Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokrzywdzone zgloscie sie

Zarażał wirusem HIV - kobiety majace z nim kontakt niech zglosza sie na badania

Polecane posty

Gość cieniaska laska
Gosia30 znam cieższe chorubska niż HIV, większe tragedie.. A żeby "przywlec hiva" nie trzeba nigdzie jechac...

Gość hmzmz
ciezsze niz Aids? wez sie zastanow nad tym ,co piszesz,to raz,dwa"choróbska",bo"chorOby" analfabetko,trzy HIV nie jest choroba,Aids nia jest nieoczytana pusta lalo

to chamstwo na tym forum to mnie smieszy naprawde bo inaczej nie mozna do tego podchodzic;) jakas tam lasko>>>>>to wszystko odnosnie publikacji to bylo w sferze zartu bo jesli byly powody \"ostrzezenia innych\" to rownie dobrze wizerunki kobiet powinny byc upublicznione bo jesli poszly do lozka z facetem ktory je zaczepil na ulicy to rownie dobrze mogly w ten sam s[posob poznac innych;)

Gość cieniaska laska
co do publikacji twarzy kobiet: no wiesz...wyobraś sobie, że pare lat temu zaraziłeś się hivem. Potem, nie wiedząc o tym fakcie zdarzyło ci sie spac z paroma kobietami. Teraz dowiadujesz sie,ze masz hiva. I co? w porządku byłaby publikacja Twoich zdjęc w prasie???żeby potem taka np. gosia30 cie palcami wytykała, bo masz hiva łolaboga!! NIE MA TAKIEJ OBCJI!!!

Gość cieniaska laska
:-) hiv=aids a o hiv rzeczywiscie nie czytałam dużo, bo z ulotek to sie dowiesz... ee nieważne O hivie życie mi dużo opowiedzało i dlatego wiem, że są cięższe tragedie. I gówno mnie obchodzi, że na podstawie jednego postu możesz nazwac mnie pustą lalą

Gość hmzmz
"oBcji" nie ma,ale"oPcja" jest;)

Gość cieniaska laska
to było przede wszystkim w ramach skandalu, bo ostrzeganie lasek to mam miejsce w szkołach na pogadankach z pielęgniarką . Jak widac, bez skutku!

Gość gosciu PPPPP
jakie jaja sami ku.....wa nauczyciele :P nie chodzi o bledy ale o lody co nasze rodaczki robilY :)

Gość cieniaska laska
hmzmz pewnie masz rację, ale wątpię, żeby wnosiło to cos do sprawy

lasko>>>juz napisalem po raz ktorys o co mi chodzilo przeczytaj uwaznie zreszta napisze prosto abys zrozumiala \"jestem przeciwny publikacji wizerunku zarowno jego jak i kobiet\" a jesli publikuja jego to niech ich tez opublikuja bo inaczej ta ich argumentacja traci sens;) ot cala filozofia.

Gość cieniaska laska
sebaa czytałam i zrozumiałam. Ale chyba moge wypowiedziec siew tej kwestii?

Gość cieniaska laska
hmzmz a ty nie znasz cięższych niż aids?? nie znasz chorub, z którymi ludzie mogą życ parę miesięcy, a nie wiele lat?? to mało wiesz...

Gość cieniaska laska
chorób - wiem Znam ludzi zarażonych hivem w latach 80, którzy nadal żyja i mają sie dobrze...

Gość cieniaska laska
osoby zarażone hiv dostaja leki chamujące rozwój wirusa, moga życ normalnie. nie wiesz?

chorób - wiem Znam ludzi zarażonych hivem w latach 80, którzy nadal żyja i mają sie dobrze...>>>>a jeszcze raz sie odniose;) no z tym czy maja sie dobrze to raczej watpie;) poza tym oni maja wirus nie sa natomiast chorzy na aids poza tym oni nie maja rzadkiego szepu wirusu z kamerunu ktorym jak sei domyslam nie interesuaj sei za bardzo producenci lekow;)

Gość cieniaska laska
maja się dobrze, zapewniam :-) Nie mają aids, owszem. Ale zarażone kobiety też nie mają.Zostały zarażone hiv.

Gość cieniaska laska
skąd wiesz, ze on zaraziłsie hivem w kamerunie, a nie u nas od jakiejs polki :-)

no jesli jest z kamerunu i jest nosicielem\"rzadkiego szczepu wirusa pochodzacego z jednego z panstw afrykanskich\" to tak sobei wydedukowalem ze wlpasnie stamtad przywiozl jednak istnieje jakies 2,7% ze sie myle:D:D:D:D:D:D

Gość cieniaska laska
rozumiem... ja nie wiedziałam , o tym "żadkim szczepie" :-)