Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawaker1982

powiedzialem dziewczynie na roku ze...

Polecane posty

Gość o boże
fragment z prasy: "sprawca używa notatek by otumanić ofiary i podstępnie zaciągnąć je na tyły punktu ksero by tam dokonać brutalnego gwałtu stymulując się jednocześnie głośnym czytaniem swoich WSPANIAŁYCH I NAJLEPSZYCH notatek na wydziale - OBIEKTU POŻĄDANIA wszystkich studentek i studentów"

Gość o boże
"jak zes ty sie dostal na UJ" otumanił notatkami i podstępnie uwiódł panie z dziekanatu teraz musi to robić raz w tygodniu żeby go nie wywalili :P

znaczy sie obciaga im :D hahaha a ten tekst to niezly jest..powanize grasowal notatkowy gwalciciel? chyba ofiray wiedzialy od kogo biora notatki ;D muahahhahaha

Gość HOP HOP gdzxie jesteś
Pożyczysz mi notatki Nazewam się Czesiek mam 57 lat i 3 razy6 siedzałem, więc wiem jak się kimś zaopiekować :classic_cool:

Gość kawaker1982
grosia dziwko nie odzywaj sie jak nie znasz faktow ona jesst brzytka jak noc i kazdy ma ja w dupie tak to juz jest brzydale tak maja

ty jebany cwelu zamnkij morde i wiecej szacunku cipo! nie znas zmnie to nie obrazaj, bo tak ci wjade na teren ze raz dwa zmienisz nastawienie do swych pedalksich zapalow.... pojechales jej bo jestes gejem,taka rpawda...zadna cie nie pociaga bo ty marzysz tylko o rektorze wydzialu..hahaha

Gość o boże
"ona jesst brzytka jak noc i kazdy ma ja w dupie tak to juz jest brzydale tak maja" no ja też znam parę osób nie pierwszej urody i zapewniam cię że tak nie mają ps. kiedy UJ otworzył warsztatowe zajęcia dla dresów????

Gość odkąd to wydziały mają
rektora? :D

Gość o boże
rekto go pociąga - no taka władza....aż ciarki przechodzą rektor to prawie jak pani z dziekanatu

Gość kawaker1982
obciagac to mozesz lache swojemu tatusiowi groszku hehe :D

Gość Jeżeli cała uczelniaskłąda się
z jednego wydziału to ma rektora :P ale taka mała :( to patologia :P

Gość nie groszku
ale KULECZKO

i nie groszku tylko gruszko ulomie jeden...... jaka mala? kazdy wydzial ma rektora? czy to marketing, czy humanistyka, czy geografia czy pedofilia:P i ty ulomie tym bardziej potwierdzasz mnie w swoich domyslach... przegrales zycie koles! skoro nawet nickow nie rozrozniasz

Gość kawaker1982
ja tam jestem szczery jak mnie laska wkurwi albo mi sie nie podoba to wale prosto z mostu i pierdole poprawnosc polityczna

Gość kawaker1982
grossia nie podniecaj sie i nie siedz przed internetem dlugu widac ze masz zerowe powodzenie u facetow a teraz idz sie bujac suko

Gość o boże
no my też pierdolimy poprawność polt. dletego ci mówimy że jesteś ułomem i frajerem a najbardziej mnie rozwaliło "ona jest brzyTka" qoorwa i dziw się póżniej że absolwenci ZiM pracują w Mcdonaldsie :P

Gość kawaker1982
tak tak pierdole was bure suki :D

moj facet na szczescie siedzi teraz w pracy,a co do powodzenia...mozesz tylko pomarzyc o takim jakie ja mam... jedynie co moge to splunac na ciebie i twe szarmanckie zachowanie..buahaha ps.nawet w mc donaldzie by go nie chcieli :D

Gość o boże
chciałbyś nas pierdolić :P ale masz jeszzce panie z dziekanatu średnia wieku 59 lat one uwielbiają takich dziarskich studencików

Gość o boże
"nawet w mc donaldzie by go nie chcieli" krowy by im z hamburgerów zwiały :P

Gość hehdehehe
kłucenie się w internecie jest jak bieganie w parolimpiadzie, nawet jeżeli wygrasz i tak będziesz opóźniony w rozwoju...

tak, zlwaszcza ze klocic sie pisz esie przez Ó hahahaha e tam...ale za to swinie by przylgnely sameo do niego :D i krowie palcki byly by zamiast hamburgerow :D

Gość she19***
kawaker1982 oficjalnie zostałaś minowany skur.....em roku 2006!!! Zwycięzcy gratulujemy wygranej....

znaczy sie przegranej zycia :D hahaha...w nagorde otrzymujesz zloty krowi palcek ktory mozesz usmazyc w macu :D i zjesc z keczupem:P

Gość kawaker1982
gossia twoj facet moze mi skoczyc na kant dupy z reszta ty nie masz faceta bo jestes brzydka

nie jestem kurwa gosia tylko GROOSIA ty menelu pospolity.. tak jestem brzydka i mam harem brzydkich facetow ,ktorym ty lizesz dupy.....

Gość apeluje
nie karmmy trolla kawakera dresa z Nowej Huty, ktory z UJ ma tyle wspolnego ze tez z krakowa, choc kawaker tylko administracyjnie.

Gość kawaker1982
grosia to ruda frajerka :D

Gość kawaker1982
jestem meska pizda....uwielbiam gdy kolezanki z roku mi obciagaja..oczywiscie te najbrzydsze.....ja wtedy lize im odbyty i wysysyam placki