Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andromedda

Czy czuje się zagrożona?

Polecane posty

Gość andromedda

Jego laska, mojego byłego, już 2 raz bez powodu wypisuje mi złosliwe rzeczy. Dodam, ze ja z nią nigdy nie podejmowałam zadnych rozmów, a co do faceta - to on ciągle o sobie przypominał i prosił o spotkanie, ja tego unikałam.Co może skłonić kobiete by tak pisala. Przecież to żenujące...

Gość ja teżbym
nie pisała nigdy, bo to tylko pokazuje, że coś jest na rzeczy - może ona jest zazdrosna, czuje że jesteś wciąż zagrozeniem

Gość alka22
Jeżeli nie dajesz jej sama jakiś powodów- to myślę ,ze ona czuje, że nie jesteś całkiem obojętna swojemu byłemu. MOze w ten sposób sie odgrywa.

Gość upupupupupupup_

Gość To jej problem
Powiedz jej wyraźnie , że nie zyczysz sobie telefonow od niej i niech spada :-D

Gość Miałam podobna sytuację ...
powiedzialam, że mój byly obchodzi mnie tyle co zeszłoroczny snieg i ona rownież i maja sie ode mnie odczepic raz na zawsze. Widocznie ona powiedziala to byłemu i on wtedy zaczął mnie nachodzić, błagać, prosić ............ żebysmy byli razem, robił wsdzystko, ale ja juz nie chciałam (on znalazł sobie inną na boku i dlatego się z nim rozstałam) Dzisiaj jestem mężatką, wiem, że dobrze zrobiłam, mam super męża jestesmy szczęśliwi, nawet nie ma co porownywać do bylego :-D