Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anthe

nadmierna potliwosc

Polecane posty

witam.. wiem ze temat byl juz poruszany.. wiem tez co uzyc na ten problem [zdecydowalam sie na driclor] ale jest jedna niewiadoma: otoz moja nadmierna potliwosc dotyczy tylko jednej pachy. zawsze gdy uzyje antyperspirantu to juz po krotkim czasie mam ogromna mokra plame ale tylko z jednej strony. wyczytalam gdzies ze nadpotliwosc moze tez byc zwiazana z rakiem.. czy to moze byc prawda? troche mnie to zaniepokoilo... moze ktos cos kiedys slyszal.. i poza tym czy ktos juz uzywal driclor [firmy steifel]? czy sa jakies osoby ktorym nie pomogl?

Gość tosaaammooo
ciesz sie ze dotyczy cie to tylko pach, ja sie poce cala, chociaz od momentu kiedy stosuje antidral (ponad rok) pod pachami nie poce sie wgole! jest tani i wydajny, goroca polecam. Podbon pomaga tez na innepartie ciala ale niestety nie mi, stopy np mi sie i tak poca :( juz nie wiem co robic...

Witam Osobom z okolic Bytomia, Rudy Śląskiej, Świętochłowic, Katowic, Chorzowa, Tarnowskich Gór,Zabrza, Gliwic, Siemianowic Śl., Czeladzi, Będzina wypożyczę sprzęt do Jonoforezy na nadpotliwość rąk, stóp, pach i twarzy firmy MEDISUN GS10 Mocne strony urządzenia: Brak konieczności używania farmaceutyków -brak skutków ubocznych, Terapia jest szybka i efektywna, Urządzenie jest bardzo proste w obsłudze, Doskonałe wyniki leczenia. Link do ogłoszenia, skopiuj i wklej: http://katowice.gumtree.pl/c-Firmy-Uslugi-pielegnacja-uroda-Wypozycze-Aparat-do-jonoforezy-na-nadpotliwosc-Medisun-Gs-10-W0QQAdIdZ391671231 Pozdrawiam Marcin