Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tommi

obcokrajowcy i ......kasa !!!

Polecane posty

Gość tommi

czytaliście o Simonie M., Kameruńczyku, który zaraził conajmniej 4 Polki wirusem HIV!!! Wspaniałe mamy kobiety!!1 Tylko obcokrajowcy wam w głowie, a czarnoskórzy w szczególności. Dla nich jesteście łatwe, a dla Polaków udajecie święte, co?????? Jak zobaczycie inny kolor skóry albo usłyszycie obcy akcent, to zaraz macie mokro i już nie jesteście takie porządne! I nie mówcie, że Polacy tak samo, bo to od kobiety zalezy kiedy dwoje ludzi idzie do łóżka. Jak jakiś facet by powiedział, ze jeszcze "nie jest gotowy", to każda z Was by pomyślała, że " już nie kocha", nie podobam mu się, itp ". wam oczywiście można tak mówić. Ciekawe ilu obcokrajowcom tak mówicie???? - 1 na 1000000??? To tylko wasza " zasługa ", ze Polki uchodzą za jedne z największych dziwek na świecie. I jeszcze śmiecie mówić, ze Polacy są kiepscy w łózku ( takie podajecie fakty w waszych czasopismach ), gorsi od Włochów, Francuzów i itp. Ciekawe skąd macie porównanie, a po za tym dla kogo mamy się w łózku starać, dla dziwek??? Nawet jak ktoś jest kiepski w łóżku, to się powinno próbować to naprawić, a jak się nie da to się rozstać, a nie puszczać się !!! Zaraz pewnie napiszecie, ze obcokrajowcy są mili, sympatyczni i tak flirtują ze trzeba nogi rozłożyć!!! Polska to biedny kraj, więc dla was co drugi zza granicy to bogacz a to sie tylko dla was liczy. Jak facet jest biedny, to sie z nim nie umówicie. Nie wyjdziecie za kogoś kto ma 1000 -1500 zł/miesiąc, bo po co???. To my mamy płacić za randki, kupować kwiaty, pierścionek na zaręczyny itd. starać sie, szanować a innemu wystarczy że jest Czarny lub nadziany. Polak nawet jak jest superprzystojny ale biedny, to sie z nim tylko prześpicie i pospotykacie chwilę, a potem spadaj!!! Ciekawe za ile w zyciu randek każda z Was zapłaciła??? Przecież to wam nie przystoi! To sie tylko dla was liczy i inny kolor skóry, zwłaszca czarny ( to pewnie przez ich duże oczy ) Są mili i sympatyczni bo wiedzą ze Polki są łatwe, tylko dlatego. Jesteście najpiękniejsze na świecie, tylko k......wa dlczego korzystają na tym obcokrajowcy. Ciekawe co macie na ten temat do powiedzenia, po za czymś w stylu " wy jesteście tacy sami ", "zazdrościsz im?", jesteście zakompleksieni" itp. Oczekuje mądrych wypowiedzi, przecież jesteście mądre i wartościowe, a nie łatwe, nieprawdaż???

Gość jadzka i jadzka spa
tommi tymusisz naprawde miec wielkie kompleksy

Gość przeciez czarni w Polsce
to na ogół biedacy, więc chyba nie o forsę chodzi? 💤

Gość ty masz jakis problem
koles zakladasz topiki jak nawiedzony wylewasz zolc na Polki- dziwki myle ze "daja"w tym samym stopniu obcym co Polakom a Polacy je duzo gorzej traktuja przyklad: wszytscy obcokrajowcy mnie traktowali porzadnie i kulturalnie (nie dawaaml i nie daje wg twojego slownictwa) a Polak umawia sie ze mna na 1sza ramdke i pyta czy mi wygodnie spotkac sie- czyli przyjechac do JEGO miasta ... no kurde, wisi mu czy bede sie wloczyc po nocy czy cos mnei zlego nie spotka jestem wsciekla jeszce sie z tym ni8e spotkalam co ty na to madralo ?

Gość ja mam meza obcokrajowca
europejczyk katolik bialy dosc zamozny bardzo ladna uroda dobry opiekunczy ma fajna rodzine kulturalny wyksztalcony zaden polak do piet mu nie dorasta

Gość tommi
no tak gorzej was traktujemy bo nie mamy na was kasy a średnio zarabiający Włoch czy Francuz , tu w Polsce jest bogaty! Jak facet mało zarabia to jest sfrustrowany i nie jest bawidamkiem. A wy lubicie tylko tych co nie mają zmartwień tylko kase ! Ciekawe czemu prawie wszyscy bogaci kolesie mają piękne dziewczyny, co???? I co z waszym płaceniem za randki, ile z was tak robi - jeden procent??????? Są dla was mili bo wiedzą ze jestescie łatwe! jak Polakowi chodzi tylko o sex to jest zły, ale obcokrajowcowi wolno I oczywiście zadna z Was nie odpowiedziała na moje zarzuty, tylko mówi to co wiedziałem ze powie!!!

Gość przykro mi tommi
że obracasz się w takim środowisku ale nie płacz...zawsze możesz spróbowac się wyrwać...

Gość nie jestem skorpionem
a czego oczekujesz? że Ci przytakniemy i zaczniemy się bić w piersi? W tym co mówisz jest wiele prawdy ale i wiele rozgoryczenia. Nie można uogólniać, obrzucać się nawzajem błotem bo to do niczego nie prowadzi. Znam wiele kobiet którym do głowy by nie przyszło związać się z obcokrajowcem i znam takie którym imponuje "inność". Ani będąc z Polakiem ani teraz nigdy nie patrzyłam na kasę! Teraz jestem z Niemcem (od razu uprzedzam że status majątkowy mamy taki sam) bo po prostu mogę z nim pogadać o tym co mnie interesuje, o mojej pasji - w Polsce "specjalistów" w mojej działce jest kilkudziesięciu - tak więc nie poleciałam ani na kasę ani na akcent. ps. a za randki (bilety lotnicze) płacimy na zmianę!

Gość aga-26-lat
To ze my Polki wolimy obckrajowcow wynika z tego ze wypisujacie na nas takie bzdury jak tommi i macie pelno uprzedzen do nas i pretensji ze mamy was doceniac, chwalic jacy wy cacy itp... A wy co robicie by nas zdobyc? jedynie sie zalicie i tyle.... skonczyly sie czasy ze to facet wybieral sobie kobiete a ona biernie czekala. teraz i my mamy prawo glosu i wyboru.. wiec jesli chcecie nas zdobyc postarajcie sie

Gość gość
To tylko wasza " zasługa ", ze Polki uchodzą za jedne z największych dziwek na świecie. Polacy to dopiero d****arze. Powinni być dumni, że Polki im nie ustepują w tym.

Gość tommii frani
a mnie dała stara k***a męzata z dwójka bachorów tera gram oczyma wielebnego