Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saretta

sasiadka

Polecane posty

Gość saretta

ona jest chora dzis ponad godzine walila kijem w podloge i puszczała glosno muzyke...zawsze to robi gdy sasiad z dolu gra na pianinie...dodam ze byla 12 w poludnie...co zrobic z taka kobieta? ona przeszkadza temu chlopaczkowi sie uczyc a mi przeszkadza spac...(jestem w ciazy i potrzebuje duuuzo snu)....

Gość saretta
co ja moge z nia zrobic?

Gość saretta
nie moge tego zglosic na policjie bo to nie cisza nocna....w sylwestra o godzinie punkt 6.00 zaczela walic tym kijem....

Gość no to tak
porozmawiaj z sasiadka, powiedz jaj to co nam, ze jestes w ciazy i potrzebujesz snu albo ze bardzo sie denerwujesz jak ona tak robi i boisz sie czy to nie zaszkodzi dziecku, jest w koncu kobieta - powinna zrozumiec :)

Gość saretta
boje sie tej kobiety...ona ma ogromnego psa...jak przechodzi kolo nas schodach to nie zwraca uwagi ze ktos zakupy niesie albo ciezka torbe z rzeczami.... poprostu boje sie jej... a pozatym to nie jest moje mieszkanie tylko tesciow....a oni nie chce ungerowac bo ich nie ma w tedy w domu jak ona wali w podloge i oni tego nie slysza... nio moze ze 2 razy slyszeli... ale smieja sie z tego...

Gość saretta
przepraszam za bledy jak przechodzi kolo nas na schodach mialo byc.... kurcze znowu wali tym kijem.....zeby jej sie zlamal.... chociaz nie bo bedzie dwoma walic

wlącz sobie Mozarta, wlóz słuchawki na uszy i olej to.... jesli baba zobaczy,ze te jej walenie nikomu nie przeszkadza to przestanie, uwierz mi...:)

Gdybyś poroniła to nie byłoby już tego problemu:classic_cool:.A czy kazali ci być w ciąży:O?