Spaghetti... 633 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: A może się przydadzą by cie zakuć Nie wiem jakim cudem, bo nie masz tyle siły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 482 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Ale imie ladne Dzięki. Na drugie mam Zygmunt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 633 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: A może inni lubią jak on tutaj jest Więc niech Greka nie udaje, bo przyznał się do uczuć w jednym kierunku, a szuka wiatru w polu Wolę być sam niż się tak delklarować jak on. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 140 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Spaghetti... napisał: Lubię jak Cię tu nie ma, bo gwiazdorzysz, że aż głowa boli gościu Po co tu jesteś ? Szyszkę masz na Pomorzu i wiesz gdzie z kwiatami uderzać ... Serio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Dzięki. Na drugie mam Zygmunt. Pierwsze piękne a drugie tak średnio na jeża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 482 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Pierwsze piękne a drugie tak średnio na jeża. Ty masz na imię tak jak łysa? Źle mi się będzie kojarzyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Ty masz na imię tak jak łysa? Źle mi się będzie kojarzyło. No tak ale na drugie mam Zuzanna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Pierwsze piękne a drugie tak średnio na jeża. ale może ma dzwon Zygmunta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fate 25 Napisano 1 godzinę temu Jak tam plany na weekend🥳 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ale może ma dzwon Zygmunta? Strach spytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 112 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Ty masz na imię tak jak łysa? Źle mi się będzie kojarzyło. Fałdów to ty żadnych nie masz w mózgu. Gładki jak łysa glaca Filipa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 633 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, parabataii napisał: Serio? Czasem te z gwiazdorzę wiem, ale mam swoje zasady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fate 25 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Fałdów to ty żadnych nie masz w mózgu. Gładki jak łysa glaca Filipa. Spokojniej Kowbojko, tu raczej spokojnie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, parabataii napisał: Serio? też nie rozumiem jak można mnie nie wielbić musi być coś z nim nie tak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Fate napisał: Jak tam plany na weekend🥳 mam plan jutro spać aż się wyśpię, a potem się zobaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 140 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: też nie rozumiem jak można mnie nie wielbić musi być coś z nim nie tak... Z nim wszystko jest tak A Ciebie można nie wielbić- ja nie wielbię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Spaghetti... napisał: Więc niech Greka nie udaje, bo przyznał się do uczuć w jednym kierunku, a szuka wiatru w polu Wolę być sam niż się tak delklarować jak on. Znaczy że kogoś kiedyś kochał i już koniec przyznał się tyle i nie może tutaj pisać i nikogo nowego szukać bo kiedyś kogoś kochał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 112 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Fate napisał: Spokojniej Kowbojko, tu raczej spokojnie jest. Ale wyzywać od łysych moją koleżankę można? Coś za jeden? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 140 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Czasem te z gwiazdorzę wiem, ale mam swoje zasady Czasem trzeba zmilczec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: mam plan jutro spać aż się wyśpię, a potem się zobaczy Mam tak samo a ty odgapiłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fate 25 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: mam plan jutro spać aż się wyśpię, a potem się zobaczy Myślałem, że ja tylko tak robię. Śniadanie mistrzów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 482 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Ale wyzywać od łysych moją koleżankę można? Coś za jeden? Ale nie mówię, że jest łysa tylko to jej pseudonim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: też nie rozumiem jak można mnie nie wielbić musi być coś z nim nie tak... Dobrze mówisz polać ci więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, parabataii napisał: Czasem trzeba zmilczec I siedzieć jak mysz pod miotłą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fate 25 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Ale wyzywać od łysych moją koleżankę można? Coś za jeden? Raczej nie. Niemiło. Nie znam tych zaszłości wybacz. Nie mam nic do nikogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 482 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Fałdów to ty żadnych nie masz w mózgu. Gładki jak łysa glaca Filipa. A po co mi? Mam na brzuchu i mi wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 140 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: I siedzieć jak mysz pod miotłą. Właśnie się przyczaiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 633 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: Znaczy że kogoś kiedyś kochał i już koniec przyznał się tyle i nie może tutaj pisać i nikogo nowego szukać bo kiedyś kogoś kochał Może pisać i znaleźć kobietę jaką chce, ale dziś czy wczoraj przyznał się do uczuć w kierunku jednej kobiety, więc po co szuka na siłę ? Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 112 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Fate napisał: Raczej nie. Niemiło. Nie znam tych zaszłości wybacz. Nie mam nic do nikogo. No właśnie, więc jak nie wiesz to siedź cicho i się nie wtrącaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 112 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, Zero cukru napisał: Ale nie mówię, że jest łysa tylko to jej pseudonim To nie jest pseudonim tylko wyzwisko. Edytowano 1 godzinę temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach