Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktoś tam miś

Jak to jest po ślubie

Polecane posty

Gość Ktoś tam miś

Chciałbym się do Was zwrócić z takim pytaniem: jak zmienia się życie po ślubie, gdy dwoje ludzi mieszka już ze sobą, są razem 24/h. Wiadomo że wtedy ujawniiają się pewne wady, gdy człowiek nie zawsze jest ładnie ubrany i pachnący, gdy po prostu zaczyna się \\\"normalne\\\" codzienne życie. Wpisujujcie się:)

Gość Katjeniusza26
Do bani jest...powaznie...

Gość newwife
ja sie wynioslam z domu po tym jak sie okazalo, ze moj misiaczek pryka i w ogole jak sie zalatwia to smierdzi potem w okolicy toalety!!1 fuj

Gość to twoja wina
bo nie umiesz ulożyc mu jadłospisu i nie masz pewnie pojęcia o gotowaniu. PS jak ty sie załatwisz to w kiblu pachnie fiołkami?

Gość chcewsz wiedziec jak...
...jest po slubie. to ci powiem H.....!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gospodyni domowa
Normalnie to przewalone jest pani.No mówię, pani, to tragedia jest.Facet bierze kiedy chce, a jak się krzyczy to on pysk zatyka łapą i normalnie bierze no.Od tyłu bierze.Ale nie trza się martwić, bo jak weźmie to jest chwila spokoju.Można pierogów nalepić na obiad na jutro.No można obejrzeć serial w tv, albo pocerować skarpety.Najgorzej jest jak trza zabzdziuchane gacie prać,te brązowe paski.Bo dziady się nie myją.Śmierdzą pani jak capy i zarosty mają.Jak cygarety palą to jeszcze bardziej smierdzą.Nie warto się żenić pani, no.

Gość a gdzie...
hehehehehehehehe:)

Gość życie po ślubie jest
cudowne...wszystko twoje,ale ty chyba chcesz innych odpowiedzi tak?tak jak moi przedmówcy?

Gość traktor bez rozrzutnika
jak jest po ślubie. Bierzesz dzień w dzień do dzioba i tyle

Gość kkklllooo
ja mam inne doznania...może dlatego że już przed ślubem mieszkaliśmy razem i trochę lepiej się znamy...jest z dnia na dzień coraz lepiej życie seksualne kwitnie a i pogadać na poważnie jest z kim...nie wiem może poprostu trafiłam na ideal??;)

Gość Capricious *
Po slubie jest zajebiscie bo nie trzeba pracowac bo mezusio przynosi pieniazki... Chetnie wyszlabym za kilku facetow naraz.

codzienność czasami jest przytłaczająca ale to od nas jest uzależnione czy wpadniemy w rutynę czy zauroczenie minie... a mi sie podoba to ,ze bez skrępowania można walnąć bąka:D jedno co mnie wnerwia to te p.i.e.r.d.o.l.o.n.e ciuchy lezące gdzie popadnie

Gość jabadabadu
a mnie tam super...maz pierze moje stojace skarpety majtki w klinie sie wydzieraja to kupuje nowe nie tyka mnie bo mowi ze ja zmeczona pewnie i boli mnie glowa zrobi zakupy bo ja za duzo wydaje ugotuje bo przynajmniej wody nie przypali ....hihihi a tak w ogole to zartuje zalezy kto jak sobie zycie ulozy mi tam pasi zaraz 10 na karku z tym samym....miodzio

Gość słodziutko wręcz miodzio
-robisz śniadania -podajesz kawe, ciuchy , żarło , tabletki , -sprzątasz po sobie a zwłaszcza po nim -wciąż mu wspólczujesz jaki on przepracowany -dogadzasz na wszystkie możliwe sposoby -pilnujesz aby dżwi nad ranem zamknąć jak wróci (rzekomo od kolegi) -jesteś jego kierowcą na każdej imprezie -masz zaszczyt sama taszczyć zakupy do gniazdka na 4 piętrze -stoisz po 3-4 godz przy obiedzie , żeby potem usłyszeć , że na drugi raz poproś jego mamusie o przepis , bo tylko ona dobrze gotuje -systematycznie co dzień przypominaj droge do łazienki , bo on ma amnezję w kwesti mycia -pilnuj by pilot miał świeże baterie -co wieczór odgrywaj komedie jaki to on był cudowny w łóżku -gdy zaśnie zgaś po nim telewizor on wiecznie zapomni To tylko mały procencik tego co jest w stanie twój luby z ciebie wycisnąć Powodzenia

Gość onka56
przed slubem kochasz sie dwa razy w tygogniu (bo nie widzisz sie z nim codziennie ), po slubie chce dupy dwa razy dziennie bez wzgledu , czy masz na to ochote , czy nie ...

A ja sie nie moge doczekać ślubu bo nie bede sie musiała obawiaćwpadki i będziemy się mogli kochać zawsze i wszędzie BEZ jakiegokolwiek zabezpieczenia :D A tak na marginesie, to już nie raz widzieliśmy się nawzajem po przebudzeniu (ja- włosy każdy w innąstrone, w tym grzywka na irokeza:D, zdeczka święcąca się mordka, czasami gdzieś troche pasty cynkowej:P) i jakoś specjalnie się tym nie przejmowaliśmy.To chyba oczywiste, że człowiek nie budzi się z nienaganną fruzyrą, idealnym makijażem itp.

Gość a mnie wqrwiają takie
opinie jak ta powyżej. Wudać, że jej autorka jest jakaś małomiejska cipka:o Po ślubie nie będzie się bała wpadki, bo wtedy już złapie chłopa i nawet jak się rozejdą, to będzie jej musiał płacić alimenty:O Nagle, dzień po ślubie, zachce się jej mieć bachora. A teraz nie- bo nie zapracuje na niego. poślubie, nawet jak nie zapracuje, to nawyzywa męza, zeby zapracował:o Jak nie będzie chciała, to sąd się tym zajmie...:O Fajnie. Typowy przykład babskiego pasożyta i tempaczka:o Aha, ciesz się, ze facet nie umarł jak zobaczył cie rano- naprawdę, będziesz miała o czym wnukom opowiadać:o🖐️

Jak nie rozumiesz co mam na myśli to się nie wypowiadaj. Gdybym mogła mieć dziecko na dzień dzisiejszy to bardzo chętnie bym je miała(mam prace, więc jestem w stanie utrzymać je sama). Niestety musze z tym poczekać do ślubu, a to troche jeszcze potrwa (a wpadka mi się nie marzy). Nie wiem skąd Ci się tu wziął wątek o alimentach i sądzie (jeśli wyczytałaś go gdzieś miedzy wierszami mojej wypowiedzi to gratuluje zajebistej wprost zdolności kojarzenia :O). Gdybym miała zamiar sięrozwodzić z moim facetem zaraz po ślubie to bym wogóle nie wychodziła za niego za mąż. Poza tym faceta łapie się na dziecko PRZED ślubem (wpadka) a nie PO (nie wiem jak tam u was w wielkim mieście, ale u nas na wsi to zazwyczaj dzieci planuje się po ślubie). P.S A nie umarł na mój widok. Ty zapewnie trzesiesz ze strachu portkami co to będzie jak Twój zobaczy Cie z rozmazanym tuszem itp (o ile wogóle posiadasz faceta:o)

Gość jabadabadu
sranie w banie....to chyba niektore maja wstretnych mazusiow ja tam nie latam nad nim jak nad jajkiem...nauczylas to dogadzaj ja co robie w domu to zmywam gotuje reszta maz.....i wcale nie na przymus