Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona............

myślałam ze siedzi tu paru fajnych facetów a tu wystarczyła jedna sensacja z

Polecane posty

życia jakiegoś murzyna i poleciały ...............!! rozmawiam z niektórymi z was juz od dłuższego czasu-i jakoś nikt mnie nie nazwał szmata a dziś WSZYSTKIE POLKI TO szmaty[zły] zawiodłam sie tu na paru facetach-o których miałam dobre zdanie

Gość jyuken
ja tez dałem temu murzynowi ale zeby od razu od szmat

Gość redkill
a cóż to za sensacja że baby lecą na murzyńskie kutasy ?

to juz nie jest śmieszne tylko smutne-chyba rzeczywiście nie powinniście wiązać sie z polkami-skoro jesteśmy dla was takimi wyciruchami

sensacja to kpina a nie sensacja ale wam wystarczyło -ocenić wszystkie polki w jeden sposób

Gość bo prawda boli
choć to tylko kilka centymetrów :P

Gość Tu nie chodzi o tego Murzyna
ale o jego kochanki. Że trafił się jeden facet z HIV-em, który zdecydował się zarażać kobiety, prawdopodobnie z zemsty za swój los - to nic nowego, takich przypadków na świecie były tysiące, robiły to też kobiety (parę lat temu był dość znany przypadek włoskiej prostytutki, która zarażała mężczyzn celowo). Żałosne jest jednak to, że nasze kobiety to tak często po prostu głupie bladzie, które dają dupy każdemu chętnemu po kilku godzinach/dniach/tygodniach znajomości. Zapewniam, że żaden facet o takich lub podobnych zamiarach nie czekałby np. rok na seks, a już na 100% nie wziąłby ślubu z ewentualną ofiarą...

Gość redkill
pewnie ze nie wszystkie, u nas w M.W. żadna nawet ręki nie poda czarnemu a co dopiero ....

jako kobieta czuje sie urażona i grubo sie mylicie skoro uważajcie ,ze wszystkie polki chodzą byle z kim do łóżka przez to ,ze zdarzyło sie to paru idiotka wy nas znieważacie ku*wa nawet mnie murzyni nie pociągają a wy faceci macie obsesje na punkcie penisa-wydaje sie wam ze my tylko na pały patrzymy:o

Gość redkill
toteż mówię że są też porządne dziewczęta np. u nas w Młodzieży Wszechpolskiej

znam paru murzynów i jakoś z żadnym z nich sie nie gziłam] ale mi tu nawet o czarnych nie chodzi tylko ogólnie-niech do was dotrze ze są jeszcze kobiety które sie szanują

Gość Tu nie chodzi o tego Murzyna
Powtórzę raz jeszcze: tu nie chodzi o Murzyna. Niektóre Polki (niestety, całkiem dużo tych "niektórych") po prostu dają każdemu, kto im się spodoba. Nieważne, czy to Murzyn, Biały, czy Azjata; czy to profesor, czy kryminalista. Ważne, aby dać wiadomej części ciała i sobie dogodzić... Takie ścierwa powinno się wieszać.

Gość cxz
przykro ale patrzac naokolo trudno uwierzyc

Lolo kukus -mówisz w l.mn jak na razie jestem tu jedyna kobieta może przestaniesz mnie nazywać K.U.R.W.A forsy nie dostałam za usługę -i tak z takim jak ty sie rozmawia-nie ma to sensu

Gość redkill
najgorsze jest to że teraz strach się z jakąs przygodną Warszawianką zabawić bo moze być ofiarą Simona M. :(

Gość spokojnie spokojnie
Lolo kukus na ręcznym jedzie i dlatego taki nerwowy :P bo jak on, extra Polak musi na ręcznym skoro za rogiem murzyn,mulat tudzież azjata jego koleżanke ten tego :P

Tu nie chodzi o tego Murzyna -facet ale takie czasy a czy wy nie robicie dokładnie to samo-jaki ja tekst ostatnio słyszałam hmm a ,,pierdole wszystko co na drzewo nie s.p.i.e.r.d.o.l.i.'' i czy teraz mam wszystkich facetów oceniać jedna miarka???

Siema, tez jestem Polka mieszkajaca za granica i gdy czytam te wypociny to pusty smiech mnie ogarnia :) - do Lolo kukus - dziecko, wez na wstrzymanie bo ci zaraz zylka pierdzaca pojdzie. Moze lekarz powiniej ci troszke silniejsze leki zapisywac? - do Tu nie chodzi o tego Murzyna - czyli zachowuja sie dokladnie jak faceci polaczki chcieliby sie zachowywac tylko ze ich zadna nawet nie chce osmarkac... Buzka

chyba nie może być wszystko czarne czy białe -hehe no tak mi przyszło:classic_cool: głupi przykład-ale rozumiesz o co mi chodzi może to czarne i białe zamieńmy na--> dobre i złe

Gość tutaj u nas
Irish_Kaffee z ktorej czesci wyspy jestes :D ?

ugryź się facet lepiej w język

Gość kaleka
no no ! tylko bez takich ! ja sobie odkręcam sztuczną stopę i posuwam piszczelem - jeszcze zadna nie narzekała :-)

- Lolo kochanie, to trzeba bylo od razu wspomniec zes niepelnosprytny... - Tutaj u nas - Dublin CAPITAL CITY ;)

- Lolo - jeszcze jedno, to ze jestem madrzejsza od ciebie to wiem, i nie dlatego ze wyjechalam, po prostu ciezko byc glupszym. Buzka

Gość tutaj u nas
Irish_Kaffee he he he to bylo dobre ps. to mam do ciebie rzut beretem :P

- Lolo - jeszcze jedno, to ze jestem madrzejsza od ciebie to wiem, i nie dlatego ze wyjechalam, po prostu ciezko byc glupszym. Buzka

:D dobre Irish_Kaffee

wyzywajcie sie dalej:D