Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady..

mój pierwszy raz

Polecane posty

Gość lady..

mój pierwszy raz był spontaniczny, najpierw troche oralu. nie spodziewałam sie ze do tego dojdzie. on powiedzial ze juz nie moze wytrzymac i bardzo tego pragnie ,a poniewaz go kochalam i bylam ciekawa jak to jest to dalam sie połozyć na plecy i on powoli ,bez problemu wszedł we mnie. pomógł sobie ręką rozszerzając mi szparkę by było mniejsze tarcie. podniecona zawsze jestem bardzo mokra i nie ma poblemu z wśliźnięciem się we mnie. czułam delikatny opór i tarcie, pare pierwszych pchnięć było nie za bardzo przyjemnych, ale to było tak podniecające ze chciałam więcej. pamietam,ze tamtego dnia uprawialiśmy sex w tylu pozycjach ile tylko się dało. nigdy więcej jednego dnia nie kochałam sie na tyle sposobów. pzdr.

Gość belowed
good for u!

Gość lady..
najcudowniejsze jest jednak to, że straciłam nie tylko zwykłą cnotę, ale rownież mój analny wianuszek. Pozdrawiam wszystkich :)

nie podszywaczu, nie starciłam żadnego \"analnego wianuszka\" :D

Gość ______ona____
No ja nie pomyslalam z kim i w ogole:) Ale wiecie co ...zrobilam to z kumplem i po pierwsze niech nikt nie gada ze jak sie kogos kocha to nie boli...ja go nie kochalam ejdynie lubilam i tez nic a nic nie bolalo. Było tez roznie na stojaco, klasycznie na boku... i bylo fajnie, choc ktos uzna ze jakas *** bo z kumplem to ja sie ciesze bo naprawde 1 raz moge wspominac bardzo milo i przyjemnie

Gość przerazony czerwony
Miała na imię Alicja Nowak mieszkała w szczecinie :) ulicy nie podam :D ale 3 rzeczy umiała :D Oral, anal , s/m ;) i o to chodzilo

Gość babi
moj pierwszy raz byl taki sobie ukochany byl zdenerwowany ja tez mial duzy interes i do tego bolalo jak diabli...2 byl o wiele lepszy.

Gość ona ;D
moj pierwszy raz byl ok nie wiem czemu ludzie mowia ze ich to tak strasznie boli mnie nie bolalo wcale bylo codownie no i chlopakowi sie podobalo bo doszedl 2 razy :D Troszke dziwne uczucie chociaz on zadbal o wszystko zrobilismy to po 2 miesiacach znajomosci