Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosiek20

Czy mam szanse na dziewczyne?

Polecane posty

Autorze topiku - uważam, że jesteś przystojny. Jesteś młody i dopiero kształtujesz swój charakter. Mój mąż był tylko o rok starszy od Ciebie jak się poznaliśmy i też był nieśmiały i trochę ciapowaty w kontaktach damsko-męskich... ;) Potrzebował czasu aby stać się mężczyzną i jest nim, aż czasami zadziwia mnie siła Jego charakteru... Wszystko jeszcze przed Tobą ;) Pozdrawiam

Gość Duur
Chcesz już zaruchać ?

Gość calineczkaa86
Oczywiscie, ze masz szanse na dziewczyne :) :) Nic Ci nie brakuje :) pozdrawiam

Gość sory ale robienie laski
a mój chłopak jest też niby nieśmiały, bo w życiu miał tylko jedną dziewczyne w liceum, w wieku 15 lat, jakąs siksę:) I mnie. Nie gada za bardzo z dziewczynami, nie jest gadatliwy, czuje się skrępowany w towarzystwie osób, których nie zna. Ale jest bardzo męski, ma niesamowity charakter, jest mądry, dobry, nigdy nie narzeka, nie użala się nad sobą, nawet kiedy ktoś wybił mu zęby i zafundował wstrzas mózgu za to, ze ma długie włosy, nie uważał tego za coś niezwykłego, nie był zły, włosów nie obciął... Jest najbardziej męskim mężczyzną, jakiego znam. I wcale mu w tym nie przeszkadza jakas tam nieśmiałość w stosunku do kobiet. Poza tym to nie jest nieśmiałość, tylko on nie lubi głupoty i czczych gadek:p Kiedy poznał mnie, przełamał niesmiałość i to bardzo skutecznie, bo na poczatku go nie chciałam, a teraz za nim szaleję:)

Gość ktosiek20
Dziękuje za ciepłe posty 🖐️

Gość Duur
Masz szansę ale trudno ci będzie trafić na nie-dziwkę

Gość Alusienka19
Nie jesteś zły chociaż nie jesteś w moim typie. :)

Gość Barbara25
Masz miłą buzie i jeżeli taki sam masz charakter jak wygląd to jest ok🖐️

Gość Szczera_z_problemami
Szymuś jest słodki, jakbyś miał do tego jeszcze gadkę to wszystkie laski twoje ;) Potrafisz tańczyć? to działa na wiele kobiet ;*

Gość ktosiek20
Jeszcze nie za bardzo ale mam zamiar pójść na jakiś kurs w ramach w-f na studiach :)

Gość nienagannie_ubrana
Naprawdę miła i słodka buzia. Jeśli charakter też masz słodki to masz 100% szansę poznać sympatię :*

Gość Szczera_z_problemami
Moim zdaniem niepotrzebnie pisałeś ze jesteś brzydki... problem może za to tkwić w Twoim charakterze. Nie oczekuj że dziewczyna sama do Ciebie podejdzie. Nieśmiali chłopcy kojarzą się z ciapami. A pewnie każda z nas oczekuje od partnera ochrony i oparcia. Ćwicz nad śmiałością. Możesz próbować mówić ludziom cześc na ulicy. Wielu popuka się w czoło ale niektórzy odpowiedzą i to Cię bardzo podbuduje ;) Pamietaj tylko o miłym uśmiechu i przyjaznym głosie...

Gość niesmialy jak
Kolego Ty chyba nie wiesz co to niesmialosc. Odwazyles sie wystawic swoje zdjecia, pytasz sie czy masz szanse obcych dziewczyn. Jak Ty jestes niesmialy to ja juz nie wiem do jakich sie zaliczam.