Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kus

nie rozumiem mezczyzn, pomocy!!!

Polecane posty

Gość kus

Poznalam go 3 dni temu, od samego poczateku nadawalismy na tych samych falach. super nam sie rozmawialo, super sie ze soba czulismy. Coraz mocniej flirtujac, male gesty, ale wiadomo o co chodzi. To byla duza impreza ale on spedzil cale 2 dni praktycznie tylko ze mna. Zwiedzalismy miasto, przytulalismy sie, patrzelismy gleboko w oczy. Robil mi masaze. Wszystko klasyka, ale zadnej nawet proby pocalunku. On jest obcokrajowcej i po 2 dniach wrocil do swojego kraju (niedaleko od polski). Ostatniego dnia, wczoraj, kiedy sie widzielismy kompletnie mnie zignorowal, nie rozmawial ze mna, nie usmiechal sie juz, a gdy poszedl wziac prysznic nawet sie nie pozegnal (a wiedzial ze juz wychodze i nigdy sie nie zobaczymy). kiedy glosno zakomunikowalam, ze wychodzimy, przytulil od tak sobie, nie tak jak "kiedys". dlaczego? zaznaczam nie wydaje mi sie zebym go obrazila w jakikolwiek sposob itd. no chyba ze to ze kolezanka ktora weszla do pokoju powiedziala: to moze ja zostawie lozko dla was, chcesz z nim spac, a ja powiedzialam, no cos ty glupia, zwariowalas. a co mialam odpowiedziec? powiedzcie co zrobic. on wyjechal. a ja nie moge o nim zapomniec. nie wiem jak ale stal sie wazna osoba dla mnie....

mezczyzn nie da sie zrozumiec. moze wiedzial ze i tak z tego nic nie bedzie wiec bal sie zaczynac relacje. tak nawiasem mam meza obcokrajowca i czasem tez go nie rozumiem. nie przejjmuj sie pozdrawiam

Gość no to ci powiem że
buaaaaaaaaaaahahhahahah

Gość no to ci powiem że
patryzł ci głęboko w oczy i myślał"co za głupia polska cizia"

Gość aaagusia
Bo ich się nie należy starać zrozumieć. I tak naukowo udowodnili że to gatunek wymierający. Trzeba ich akceptować albo nie ale zrozumieć się nie da

Gość bateryjka
ja na jego miejscu czulabym sie urazona chodzi mo o to no cos ty glupia zwariowalas. trzeba bylo jakos zazartowac a nie tak jakos smiertelnie powaznie odpowiedziec jakbys byla najwieksza cnotka na swiecie, a on moze jakims oblesnym typem Troche malo intelignetnie zareagowalas, jakbym byla facetem tez by mnie to odrzucilo

Gość jagoo
"Poznałam go 3 dni temu..." i wszystko jasne

Gość no to ci powiem że
to był Niemiec?

\"Robil mi masaze. Wszystko klasyka..\" Nosz...nie wiedziałam :D Ja też w tym momencie nie rozumiem, jak on tak mógł, taki klasyczny, a jednak...nie do końca ? :D