcześniej się umówili i wyrażają no to zgodę. Ale jest to karalne w świetle prawa

Gość pola83
Normalny/a jesteś? Co to za pytanie? Jasne że popieram bicie niewinnych ludzi, znęcanie się nad nimi i zastraszanie :O

\"Sam nie mam nic przeciwko do \"ustawek\" w których biją się ludzie którzy wcześniej się umówili i wyrażają no to zgodę. \" dopoki swoim debilizmem nie zagrazaja reszcie swiata i wala sie po mordach tylko miedzy soba, to mam ich w .... (co nie zmienia faktu, za kogo ich uwazam)

Gość całym sercem popieram ustawki
Niech kretyni się pozabijają. Przynajmniej będzie ich mniej.

Gość kolega
elo na mecze żużlowe też przychodzą hooligani.

Gość JAM TEŻ JEST CHULIGANEM
POLSKA I ANGLIA MAJĄ NAJLEPSZYCH HOOLIGANS NA ŚWIECIE. Sam kiedyś zostałem pobity w moim mieście i postanowiłem że będę chodził na mecze drużyny przeciwnej.Bo samemu nic się nie zdziałam.Policja ani mama nie pomoże. Ale popieram zalegalizowanie ustawek bo wole jak ludzie się tam wyładują a nie na niewinnych ludziach.

Gość burak009
No nareszcie ktoś o tym pisze ;)) miło poczytać

Gość kolega
no zawsze tak jest że lepiej być tym który bije niż tym który dostaje po ....

Gość ale super
popieram ustawki ale blokersi NIE!

Gość ty wyżej
A myślisz, że kto bierze udział w "ustawkach"? Chłopaki z sąsiedztwa?

Gość eEgLe
o to mi chodzi. Aby zalegalizować ustawki. ale teraz sobie myśle że boże lepiej sie byładować pomagać wnosić meble staruszkom do domu lub przeorać pole i odśnieżyć ulice. zależy ile kto bierze sterydów nitrobolonów i innych kosów.Jak dużo to zawsze można ich zatrudnić do biedronki hehe ;PP niech tyrają karki!

Gość ale super
ty pało mam na imie Maciej . W ustawkach biorą udział chuligani którzy tylko nimi żyją. A blokersi osiedlowi tacy co nie są związani z żadnymi hooligansami potrafią zaczepiać tylko niewinnych NAJLEPIEJ OBEJRZEĆ FILM pt. "KLATKA" POLECAM TAM SIĘ DOWIECIE jaka jest różnica między hooliganami a takimi pedałami co zaczepiają niewinnych "KLATKA" obejrzyjcie

Gość eEgLe
POLECAM OBEJRZEĆ FILM "KLATKA" tam wszystko się dowiecie że jest różnica pomiędzy hooliganami którzy na ustawkach biją się dla swojego ukochanego klubu a pomiędzy tymi co na osiedlu zaczepiają. Wiele hooliganów którzy jeżdżą na ustawki są prywatnie ludzmi z wysoką kulturą.