Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nika1000

DOGRY GINEKOLOG W LUBLINIE - polecicie mi kogoś?

Polecane posty

Gość nika1000

Kontaktowy, nastawiony na pacjenta, z dużą wiedzą, dobry w leczeniu zakażeń bakteryjnych - pomóżcie!

Gość nika1000
Oczywiście DOBRY - przeprzszam za błąd

Kurcze kiedys jezdziłam do dobrego lekarza w Lublinie niedaleko Politechniki Lubelskiej jest naprawde super sama kiedys mialam zapalenie i bardzo mi popmógł na nazwisko ma Wroczek

Gość nika1000
Ale gdzie dokładnie on przyjmuje- w przychodni jakiejś? prywatnie czy nie?

Gość nika1000
dzięki Martunia, ale jak to w szpitalu przyjmuje od tak? czy jeszcze gdzieś? ile kosztuje wizyta?

Gość nika1000
OK, jakbyś sobie przypomniała albo znalazła namiary to napisz:-) Bo jeżeli chodzi o szpital to tam przecież lekarze nie przyjmują, chyba że jest jakaś przychodnia przyszpitalna

Ja za wizyte płaciłam 50 zł tylko to było jakis czas temu bardzo miły facet kurcze szkoda ze nie potrafie dokładnie wytłumaczyc ci gdzie przyjmuje ten gabinet jest po tej samej stronie co Politechnika Lubelska tylko wczesniej troszke nie od strony Czubów

Gość nika1000
A może ktoś jeszcze doradzi???

Kiedys miałam jego wizytówke ale juz nie mam ja mieszkam 150 km od Lublina a poleciła mi go sąsiadka która leczyła sie u niego wiem ze kiedys nawet kazał mi przyjsc do szpitala jakby cos sie działo ale nie wiem na jakiej zasadzie to działa moze faktycznie jest jakas przychodnia przyszpitalna

Gość nika1000
A to akurat możliwe, bo ginekolodzy czasem tak robią, i po tym tez można poznać jaki on jest...

Gość nika1000
martunia właśnie przez przypadek "natknełam się" na Ciebie na forum Majóweczki. Mam pytanie czy te problemy jakie miałaś z bakteriami minęły bezpowrotnie? Też chciałabym mieć dzidziusia, ale boję się że newet jak się wyleczę, to w ciąży może wrócić i jej zaszkodzić. Trudniej jest po takich zapaleniach zajść w ciążę?

Gość nika1000
I oczywiście gratuluję i życzę abyś urodziła zdrowe, śliczne dzieciątko :-)

Gość nika 1000
czy ktoś jeszcze może mi doradzić?

W sanitasie przyjmuje dr Paweł Trubecki - byłam u niego i jest ok. Mojej kumpeli odkrył, że jest bezpłodna a ona przez 2 lata brala tbsy zapisywane jej przez rożnych konowałów.