Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkkkkka

seks w szkolnej toalecie

Polecane posty

Gość kochana bo to
w moim liceum sprawdzali lazienki, czy sie nie pali fajek gowni.ra pali, puszcza sie po kiblach - rodzice musza wiedziec, bo jakby sie cos stalo, to moga potem oskarzyc szkole, ze nie pilnuje ( w sensie nie dba o bezpieczenstwo) uczniow i nauczycielka maialaby cieplo

Gość kochana bo to
jak najbardziej pedagogiczne

Gość skoro nie masz
no u mnie nie wchodzili nawet jak myśleli że jaramy a przynajmniej pukali dziwnych macie tych nauczycieli :P a jak ona widziała dwie pary nóg chyba twoje były w powietrzu nie

Gość buziaczka
Jestem z Łodzi i na pewno dowiem się kim jesteś:)Renomowanych liceów nie jest aż tak dużo. 1,3,6,12,13,21, 32,34 i koniec:]

Gość skoro nie masz
dobrze gada - polać jej

Gość NIE ZAMJNELIśCIE SIę OD śRODKA
???????????????????????????? POWALIłO WAS JUż TOTALNIE

Gość majkkkkka
potem nauczycielka otworzyla toalete a ja szok. moj chlopak do niej czy chcialaby sie pani przylaczyc. a ja mowie, ze moglabym pani minete zrobic, ale ona nie chciala. nie rozumiem tego, i teraz wydzwania do rodzicow

Gość majkkkkka
moim zdaniem takich intymnych sytuacji nie nalezy rozgłasniac tym bardziej ze mam juz swoje lata nauczyciele znaja mnie znaja tego chłopaka wiedza że jestesmy razem wiec zdaja sobie sprawe z tego ze od uprawiania seksu nic mi sie nei stanie i raczej nie umre.Fakt jest faktem ze zachowałam sie nieodpowiednio,jak pierwsza lepsza szmata bo robiłam to w nieodpowiednim miejscu ale z rodzcami przegieła

Gość majkkkkka
ta przedemna to jakas wariatka co sie podszyła

Gość skoro nie masz
no od seksu jeszcze nikt nie umarł wręcz przeciwnie

Gość skoro nie masz
siedemnastoletka: mam już swoje lata ożesz qoorwa

Gość góra
Sex nie jest dla 17 letnich dzieci i to śmieszne jak mówisz, że masz już swoje lata. Nie jesteś jeszcze nawet w pełni rozwinięta fizycznie.

Gość skoro nie masz
szkoła to miejsce publiczne ciesz się że was nie wsadzą

Gość majkkkkka
a jak ona widziała dwie pary nóg chyba twoje były w powietrzu nie nie bo pisalam ze robiłam to na stojąco!!!!Czytaj uwaznie skoro juz zabierasz głos

Gość pojmij
Smarkulo pojmij, że pieprzenie się w publicznym miejscu jest WYKROCZENIEM, nawet jakbyś miała 30-lat, to nie byłaby to "twoja intymna sprawa".

Gość buziaczka
Namierzę Cię- nie martw się:)

Gość majkkkkka
dobra jest wykroczeniem ale wtakim razie dlaczego ona dzwoni do mnie amój chłopak ma spokój!!!Bo tylko dziewczyny w takich sytuacjach cierpią!!!!!!!

Gość skoro nie masz
ale jak oboje staliście to to chyba niemożliwe fizycznie chyba że wziął cię od tyłu albo pomylił cipką z pępkiem :P

Gość majkkkkka
ja wiem ze zachowałam sie neiodpowiedzialnie ale uwazam że pradziwy pedagog nie powinien się wten sposób zachowywać takie jest moje zdanie!

Gość skoro nie masz
Bo tylko dziewczyny w takich sytuacjach cierpią to wbij sobie to raz na zawsze do głowy i następnym razem badz ostrożniejsza

Gość u mnie w szkole to wuefista
popoludniami pukal panienki pod prysznicami przy sali gimnastycznej

Gość majkkkkka
oboje staliśmy i zapewniam cię że to jak najbardziej możliwe mamy razem po metr 65 często się w ten sposób kochamy!

Gość kochana bo to
dalas "sie namowic" chlopakowi, zeby nie "wyjsc" na cykora na sex w szkolnym kiblu, wiec swojego zdania to ty dziecino nie masz do chlopaka tez zadzwonia, najpierw do ciebie, bo w przypadku dziewczyny wieksze moga byc konsekwencje sexu (jak zajdziesz w ciaze to rodzice moga pozwac szkole)

Gość skoro nie masz
to musi być wygimnastykowany ten twój chłopaczek a tak w ogóle uważam że seks w kiblu jest obrzydliwy wszędzie - tylko nie w kiblu

Gość majkkkkka
zastanawiamy sie z chłopakiem czy nie iść jutro do tej pani i znia nie porozmawiać może zmieni zdanie i nie bedzie robiła nam i sobie przy okazji siary tylko ja jakoś się wstydze potym wszystkim...

Gość majkkkkka
z poczatku robilam mu gale to wtedy mi twarz ochlapal i ta nauczycielka wszystko widziala, boze jak mi glupio, jak to odwolac ? ja nie rozumiem dlaczego ona robi z tego takie halo, jakby sie niewiadomo co stalo

Gość kochana bo to
jutro to juz cala szkola bedzie wiedziec, wiec beda musieli powiadomic rodzicow ale czemu tak sie tego obawiasz?

Gość majkkkkka
ta na gurze to jakas wariatka co sie podemnie podszywa

Gość majkkkkka
no jak to czemu?mozecie sie nabijac ale ja pochodze z bardzo religijnej rodziny mójojciec jest w tych sprawach bardzo konserwatywny nie chce sobie tego wyobrazic

Gość majkkkkka
gÓrze sorry ale zdenerowana jestem