Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drenazystka

vichy normaderm system odnawiajacy czysta skora - wasze opinie

Polecane posty

Gość drenazystka

planuje zakup tego zestawu, zastanawie mnie jakie sa wasze wrazenia po uzyciu:)

Gość jot23
Jest okey

Gość no to ci powiem ze
polecam

Gość agizaa
ja tez polecam

Gość ciekawski pytajnik
jestem zrazona seria Normaderm, która wysuszyła i zrobiła mi skorupe n a twarzy, nasilając tylko wysyp pryszczy. Dobra strona tego wszystkiego, było to, że stan mojej skóry zrobił sie tak tragiczny, ze musiałam, szukac dermatologa, po paru misiacach moge już pochwalic sie względnie ładną buzią, może nie idealną , ale jest naprawde dobrze.

to zalezy jakie masz problemy bo jesli tradzik na ktory juz bralas jakies zntybiotyki czyli powazniejsza sprawa to odradzam.. ja ma spory problem z tradzikiem z ktorym walcze od kilku lat i powiem ze na twarz nigdy nie zalowalam kasy i zawsze w aptece jak pytalam o kosmetyki do pielegnacji cery i wymienialam np vichy to kazda pani farmaceutka ktora zna sie na rzecy mi odradzala... kazdy tez dermatolog ktory nie okazal sie konowalem tez odradza vichy... duzo lepiej kupic la roche posay jak juz masz wydac wieksza kase albo choc lagodniejsze to nadal dobre kosmetyki avene.. jesli po prostu masz cere tlusta czy mieszqana i czasem ci cos tam wyskoczy to mozesz kupic ale ja uwazam ze jak juz wydac wiecej pieniazkow to bardziej rozsdnie a wsrod lekarzy i farmaceutow vichy nie cieszy sie szczegolnie dobra opinia..