Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na głowie

kryzys wieku średniego u facetów

Polecane posty

Gość na głowie

co sądzicie o facetach którzy mają ustawione życie rodzinne i podchodzą do 20paroletnich, atrakcyjnych i samotnych kobiet???? :-O ;-O właśnie koło mnie kręci się taki jeden i mam problem czy mu mówić dzień dobry bo to mój sąsiad!!! czy mam go totalnie olewać????

Gość aktualnie w polsce
Hej Może troszke nie w temacie, ale wlasnie taki facet przechodzacy ten kryzys pomaga mi w moim kryzysie uczuciowym. Tylko ze jego rozwiazania sa drastyczne (wyprowadzka bez uprzedzenia) i nie do przyjecia dla mnie w tym momencie. Chyba sie pakuje w cos jeszcze gorszego... PS. on doradza mi jak ojciec, przeprowadzka nie bedzie prowadzic do jakiegokolwiek zwiazku z nim, ale kto go tam wie? mamoooo :( kryzys wieku sredniego naprawde zmienia facetow i sama chcialabym cos wiecej na ten temat wiedziec

mam nadzieje ze chociaz ten topic nie bedzie o mnie:P:P:P

Gość A konkretniej ...
co to znaczy, że się kręci koło ciebie ? Moze ty widzisz cos czego nie ma :-D

Gość ujujuuuuuuuuuuuuuuup

Gość teodora
Odpowiedż na temat kryzysu wieku średniego!! Nie zadawaj sie z takim facetem to zazwyczaj ( chorzy nieświadomi swojego stanu faceci) wiem cos na ten temat mam znajomych z takim doświadczeniem a wlaściwie żony takich facetów. I jeszcze dodam egoiści straszni i związek taki jest bez żadnych szans.Pozdrawiam.

teodera fanzolisz :) Ja z moją jestem jak na razie 4 lata i jest coraz lepiej :) Więc oświadczam wszystkim,że tzw kryzys wiekiu średniego ma swoje zalety i to jakże przyjemne ;) Widocznie Toedoro masz więcej niż 40 i żle przechodzisz swój wiek średni czyli nie możesz upolować jakiegoś 20parolatka :)

Gość no dikładnie tak
głowa siwieje , dupa szaleje. Rozumu braki zamiast do lekarza leczyć andropauzę to zazwyczaj leczą się młodymi laskami. Cena nie gra roli, jak straci i zniszczy wszystko i wszystkich zaczyna myśleć głowa bo jak młoda kochanka na stanie to myśli tylko główką. Z takim się nie dogadasz bo racjonalne myślenie jest mu obce. Im większa kasa u takiego gościa ttym większe powodzenie wolnych panienek, nawet 20030 letnich. Koniec bywa żałosny, NIEJEDNA PICA ZJADłA SZLACHCICA.

Gość facetów z kryzysem wieku
,sredniego powinno się izolować bo to się w głowie nie mieści jak im odbija

Gość taka tam xxxzzzyyy
tez cos wiem na ten temat ,sama jestem przed 30 i ciagle mnie gdzies zaczepiaja tacy po 40....natarczywie zapraszaja na kawe itp. i nie odstrasza ich moje wredne nastawienie!!!!nic dodac nic ujac,tylko wspolczuc

Gość boszeeeeeeee
Jaki to żałosny widok, on dużo po 40 ce i panienka 20 kilka lat. Jak facet zabiera się za panienki w iweku swoich dzieci to naprawde powinien się leczyć bo normalny to on nie jest. Tylko że jak się takiemu kasa skończy to panienka jakoś szybko przestaje "kochać". Załośni idioci i tyle. Współczuć kobietom, które wyszły za takich kretynów i na stare lata dowiadują się, że mąż to łajdak i zboczeniec.

Gość michotka
gorszych głupoli niż facet z kryzysem wieku średniego nie ma,tacy są niebezpieczni dla siebie i otoczenia, a myślą gorzej niż przedszkolaki, albo w ogóle nie myślą

Gość jak widzę wypowiadają się tu
bardzo młode osoby , które same bawią się w związki ze starszymi mężczyznami, a więc drogie panny sprawa jest bardzie skomplikowana , niż wam się wydaje. Panowie w tym wieku to jedno, a smarkate chcące zrobić na tym interes życia(czyli karierę), to drugie. Pragnę wam uświadomić, że nie tylko panowie przechodzą taki kryzys. Kobiety w pewnym wieku, również zaczynają oglądać się za młodszymi i to często bardzo dużo młodszymi chłopcami. Jest to wynik chęci zatrzymania czasu, a co za tym idzie udowodnienia sobie, że jest się jeszcze atrakcyjnym dla płci przeciwnej. I tu radzę kierować się rozsądkiem w swoich wyborach, ponieważ po dłuższym czasie może się okazać, że nie macie tak naprawdę o czym ze sobą rozmawiać. Kilka przykładów do przemyślenia: Idziecie razem do jego znajomych, którzy znali jego żonę i przyjaźnili się razem. Ciebie będą traktowali jak jego zachciankę i patrzyli na Ciebie z góry. Ty zaś w ich towarzystwie będziesz czuła się jak smarkacz, ponieważ będą Cię ignorowali ze względu na lojalność w stosunku do jego wieloletniej małżonki. Druga sytuacja , to spotkanie z Twimi znajomymi. Czy tak naprawdę On będzie się czuł dobrze w towarzystwie rówieśników swoich dzieci ? Raczej nie, to tylko Ty go pociągasz i sprawiasz, że czuje się chwilowo jak młodzik, ale w towarzystwie Twoich znajomych nie będzie mógł się czuć dobrze. Wy będziecie rozmawiali o tematach, które On już dawno przerobił. Wy o zabawach, a On w tym czasie będzie myślał jak utrzymać firmę. No i oczywiście podstawa, to wasz wspólny język. Fajnie jest mieć w sypialni młodą klacz, ale tak naprawdę o czym będziecie rozmawiali ? O wynikach na giełdzie, o planach jego dzieci, które są Twoimi rówiśnikami, a może o nowej książce z dziedziny filozofii jego przyjaciela ze szkolnej ławy ? Jest jeszcze wiele takich przykładów , zatem radzę się wpierw zastanowić drogie Panie, czy taki wybór jest właściwy i proszę o więcej zrozumienia dla tych Panów, a więcej rozsądku z waszej strony, a wówczas wszystko będzie dobrze. Pozdrawiam psycholog

Ee wy krytykantki co to same byście chciały wycyckać jakiegoś 40 latka tylko żaden was nie chce więc tak jadem plujecie A co to kurwa facet po 40tce to już do trumny się ma sposobić ?Wy takie idealne jesteście? Nie kretynki co pizdą myślą ? Pomyślały byście tylko wam nie wychodzi i tyle :)

Gość daleko Ci do faceta po
czterdziestce. Przede wszystki brak kultury osobistej. Jestem więcej jak pewna, że nie masz jeszcze nawet trzydziestki i niestety sam zbyt mało wiesz o zachowaniu takich mężczyzn. Ale nic straconego zanim dobijesz do czterdziestki nabierzesz ogłady. Przede wszystkim będziesz umiał się porozumieć na wyższym poziomie. To jedna z cech, którą bardzo sobie cenię u takich mężczyzn.

Gość do xyzed
Ty się zastanów czy wiesz o czym piszesz. Ja takiego gada z kryzysem wieku sredniego mam w rodzinie, przewalił już wszystko na co pracowali z zoną prawie 30 lat na 25 letnią kochankę, spowodował, że ta zona jest chora z rozpaczy, dzieci leczą depresję i nie chcą znać ojca, a cała rodzina jest emocjonalnie rozwalona. Nim coś takiego ci się trafi zastanów się co robisz, być może sobie zrobisz dobrze, a przynajmniej ci się tak wydaje, ale ile bólu i cierpienia spowodujesz w rodzinie, ktora ci ufa i kocha cie. A ta nowa młoda miłość potrwa tak długo póki na koncie będziesz mial środki bo chyba nie wierzysz, ze młoda lacha zaplanuje z takim idiotą życie. Wyciągnie z ciebie co się da, wydusi jak cytrynę i papa staruszku.

Gość trzeba mieć w życiu pecha
by trafić na idiote który swoje prawdziwe oblicze pokaże po kikunastu latach małżeństwa brrrrrrrrrrrr bo faceci z kryzysem wieku średniego to kompletni idioci i najlepiej puścić ich wolno, szkoda czasu na perswazje, taki nie rozumie nic, najlepszym przyjacielem dla niego jest jego penis i podporzadkowuje mu swoje zycie. Mówiąc brzydko to chuje bez mózgu.....

Gość bo facet zawsze musi byc
dowartosciowany. Lepiej zeby mial w tym wieku sukcesy zawodowe, jesli sa autentyczne, to nie biega za gówniarami ( one za nim czasm biegaja wtedy, ale to inna sprawa)

Gość tylko niedowartościowane
dupki z kompleksami przeżywają kryzys wieku średniego. Mężczyzna, który zna swoją wartość, sznuje siebie i innych nigdy nie zrobi czegoś tak obrzydliwego jak zdrada z malolatą w wieku swoich dzieci. Tacy, którzy zdradzają po wielu latach małżeństwa, ganiają za gówniarami to popaprańcy emocjonalni i meskie szmaty.

Gość zgadzam się z powyższym
Nic dodać, nic ująć.

Do \" xyzed \".Boze broń mnie przed facetami twojego pokroju. Jestes na bakier z kulturą, a to dyskryminuje cie zupelnie w moich oczach. Najbardziej czego nie lubię, to chamstwa.Dziwie się, że poczules się tak urazony....Jest takie przyslowie \" uderz w stół a nozyce się odezwą \".Musisz mieć cos na sumieniu, ze tak zareagowałeś.

\"na głowie co sądzicie o facetach którzy mają ustawione życie rodzinne i podchodzą do 20paroletnich, atrakcyjnych i samotnych kobiet???? ;-O właśnie koło mnie kręci się taki jeden i mam problem czy mu mówić dzień dobry bo to mój sąsiad!!! czy mam go totalnie olewać???? 03:44 aktualnie w polsce \" To się nzywa wytrysk pedofilii:O.