Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankalka

facet zaprosił mnie na sylwka gdzie była jego była laska

Polecane posty

Gość ankalka

jestem z facetem 2 lata by kiedys z taka jedna ale to było 8 lat temu był z nia 3 lata potem z inna 3 i teraz ze mna juz 2 lata no i ona tak w tej ich paczce zagosciła ze jest ciagle ma juz meza i bajtla 2 letniego czy tam rocznego ale ja sie nie umiałam bawic jak ona tam siedziała nie wiedziałam czy mojemy sie nie wezmie na wspominki do tej pierwszej miłosci wogole to bez sensu chyba ze łazimy na imprezy a ona tez łazi mi sie to nie podoba , a co wy myslicie o tym?

Gość jaktotak*
że jesteś przewrażliwiona :O

Gość ankalka
olac to? ja mu nie kaze sie spotykac z moimi byłymi

Gość co to jest...
"bajtl"?:O

Gość taa zamknij faceta w klatce
i wyprowadzaj tylko na krótki spacer... aś ty głupawa małolato:P

Gość ankalka
a wiecie co mnie tez wkurza ze on to z wszystkimi kolezankami chyba jkies kontakty dalej utrzymuje one mu sla smsy na swieta, urodziny, sylwka co to ma znaczyc? w sylwka dostał od jakiejs zyczenia ale powiedział ze to jego kolezanka z podstawowki jeszcze!jak to? ja od podstawowi juz 4 razy zmieniałam numery a on pracuje w tej firmie 3 lata i od 3 ma ten numer nie wiem o co chodzi, mieszkam z nim juz rok , jest super ale te kontakty? a wogole to pracuje z sekretarka ktora tez kiedys bzyknał, nie wiem co myslec, zaczynam główkowac i nie wiem czy to normalne

Gość ankalka
nie wiem co myslec, jestem z nim ciagle , wszedzie raze3m chodzimy , jezdzi po mnie na uczelnie, do pracy, wychodzi tylko ze mna ale mnie wkurwiaja takie smsy, co to ma znaczyc?

Gość co to jest...
Dzięki. Myślałam że to rasa psa:O

Gość ankalka
nie wiem co myslec czy wy tez z byłymi utrzymujecie kontakty? bo ja z zadnymi, zmieniam numer i niech spadaja jak nie wyszło a to chyba jakas nowa moda

Gość trujacy bluszcz
ja bym sie tez wkorwila nie cierpie przebywac w obecnosci bylych mojego faceta glupie suki najchetniej bym oczy wydrapala

Gość jesli potrafi
sie przyjaznic z bylymi znaczy ze ma gosc klase i tyle, nie zniszcz go swoja zazdroscia !

Gość ankalka
to ja moze tez zaczne smskowac do byłych

Gość ankalka
wkurwia mnie to i koniec nie zmienie sie skoro go zdradziła zostawiła wyszła za maz i ma dziecko to po co ja lubi? nie kapuje tego!

Gość jesli potrafi
z moim mezem pracuje moja pierwsza milosc i spotkamy sie na wszystkich imprezach firmowych , tanczymy razem zartujemy , absolutnie nie widze w tym nic zlego.Dodam ze moj maz nie znosi jego zony a do niego nie ma nic:)

Gość ankalka
nie wkuirza cie moze bo to z twojej strony a jakbys ty sie spotykała z jego była to noze bys zmieniła zdanie?

Gość jesli potrafi
mam pytanie? o kazda kobieta z ktora zatanczy jestes zazdrosna czy tylko o byla?

Gość trujacy bluszcz
ja bym tak nie mogla na sama mysl ze on sie z nia kiedys kochal ze ja dotykal i teraz mialabym sie z nia kumplwac O NIE !! wiem ze jestem zazdrosna ale inaczej nie potrafie

Gość jesli potrafi
szkoda bo to Was kiedys wykonczy , zazdrosc meczy obie strony , ja jestem osoba bardzo tolerancyjna i dobrze mi z tym

Gość taa zamknij faceta w klatce
nie martw się,zdaje się że wcześniej czy później ale to pewne w 100%,że nie będziesz już miała tego PROBLEMU,bo facet w końcu z tobą nie wytrzyma i zostawi cię dziewczyno, na głowę można dostać z taką problematyczna kobietą:O

Gość umf umf
strasznie dziecinne podejscie. to ze ludziom nie powiodlo sie jako parze, nie znaczy, ze nie moga sie kolegowac jako "nie-para". ja tez utrzymuje dosc przyjazny kontakt z bylymi, sa dla mnie niczym kolezanki, w koncu kiedys bylismy sobie bardzo bliscy, duzo o sobie wiemy, dalczego wiec sie nie kolegowac? tylko dlatego, ze ludzie nie sa kompatybilni jako para, to od razu maja sie nie lubic?

Gość umf umf
dodam, ze przed laty tez bylam taka zazdrosna o byle swojego owczesnego faceta ktore spotykalam na imrezach, ale to tylko dlatego, ze sama nie mialam podobnych doswiadczen z moimi bylymi. gdy zaczelam z tym dziewczynami rozmawiac, okazywalo sie, ze sa bardzo mile, zyczliwe ... w koncu nie moge ich obwiniac za to, ze moj facet byl z nimi, zanim poznal mnie, ani wymagac od niego, zeby przestal je lubic (naprawde fajne dziewczyny), tylko dlatego, ze teraz bzyka sie ze mna. po latach, gdy sama juz nabylam kilu "bylych" widze, ze tak zazdrosc jest smieszna. to, ze utrzymuje kontakt z ex nie swiadczy o tym, ze wolalabym byc z nim, niz obecnym.

Gość ankalka
a dla mnie to i tak jest dziwne bo jej zdanie było wazniejsze niz moje wiec mysle ze cos tu nie gra

Gość Wzwodzik
Szukam laski na sylwka. Mam 34 lata i jestem z Gdyni. Sponsoruję imprezę i drinki, ale oczekuję, że przyjdziesz do mnie i zrobisz mi loda.