Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaska jak deska

Moje strasznie MAŁE PIERSI Zobaczcie sami

Polecane posty

Gość plaska jak deska
abeille ---> hmm wiesz jakoś w swoim otoczeniu nie spotkalam nikogo kto mialby mniejsze ode mnie zawsze gdzie ide to ja jestem tą z najmniejszymi :) i jakos ciezko mi uwierzyc, że jest tyle osob z mniejszymi ode mnie

Gość jeśli to są małe to
ja nie mam w ogóle...

Gość plaska jak deska
nie wierzę w to co piszesz chodzi mi o to "zwalenie konia"

Gość Werka_07
ja nie mowie o przesadzie ale tak zebys sie lepiej poczula musisz sie zaakceptowac a nie widziec tylko wielkie cycki naokolo bo wiele lasek nie ma takich jak Ty a wiesz najlepiej sie piesci co sie w dloni miesci :p

sa naprawde b.fajne...a z ta karnacja to chyba ktos sobie jaja z Ciebie zrobil :P ciekawe , ktore Polki sa takie ciemne z natury, osobiscie nzma 1 dziewczyne z lekka ciemna karnacja, a Ty wcale nie jestes biala, moje kolezanki to chyab corki mlynarza...a moe to jakas kokieteria ztym solarium?

Gość plaska jak deska
no ok może i ma mniejsze ale widac, że jej to nie przeszkadza i nie ma na tym punkcie kompleksow skoro pozuje do takich zdjec ja wstydze sie rozebrac przed swoim chlopakiem po 7 latach bycia razem (tzn rozbieram sie ale nieszczegolnie sie wtedy czuje :( ) a co dopiero gdybym miala sie przed fotografem rozebrac i mialabym swiadomosc ile ludzi moze mnie zobaczyc tzn chdozi mi o twarz i cale cialo

Gość plaska jak deska
Anita ---> serio nie byłam nigdy w solarium ;) ale przed sylwestrem posmarowałam sie troszke balsamem brązującym ale generalnie mam jasną karnację (może dlatego ze z lampą zdjęcie robiłam i tak wyszło jakoś) wiele osób jak mnie poznaje to pyta czy mam anemie bo na twarzy jestem strasznie biała :) podobno mam porcelanową cere czy jakoś tak :)

Gość Włoszczowa ueber alles
Ja też sobie zwaliłem. Wyobrażałem sobie, że tryskam na te Twoje (wcale-nie-takie-małe-a-za-to-bardzo-ładne) cycuszki :-)

Gość współczuję Twojemu chłopakowi
takie fajne cycki, a on się nawet nimi nie pobawi :-(

Gość płaska jak deska
czuje sie zniesmaczona tym co robicie widzac moje zdjecia ale moglam sie tego spodziewac i nikt mi nie kazal wklejac zdjec :)

Jak odzyskam siły to spróbuję jeszcze raz :-)

Gość płaska jak deska
alez ja nie napisalam,ze sie nie bawi uwielbiam kiedy je pieści bo mam strasznie wrazliwe sutki tylko najgorzej jest mi sie rozebrac i stanąc przed nim nagą dlatego zazwyczaj sciagam szybko stanik i bluzke i wskakuje pod kocyk a on wtedy robi z nimi wszystko co chce tylko nie lubie jak mi je oglada a czasami potrafi sie podeprzec na lokciu i patrzyc w nie jak zahipnotyzowany i mi wtedy cale podniecenie opada bo sobie wkrecam filmy, ze on teraz mnie porownuje z jakas inna dziewczyna i jakos mi sie przykro robi :(

Gość współczuję Twojemu chłopakowi
zniesmaczona!? ty się powinnaś z tego cieszyć... :-O pewnie seks tylko po Bożemu, po ciemku, po ślubie i w celach prokreacji 😭 jakby jakaś dziewczyna napisała mi, że się masturbuje pod moje fotki, to bym się cieszył jak Murzyn blaszką, a ta jest zniesmacznona 😭

Gość płaska jak deska
tym bardziej, ze jak leżę na plecach to nie wyglądaja tak jak na tych dwóch zdjeciach, które zamiescilam :(

Gość płaska jak deska
no może nie zniesmaczona ale tak dziwnie, że ktoś sie masturbuje na widok moich piersi seks uprawiamy nie po ciemku, pozycji misjonarskiej nie lubie, najbardziej lubie od tylu i na jezdzca (ale wtedy musze miec stanik na sobie :P ) i o zadnej prokreacji nie ma na razie mowy zreszta po to lykam tabletki chyba mnie nie zrozumialas :(

Gość płaska jak deska
do "a te dobre" --- tylko w przeciwienstwie do tych dziewczyn ja nie jestem modelka , nie mam tak swietnej i doskonalej figury i tak slicznej twarzy jak niektore z nich :) wiesz bardzo ladniej dziewczynie mozna wybaczyc male piersi a jak dziewczyna ma przecietna urode to moglaby chociaz piersiami nadrobic :)

Już nie raz przekonałam się, że faceci tak naprawdę na piersi nie zwracają uwagi. Moja koleżanka nie jest zbyt atrakcyjną dziewczyną, ma bardzo nieciekawą twarz i włosy, ma również sporą nadwagę, ma za to piękne, jędrne i duże piersi, które lubi eksponować w nadziei, że dzięki piersiom, ktoś zwróci na nią uwagę i przyznam szczerze, że jak jesteśmy w klubie, to faceci podchodzą do dziewczyn o ładnej buzi i zgrabnej figurze, a ona mimo, że ma piękne piersi, nie ma zbyt dużego powodzenia, żeby nie powiedzieć, że nie ma go wcale. Faceci zwracają uwagę na twarz, figurę, oczy, ale nie na piersi. Śmiem twierdzić, że to najmniej ważna część kobiecego ciała. Mężczyźni prędzej obejrzą się za długonogą dziewczyną w krótkiej spódniczce, aniżeli za dziewczyną w bluzce z dużym dekoltem, eksponującą biust. Dlaczego doszukujesz się problemów tam, gdzie ich naprawdę nie ma? Skoro Twój facet twierdzi, że podobają mu się Twoje piersi, to czemu miałby kłamać? Byłby z Tobą gdyby mu się nie podobały??- nie sądzę. Nie rozumiem jak można nie iść na basen, tylko dlatego, że wydaje się nam, że mamy małe piersi? Skoro byłaś kiedyś na basenie, to zapewne wiesz jacy ludzie tam chodzą? Grubi, chudzi, wysocy, niscy, z rozstępami, z cellulitem, z poważnym trądzikiem. Myślisz, że się wstydzą? Zapewne czują dyskomfort, ale kiedy widzą, że nikomu to nie przeszkadza, to chodzą tam dalej, bo basen to wielka frajda. Dopasuj jakiś fajny kostium i śmigaj sobie popływać.

O ja cię... to moja katechetka... :O

Gość a te dobre
``wiesz bardzo ladniej dziewczynie mozna wybaczyc male piersi a jak dziewczyna ma przecietna urode to moglaby chociaz piersiami nadrobic `` mozliwe ,ze masz racje

Gość no rece opadaja...co Ty piszes
ej no rozbrajasz mnie!!! Ja mam takie same jak Ty , ale odpowiednio je eksponuje i wiele razy juz było tak ze ktos rozmawiał z moim biustem ( tzn jego wzrok był tam skierowany bez głupich skojarzeń) . W ogóle nie rozumiem problemu, tzn rozumiem że to Twoja obsesja ale naprawde nie masz podstaw... WCALE nie jestes płaska! Ja mam koleżanke, która musi najmniejsze A wypychac, ale ona to poważnie nic tam nie ma... no nic...