Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutki1234

JESTEM MAŁY !!!

Polecane posty

Gość malutki1234

Doradzcie mi coś !!! Mam 17 lat , 167 cm wzrostu i numer buta 39!!!Mm dwie siostry, starszą i młodszą.Starsza(18 LAT) ma 185 cm wzrostu i numer buta 44.Młodsza (15 lat) 183 cm i numer duta 43.Jako jedyny z domu jestem niski.Siostry robią sobie ze mną żarty.Specyjalnie chodzą po domu w wysokich butach.Sięgam im pod pachę.Śmieją się z moich małych butó i stóp.Stopy mają większe o jakieś 2.5 - 3 cm.Co mogę robić???Dziewczyny i chłopaki jakie macie rozmiary buta???A wzrost???Dlaczego jestem taki niski i mam małą stopę???To nie prowokacja!!!

Gość looo
ni emartw sie jeszcze urosniesz

Gość jadzinka
a ja mam tyle wzrostu co ty i mam 19 lat :) i uważam że jesteś w sam raz poza tym moj brat (ma 24 lats) tez tyle ma wzrostu ma dziewczyne i jest ok... a ja chciałbym miec faceta twojego wzrostu :) poza tym jak masz 17 lt to jeszcze urośniesz :) facet rosnie do 21 roku zycia :)

Gość jeszcze przynajmniej
4 lata ,żebyś podrósł.... nie licz na wiele ale do 170 z kawałkiem powinieneś dociągnąć, z rozmiwarem buta również..... ja docelowao też dość późno podrosłem

Gość to straszne
te Twoje siostry to jakieś mutancice:[ A Ty się nie przejmuj. Na pewno jeszcze urośniesz:D

Proponuję postawić na intelekt, dowcip, kurtuazję wobec kobiet, dbałość o ubiór i higienę, elegancję... Życie codzienne pokazuje, że mali faceci też mogą być obiektem westchnień - Al Pacino, Dustin Hoffman, Prince, Andrzej Krzywy z zespołu De Mono, którego żoną jest zresztą piękna, długonoga modelka! Siostry masz głupawe i wredne ... Tu tylko inteligentne a żrące riposty mogą pomóc...

Gość poczekaj troche
jeszcze wystrzelisz w gore ( tu prosze bez glupich komentarzy) tez mialam takiego brata a pozniej tak wyrosl i dzis ma wzrostu 195 cm i rozmiar butow 46 :) dzis jest bardzo zadowolony z siebie moze tez dlatego. ze jeszcze jest tez przystojny :)