Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Leanne

Ładne imię Weronika???

Polecane posty

Bardzo mi śie podoba mieliśmy tak nazwać córeczke ale jest synek .W sumie to wszystko jeszcze przed nami:):):)

Gość fajne imię ale
Troszeczkę zbyt popularne, może nie tak jak Oliwia czy Julia, ale mimo wszystko już trochę oklepane.

Gość itp
NAJPIEKNIEJSZE!Tak ma na imie moja corcia i nie chwalac sie jest PIEKNA!To nie moje zdanie jako matki tylko ludzi ktorzy ja widza na codzien

Bardzo ladne. My wahalismy sie miedzy Weronika a Wiktoria. Wygrala ta druga poniewaz pra prababcia meza miala takie imie.

Kiedyś to imię dla małego dziecka mi się nie podobało,ale odkąd moja bratanica tak ma na imię,zmieniłam zdanie.Bardzo jej to pasuje,wogóle mała jest bombowa.A jeśli chodzi o Wiktorię to już mniej.Mam koleżankę której córka tak ma na imię i jakoś mi to imię do niej nie pasuje,jest zbyt wytworne jak na małe dziecko.To jest moje zdanie,każdy ma prawo do własnego.

Gość 34q5t5
ani wiktoria, ani weronika mi się nie podoba; nic a nic

Gość zaryczana
Moja kotka ma tak na imię, jest słodka i rozkoszna.

Gość PiEkNiUtKa
moim zdanie imie Weronika jest bardzo piekne...Cos o tym wiem bo sama sie tak nazywam, a wszystkim tym co sie nie podoba to imie to poprostu zazdrosci c(:

Gość PiEkNiUtKa
moim zdanie imie Weronika jest bardzo piekne...Cos o tym wiem bo sama sie tak nazywam, a wszystkim tym co sie nie podoba to imie to poprostu zazdrosci c(:

Gość trusk.aweczka
Śliczne sama miałam dać takie dzidzi o ile okazało by się dziewczynka jednak babci zle się kojarzy wiec teraz myślę nad nikola:)

Gość bez sensukfewnkjbqlqbfwl
okropne! wyobraź sobie, że ją wołasz: WEEEE-ROOOO-NIIIII-KAAAAA ZA DŁUGIE! zdrobnienie jeszcze gorsze. a w szkole beda na nią wołać WERA! MASAKRA!!!!!

Gość no i co droga pani
50% forum powie ze tak 50% forum powie ze nie Czy to rozwiało jakos twoje watpliwosci?

Gość Veraaaa
Ja mam dylemat czy nadac corci imie Weronika czy Hania?Co sadzicie?

Gość Poszukaj
może jeszcze jakiegoś?????????????

Gość tarantulla
Mnie się nie podoba. Za długie, zbyt pretensjonalne

Gość tarantulla
Hanna - super

Gość Veraaaa
w tym problem ze wszystkie fajne imiona ktore kiedys mi sie podobaly sa od kilku lat bardzo popularne.Nie chce zeby pozniej w klasie bylo kilka Julek,Majek,Oliwii czy Wiktorii...

Gość To daj dziecku
na imię Agnieszka, Dorota, Kasia, Monika - teraz mało popularne i nie będzie ich 5 czy 6 w klasie!!!!!!!!!!!

Gość vdvvcxc
my tez wybierami miedzy Weronika i Wiktoria dla dziewczynki:D sliczne imiona, Weronika to imie mojej babci, i mam tak na bierzmowanie, a Wiktoria znaczy zwyciestwo i kojarzy mi sie z sila.. dla chlopca.. nie mam pojecia:(

Gość Weronisia<3
Weronika to piękne imię o nie dlatego że mam tak na imię. Ma dużo pięknych zdrobnień: wercia, weronisia, nika, nisia... . To imię oznacza NIEŚĆ ZWYCIĘSTWO :) Polecam to imię dla małych dziewczynek :)