Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KarinaK

Czy moge byc w ciazy???

Polecane posty

Gość KarinaK

Witam To moj 23 dzien cyklu, przez ostatni tydzien wyjatkowo bolaly mnie piersi, sa tez znacznie powiekszone. Zlapalo mnie jakies dziwne przeczucie, ze moge byc w ciazy. Nie kochalam sie z moim chlopakiem jakies 2 miesiace, wiec jak sie zobaczylismy..nadrabialismy zaleglosci (kochalismy sie z prezerwatywa, dosc czesto, niemal przez caly czas od konca miesiaczki). Wczoraj po stosunku zaczelam leciutko krwawic, dzis krwawienie ustalo. Myslalm moze, ze wczesniej dostalam okres, ale teraz to juz sama nie wiem...Odpiszcie prosze. Bardzo sie martwie.

Gość prawa zastrzezone
właśnie zrobiłam dla ciebie test gratuluję bo wyszły 2 kreski :O :O :O :O

Gość NIE NO TO SIE JUZ
ZACZYNA ROBIC NUDNE.... OSTATNIO TEZ MIALAM TAKIE WRAZENIE, OKRES SPÓŹNIŁ MI SIE 8 DNI. DODAM ZE KOCHAM SIE ZAWSZE Z PREZERWATYWĄ. WIĘC KIEDY PO TYGODNIU PO TERMINIE NIE DOSTAŁAM MIESIĄCZKI, I PRZESZŁO MI PRZEZ MYŚL... A MOŻE... PUKNĘŁAM SIĘ W GŁOWKĘ I POWIEDZIAŁAM SAMA DO SIEBIE "A KIEDY TO NIBY MIAŁO BY SIĘ STAĆ" OKRES POJAWIŁ SIĘ NA DRUGI DZIEŃ GDYBY KAŻDA DZIEWCZYNA, KTORA STOSUJE PRAWIDŁOWO PREZERWATYWY, KTÓRE DODAM NIE PĘKAJĄ CZY TEŻ NIE ZSUWAJĄ SIĘ PODCZAS STOSUNKU ZACHODZIŁA W CIĄŻE, NIE STARCZYŁO BY DLA NAS MIEJSCA NA KULI ZIEMSKIEJ ;-)