Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawa zastrzeżone

DEPILATOR W PŁYNIE SALLY HANSEN , WARTO ??

Polecane posty

Gość prawa zastrzeżone

Gość kurde no kup go
wreszcie i sama napisz czy dobry

Gość no to Ci pomogę
:D hejka :D melduję się :P wczoraj nie mogłam :( ale chyba podnoszenie odpuszczę już sobie bo jednak nikt nie próbował a nie chcę zamęczać innych papa

Gość prawa zastrzeżone
podnosicielko nie opuszczaj mnie no ;) jeszcze nikt nie krzyczał więc aż tak nie męczymy :D a sama nie kupię bo chcę poznac inne opinie :D

Gość no to Ci pomogę
:D :D :D

miałam lotion (czyli balsam) Sally Hansen taki różowy za 25zł, ładnie usuwał nawet twarde włoski, ale jak już troszkę odrosły, czyli jak użyjecie po 1-2 dniach od poprzedniego razu, to rezultatu nie będzie. Też myślałam nad tym sprayem, ale kurde drogi jest.

Gość prawa zastrzeżone
nie wierzę ;) ;) w końcu jakiś odzew i mówisz, ze usuwał włoski ?? ;) ale na jak długo ?? :) tzn po ilu odrastały ?? :D

usuwał, ale tak jak pisałam tylko dłuższe włoski, ale za to nawet te grube. Efekt jest tak długi jak w przypadku wszystkich kremów do depilacji i maszynek do golenia, chociaż ja osobiście zauważyłam, że włoski odrastają ciut słabsze

Gość prawa zastrzeżone
Hallly --- ;) efekt taki jak po maszynce czyli góra jeden, dwa dni ?? 😭 ja myślałam, że tydzien conajmniej :P ej a jak na moje włoski nie działają te kremy do depilacji typu np VEET to myślisz, że to dałoby rade ?? chodzi mi o ten zielony a nie różowy a przy tym zielonym jest opis, że to chyba strasznie żrące jest :D nie wiem jakiś kwas solny czy ki pieron bo pisze, żeby wejsć do kabiny prysznicowej aby się spryskać i nie wolno stosować w newralgicznych miejsach typu, bikinii, twarz itd więc to chyba jest mocniejsze od tego różowego, który stosowałaś :D kurcze chyba to kupię cholerstwo :D a nie wiesz czy dostanę to w drogeriach ?? typu ROSSMAN na przykład ? czy w aptece czy gdzie ?? :D przez internet nie chce zamawiac bo nie lubie pozniej czekac na przesylke :D

Gość prawa zastrzeżone
Kaledonia ---> hmm wiesz co ale po tym wloski odrastaja tak jak po zwyklej maszynce pdoobno 😭 a po tym depilatorze podobno jest tydzien spokoju a na co mam sie smarowac jak na drugi dzien juz beda wloski ?? :D kurcze no chcialam dzisiaj kupic ten sally hansen ale chyba musze do krakowa jechac bo u mnie nigdzie tego nie ma :(

Gość kaledonia
Nie wierze,że włoski odrastają dopiero po tygodniu.Nie ma cudów!Tydzień to depilatorem elektrycznym,który wyrywa,a nie kremami czy sprayami,które usuwaja tylko włos znad skóry jak golarki.

No niestety nie masz co liczyć na to, że tydzień będziesz mieć spokoju. Ja mam ten różowy i na nim tez jest napisane, żeby nie stosowac na twarz i okolice bikini, a ja go właśnie stosowałam tylko do bikini i to głębokiego :P

Gość prawa zastrzeżone
hm kurczak 😭 😭 myślałam, że jak tyle kosztuje to będzie działał tak jak jest napisane a napisane jest, że : Depilator w sprayu Sally Hansen usuwa niechciane włosy NA DŁUGI OKRES CZASU ..... chyba, że dla nich 1 dzień to długi okres jest :P :P a najwyżej ich zaskarżę, że kłamią :D :D

Gość prawa zastrzeżone

Gość prawa zastrzeżone

Uzywałam kilku, tego akurat nie, ale kiedys nawet taki specjalny do mocnych włosków, w zółtej butelce. I powiem, że żaden nie był wart tych pieniędzy. Owszem, na dłuzszych włoskach przy pierwszym uzyciu działał nieźle, włoski odrastały po 2 dniach, jak po kazdym innym depilatorze, a usuniecie takich krótszych kończyło się poparzona skórą a włoski jak były tak były. Odradzam.

Gość prawa zastrzeżone
buuu no to mnie pocieszyłaś 😭 😭

Gość nati84
hej dziewczyny, mimo waszych negatywnych opiniii i tak chcialabym sprobowac uzyc tego depilatora, bo na innych forach trafialy sie tez dobre opinie. Tylko mam problem bo nie moge go nigdzie znalezc- czy ktoras wie gdzie mozna go kupic we wroclawiu? bede wdzieczna za odp i dam znac jakie efekty

Gość prawa zastrzeżone
o rany koniecznie pisz czy zadziała ;) ja tez nie wiem gdzie go można kupić bo w Rosmanach i innych go nie ma chyba zostaje przez internet :D

Gość prawa zastrzeżone
Nati i jak kupiłaś juz ?? :)

Gość prawa zastrzeżone

Gość nati84
slyszalam ze mozna kupic w sephorze czy w naturze, ale bylam juz w 2 naturach i w sephorze i nie ma niestety ;/

hej ja to mialam i na mnie nic nie podzialalo.. moze dlatego ze mam dosyc jasne wlosy (mimo iz jestem brunetka) i cienkie ale za to geste ?? mowie wam u mnie zero rezultatu kasa poszla na marne;/

Gość prawa zastrzeżone
Jagatka ---> buuuu to na mnie raczej na pewno nie zadziała bo ja mam strasznie ciemne, grube i gęste chlip chlip 😭

Gość no to Ci pomogę
no to koniec 😭 😭 😭 i wszystko już wiadomo :( :( :( :(

Gość prawa zastrzeżone
ee może jeszcze jest jakas nadzieja ;) ;) może akurat na nią to nie działało :P :D :D :D a tak BTW witam serdecznie 🖐️ ;)

Gość prawa zastrzeżone
;)