Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stereolizak

Nie miałam problemów z cerą a teraz w ciązy się zaczęły!!!

Polecane posty

Gość stereolizak

Robią mi się na twarzy bolesne syfki, takie bez czubków. Co z tym robić? Wyciskać?

nic nie robic:-))) ja tez tak miałam pierwsze 3-4 mce,potem cera sie zrobiła jak pupcia niemowlaka:-)))i jest taka nadal;-)))

Gość stereolizak
a podobno w ciązy się ładniej wygląda, cera robi się gładka, włosy błyszczące i gęste :(

Gość stereolizak
mam 29 lat a jestem krościasta jak nastolatka :(

Echhhh poczekaj, bądz cierpliwa. Mi takie chrosty przeszły niedawno :D i mam się teraz całkiem , całkiem :P

stereolizak ja jestem w 23t ciazy i prawie od samego poczatku mam na buzi pelno krost i to wlasnie takich glebokich okropnych.A wczesniej nigdy nie mialam czegos takiego.i tez slyszalam ze w ciazy ma sie taką piekna cere no ale coz ja mam odwrotnie.Bralam juz antybiotyk i rozne inne smarowidla ale niewiele to pomoglo.A najgorsze jest to ze zostawiaja one takie czerwone plamki na twarzy mam nadzieje ze kiedys one zniknal.

Gość podobno jak będzie dziewczynka
to "zabiera" urodę mamie i cera staje się brzydsza....

Gość KROSTEK
a nie "chrostek" do jasnej cholery !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uczcie się poprawnej polszczyzny wieśniary !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no wlasnie podobno na dziewczynke tak cera sie psuje a u mnie tez jest inaczej bo bede miala chlopca.moja siostra to samo tez ma krosty moze mniej niz ja ale pogorszyla jej sie cera i tez bedzie chlopak .Takze to sie nie sprawdza.

kobietki spokojnie to wasze hormony szaleją:-))) juz pisałam ze tez miałam wulkany na poczatku ciąży a potem...suuper i cera i włosy do samego porodu i dłużej:-D

malymisiu a kiedy skonczyly Ci sie te problemy z cerą.tak mniej wiecej w ktorym tygodniu ciazy?

Gość u mnie pojawiły sie też
okropne krosty na dekoldzie

Ja nie mam na dekoldzie najgorzej jest na zuchwie brodzie i policzkach.moze ktos zna jakis cudowny sposob na pozbycie sie tego?

Gość stereolizak
ja chyba kupię jakiś korektor punktowy na to dziadostwo to cery trądzikowej :O Robie co kilka dni peeling ale nie widze poprawy :(

A może za często ten peeling? Ja się zmagam z trądzikiem od 22-go roku życia ;) W okresie dojrzewania miałam śliczną cerę, popsuła się dopiero po ślubie ;) Od mojej dermatolog dowiedziałam się, że ostatnio trądzik i trądzikopodobne wypryski bardzo często trapią właśnie kobiety dojrzałe, a nie nastolatki :O I jak pytałam o pielęgnację (oprócz leczenia) to doradziła mi przede wszystkim zrezygnować z wszelkich kosmetyków z drogerii - peelingów, maseczek, kremów...A zamiast tego stosować kosmetyki apteczne i to mało... Ja z własnego doświadczenia polecam Ci linię dla alergików - np Emolium, albo Oilatum... Acha - mój trądzik w pierwszej ciązy złagodniał dopiero pod koniec, zniknęły wypryski i taki stan utrzymywał się do około roku po porodzie. potem zaatakował ze zdwojona siłą :O Teraz też powoli zaczyna znikać - jestem w 34 tc. Mam nadzieję, że Ci troche pomogłam :) I koniecznie wybierz się do dermatologa!

Gość stereolizak
dzięki Jonka 🌻 nie wiem, czy to co umiejscowiło się na mojej twarzy to trądzik? ale raczj nie, bo te krostki sa koloru skóry, nie czerwone, ale mnie strasznie denerwują takie zgrubienia, więc wyciskam i wygląda jeszcze gorzej :( na razie uzywam do twarzy kosmetyków do cery bardzo wrażliwej, ale jak nie pomoże to faktycznie pozostaje tylko dermatolog

mi też robi się sporo takich duzych bolących pryszczy, ale nic się z nich nie da wycisnąć, tlyko bolą a potem się wchłaniają:( potem czyli po jakims tygodniu:( przed ciążą zdarzały mi się jakies wypryski, ale to co się teraz dzieje to koszmar:(

Gość uuuuuuuuppp

Gość tpwrkfpaw
olejek z drzewa herbacianego

jonka tradzik jak tradzik jak masz w ciazy go znosisc choc przed nia go nie miałas to trudne tym bardziej ze to swinstwo niesie ze soba plizny !!! ktore szpecją gładką skóre, a potem wyglada sie jak pole minowe po wojnie

Gość monika77
kochaneczki ja oprócz na buzi miałam jeszcze pole minowe na plecach, do dzis ma slady- moja mała w styczniu skończy 2 lata.

A ja polecam specjalny płyn micelarny do trudnej cery. świetnie wysusza wszystkie niedoskonałości. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.

Gość szczerze mówiąc autorko to
należy ci się :D to ja się męczyłam już ponad 13 lat z trądzikiem! od 13 roku życia,a dziś mam 26 lat! więc uważam to za sprawiedliwe :) teraz bądź pryszczata i poczuj sie chociaż przez rok tak jak ja :D a jak już wymiękniesz to zdradzam ci jedyny słuszny lek: IZOTEK