Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Ronja córka zbójnika

Zdjęcia w internecie i problem...

Polecane posty

Kilka miesięcy temu w trakcie babskich pogaduszek z przyjaciółką, wygadałam się jej, ze razem z mężem zamiescilismy na jednym z zagranicznych portali internetowych swoje erotyczne zdjęcia. Były one zrobione tak, ze nie sposób poznac na nich ze to my, poza tym, podobnych zdjęc amatorskich było tam chyba z tysiąc. Wczoraj moja kuzynka powiedziała ze jakiś czas temu była przy rozmowie dwóch swoich kolegów, którzy twierdzili, ze mąz mojej przyjaciółki pokazał im te zdjęcia i ze jestem tam ja, a mój mąż nie wie co wyprawiam, albo wie i jest takim łosiem ze mi na to pozwala. Generalnie wszystko przeinaczyli, dla nas to było przełamanie małżeńskiej rutyny i fajna zabawa, dla nich powód zeby teraz plotkować o nas i robic tanią sensację. jest mi bardzo przykro i nie wiem czy pogadać z przyjaciólka, ze niepotrzebnie opowiada o moim zyciu seksualnym swojemu mezowi, czy juz tylko bezposrednio z nim? To, ze twierdzi ze widział i pokazywał komus te zdjęcia uwazam za bzdurę wyssaną z palca, ja sama nie umiałabym juz ich znalezć, a on nawet zbyt dobrze nie poruszał sie wtedy w internecie. Co byscie mi doradzili? Wiem że małzeństwo mojej przyjaciółki nie jest zbyt udane, wiec boję sie, że jesli jej powiem to będzie dla nich powód do kolejnej awntury, z drugiej strony, jesli z niego taki plotkarz, który w dodatku jeszcze ubarwia historie i kłamie, to czemu mu powiedziała i naraziła mnie na nieprzyjemnosci? Boli mnie to wszystko tym bardziej, ze kiedy maż mojej przyjaciólki szukał pracy za granicą, ja ułatwiałam im kontakt przez internet, pozyczałam pieniadze, bo jego dzieci nie miały na chleb i słuzyłam pomoca jego rodzinie na kazde zawołanie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować