Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaa

straszna cera po tabletkach anty!!!Pomóżcie!!

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaaaaaa

Nigdy nie miałam problemów z cerą,gładka bez wyprysków nie musiałam specjalnie o nią dbać,ale do czasu....Po jakich kolwiek tabletkach anty cera się drastycznie pograrsza,nie moge braż chyba żadnych!!Najpierw był Regulon dekarka jak mnie zobaczyła zamieniła na diane po dianie to samo.Jak odstawiałam miałam znów swoją piękną cere....Po 3 miesiacach przyszłam przepisano mi jeanine i znów jest masakra....:/co ja mam robić nie moge w ogóle brać tabletek???Miał ktoś tak?

Gość dziwnie masz
mnie po tych lekach zawze sie poprawia

Gość fghgffjjj
starsznei dziwne ja mam starszną cerę alepo odstawieniu nie w trakcie brania... najbardziej wkurza mnie że zanim je zaczęłąm brać cera mi się już wygoiła i była piękna, a teraz wariuje już

Gość saffi
ja tak miałam - dostałam jakiegos strasznego uczulenia tragedia! szybko odstawiłam i cera była jak nowa ...

Gość M.B.
Yyyy dziwne bo akurat regulon czy diane są właśnie na poprawę cery. ja po regulonie mam super buźkę. I moje koleżanki, które go biorą rownież. Nie mam pojęcia dlaczego u ciebie jest odwrotnie :/ Chyba bez lekarza się nie obejdzie.

no wlasznie mialas piekna buzke izaczelas brac tabletki ktore byly na tradzik.... a tak btw lekarz zorbil ci proby watrobowe i poziom hormonow?

Gość krishna
a co to jest dekarka?????

Gość Lilianof
Ja miałam badany poziom hormonów przed przepisaniem tabsów. Gin przepisał regulon. Czuje sie dobrze. Wczesniej lekarze przepisywali mi tabsy bez zadnych badan i skutki byly marne, bo albo masa skutkow ubocznych albo plamienia acykliczne.

Gość Alpha
Taa badania są konieczne zanim zaczniemy brac piguly. raz zaczelamm brac antykoncepcje bez badan i umieralam najpierw przez migreny, a pozniej meczylam sie z cerą. Od 5 miechów biore regulon. wczesniej mialam badania robione i lekarz zdecydowal sie wlasnie regulon i zadnych skutków ubocznych nie mam, nawet jakiegos poczatkowego plamienia nie miałam. Więc grunt to dobrze dobrac piguly:)

Gość Ile kosztuje Regulon

Gość Cena Regulonu
Ok. 26 zł Więc nie jest drogo. Przynajmniej w porównaniu do plastró czy nawet innych tabletek.

Gość N_M
konieczne bedzie badanie hormonow przed dobraniem tabletek anty. Jesli lekarz nie chce Ci dac skierowania radze zrobic to prywatnie (bo i tak koszty doprowadzania cery do porzadku beda spore). Diane 35, Jeannine i Cilest sa przepisywane zazwyczaj w przypadku tradziku i nie wyobrazam sobie zeby przepisywac je bez badania hormonow. Jezeli lekarz przepisal Ci tabletki bez badania hormonow, to wcale nie znaczy ze tak powinno byc!! Powinny byc te badania!! Tabletki roznia sie miedzy soba skladem, mysle ze uda Ci sie dobrac odpowiednie, ale nie pozwol aby to bylo metoda prob i bledow!! pozdrawiam :)

Gość Palijka
Wreszcie znalazłam tabletki które pomagają na trądzik! A brałam już chyba z 3 rodzaje róznych tabletek i zawsze był koszmar. No i wreszcie trafiłam do lekarza który mnie zbadał przed przepisaniem tabletek ( jako pierwszy!) i dał REGULON. Extra się po nim czuję i widzę poprawę na twarzy i dekoldzie. Zresztą juz po 2 opakowaniu pryszczy było jakby mniej.

Gość Americanoo
Ciekawe czy wyreguluje mi cykl. Przy poprzednich tabletkach okres zawsze sie spóźniał. A jak odstawiłam to już w ogóle zero regularności. I teraz próba z Regulonem. Podobno własnie wyreguluje mi cykl czekam niecierpliwie.

Gość Irys...25
No to nie chce cie straszyc ale załatwilas sobie cere na amen teraz bedziesz maiala z nia problemy identycznie jak ja. Do czasu brania tabletek mialam cere ok w czasie brania byla w miare ale troche sie pogorszyla natomiast po odstawieniu istny horror i bujam sie z tym juz prawie rok tzn od roku nie biore talbvetek a cera nie chce wrocic do normy i juz nie wroci niestety. Dlatego trzeba dziesiec razy sie zastanowic czy brac to gowno

Gość hihi hu hu
ja tez tak mam po novyniette masssakra :(