Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buniaaannn

co na blizny po trądziku? pootwierane pory...

Polecane posty

Gość buniaaannn

mam blizny nieiwem czy same znikna powiem ze wogóle niedrapałm pryszczy i słysząłam ze jak sie neidrapie to blizny znikają? ale po jakim czasie wie ktos?i znacie jakies leki, maski, kremy przyspieszające znikanie blizn? a co na pootwierane pory??

Gość Znawca tematu a jak
Najlepszy jest peeling Domestosem

w aptece jest dostępny krem z maśći perłowej o nazwie No Scar i on wygładza i rozjaśnia blizny jest sprawdzony i na prawde działa jest tylko jeden mankament to jego cena 30 ml ok 40 zł a 50 ok 70 ale uwazam ze warto

Gość Słoomka .
Co do kremu no-scar . Obecnie sama mam straszne blizny po trądziku . Mam 15 lat i z trądzikiem walczę od lat 4 . Na twarzy mam straszne , masakryczne , czerwono filotewe blizny . Opanowały całą moją twarz . Mam też blizny na plecach i ramionach . Poszłam ostatnio do dermatologa , a ten powiedział , że z tym już nic nie można zrobić . Przepisał mi maść , właśnie no-scar i powiedział , że może mi znikną . Używam go już ze dva miesiące i nic . Ja nie widzę ŻADNEJ poprawy . Blizny jak były , są . Przez ten krem pootwierały mi się tylko pory , a moja twarz wygląda TRAGICZNIE . Jeżeli chcesz pozbyć się blizn , polecam zabieg DERMABRAZJA MECHANICZNA . Mój deratolog powiedział , że powinien pomóc . Jednak zabieg jest drooogi . I podobno można zrobić go dopiero na jesieni , gdy nie będzie słońca . Sama wybieram się na ten zabieg . Pozdrawiam , Słomka . < 5 > : *