Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kali27

Leżaczek - Fisher-Price Gear czy ktoś go miał?

Polecane posty

ja mam :D dziecko moze akurat w tym do 18 kg wibracje to lipa szkoda baterii sa delikatniejsze niz te w komorce:P a wiem jak sprzedawcy opisuja ,,wiem :) ale moja corka ma teraz 10 mcyi od jakis 3 juz niechciala w nim siedziec woli w krzeselku do karmienia wiec lezaczek stoi w kacie ..

Ja mam tez:) Moj sie (jak na razie)sprawdza doskonale.Moja córka ma teraz 5m-cy i bardzo go lubi.Ja zreszta tez:P Jest do 18kg i tylko dlatego się na niego zdecydowałam.Mam córke,trzylatke,ktora musi choc raz dziennie sobie na nim posiedziec:O Wazy 16kg i lezaczek nadal jest w super stanie. Wibracje-to fakt,nie uzywamy:P

czy ktoś miał jeszcze taki leżaczek, dziękuję wszystkim za odpowiedzi, pozdrawiam

Gość fantomas
my mamy - ja nie polecam. Wybrałam właśnie ten ze względu na bujaczek, wibracje i długą żywotność - dla dzieci do 18 kg. Synek wibracji nienawidzi od początku a teraz (6 miesiąc) to już nawet siedzieć z 5 minut w nim nie chce. Jak dla mnie - źle wykonany - oparcie to takie grubsze płótno, po 2 tygodniach leżaczek się 'rozchodził'. Drugi raz bym go nie kupiła. Niewart swojej ceny :P no i 3 miechy temu kupiliśmy go na allegro za 150 a nie 180 :(

Gość fantomas ty niezle
kitujesz od razu widac ze nie masz tego lezaczka! jak dziecko nienawidzi wibracji skoro ona sa niewyczuwalne wogole! wstydz sie afe! i co ci sie rozlazi :(?

Gość fantomas
Niewyczuwalne ? Śmiesz żartować, u nas są wyczuwalne, może bateria ci pada a może drgania to wg ciebie nie wibracje ??? Rozłazi się leżaczek - tak jak się rozłazi stare krzesło, jeśli wiesz co chcę powiedzieć :P a może ty przedstawicielem FP jesteś, albo sprzedawcą na allegro, hehe

Gość baby papasan
z fischera polecam moje dziecko ma 8 miesiecy i lubi swoj bujak jest tylko do 9 kg ,moje dziecko ma 9 kg i jeszcze uzywamy mysle ze lepsze od lezaczka bo to hustawka

Ja mam fisher price. Świetne jest to, że można włączyć wibrację. Dzięki temu dziecko jest spokojniejsze. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.