Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna żona

żony zauroczone innym mężczyzną

Polecane posty

Gość wredna żona

jestem 1,5 roku po ślubie. Wszytsko jest niby ok, ale..... Jego poznałam kilka lat temu, kiedy wspólna pasja Jego i mojego ojca sprowadziła go do nas do domu. Nie zwracałam na niego uwagi, bo i on i ja byliśmy wtedy zajęci. Ale Jego pasja stała się również moją pasją..... Podobał mi się zarówno z wyglądu jak i z charakteru, nie miałam odwagi zakończyć wtedy trwającego związku, i tak zabrnęłam pod ołtarz.... A teraz, spotkałam go w sobotę i od tej pory umieram..... WIem, że jest wolny, wiem, że gdybym teraz rzuciła tylko 1 słowo, to zapominamy o Bożym świecie, tylko jest mój mąż.........

Gość jfjfjfj
what????????? nie miałaś odwagi zerwać dla tego szczególnego mężczyzny z ówczesnym narzeczonym a gdy narzeczony stał się mężem miałabyś już odwagę go zdradzić??! to chore... trzeba było wcześniej myśleć teraz życzę siły i wyzwolenia się spod wpływu jakichś swoich toksycznych emocji

z tego, co ja wyczytałam, to ona go jeszcze nie zdradziła (a przynajmniej tego nie napisała), więc spokojnie - moze nie jest tak żle, a co niektórzy już jej kijem po nerach jadą ...

zauroczenie to jeszcze nie takie wielkie zło, pod warunkiem, że ... się z tym uporasz tak jak należy, że nie będziesz zdradzała, raniła ... oczywiście jest coś takiego jak \"zdrada emocjonalna\" - uważaj na to

Na jak długo chcesz \"Zapomnieć\" z nim o tym Bożym świecie. Przypuszczam, że do czasu, kiedy się o tym mąż nie dowie. Kiedy się dowie, nie będzie już to \"zapominanie\" takie ekscytujące.

Gość Ram pam pam
Jesteś człowiekiem czy suką ?

Gość jfjfjfj
oj, gdybym wywnioskowała że już zdradziła to napisałabym ostrzej, a ja tylko wyrażam zdziwienie i apeluję do rozsądku

Gość wredna żona
nie zdradziłam i nie zrobię tego. Jeśli zdecyduję, że zauroczenie jest poważne to odejdę od męża.... Ale...