Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziarno prawdy

jacy obcokrajowcy wam sie najbardzie podobaja

Polecane posty

Gość ziarno prawdy

Gość Irlandczycy

Gość ziarno prawdy
inne wypowiedzi??

Gość lubie brunetow
Włosi, Hiszpanie, Francuzi, Chorwaci, Araby itp. ogólnie wszyscy z ceiemnymi wloskami i oczami oraz ciemna karnacja:) ci ostatni chociaz dla mnie bardzo przystojni trzymam sie od nich z daleka :)

Gość anka 1111
Holendrzy, są wysocy, zadbani i przystojni

rozumiem, że chodzi o wygląd Włosi i Hiszpanie, ale tak do czterdziestki, bo potem rosną im brzuchy pod nos i już nie są zbyt apetyczni :)

Gość no to typ
raczej podony ;) do wymienionych w tym roku bylam na Krecie tam sa faceci uhhh :)

Gość aga-26-lat
ci z ciemna karnacja sa ladni ale czesto zdradzaja

Gość a ja przeciwnie
ja lubie taka surowa urode facetow, jak Niemcy czy Austriacy. ostre rysy twarzy, najczesciej wysocy, ciemni blondyni.

Gość Sweet Niunia
Wlosi mmmmm przystojniacy

Gość P. Justynaaaa
Niemcy, oczywiście! Nawet blondyni mi się podobają - ale tylko po warunkiem, że to Niemcy. Jak się mogą komuś podobać Włosi? Przecież są obleśni i kurduplowaci.

Gość Sweet Niunia
wlosi sa cudowni mmmm i nie wszyscy sa niscy ja znam wysokich

faceci o ciemniej karnacji,ciemnych włosach i oczach z Arabii i tych regionow mmmmmj eszcze z Cypru:) znam kilku takich i sa naprawde przystojni...oczywiście nie wszyscy ale wiekszośc chyba tak:)

Gość Frankini
A ja lubie Portugalczyków, są bardzo męscy...nawet z jednym byłam w związku...dawno temu, a teraz ehhh jestem po uszy zakochana w Niemcu...ma niesamowite oczy i tą stanowczość w wyglądzie i spojrzeniu. Hehe, wystarczy nieraz tylko kilka słów i zmienia się w czułego pieszczocha...mmm

Gość oh a ja
Taki ze skandynawi, dobrze zbudowane wiking ohohoho

Gość a ja mialam ostatnio
"przyjemnosc" poznac osobiscie jegomoscia wlocha :-0 o mamusiu , spaslak taki, ze mi sie wszystkiego odechcialo...fakt gdyby schudl polowe tego jak wygladal to bylby boski bo mial niesamowite spojrzenie i twarz ale ta tusza.....:-0

Gość bon jour
narodowosci ulubionej nie mam, ale fajnie, jak sa lekko podkolorowani, a z jasym okiem :) wlosy moga byc czarne z leciusienkim nalotem siwizny :classic_cool:

Gość prawda jest taka..
chorwaci sa przecudowni i maja "duze wyposazenie" , co prawda caly czas sa napaleni - nie wiem czy to plus czy minus. wlosi tez bardzo przystojni. ogolnie ciemne wlosy, oczy, goracy poludniowy temperament, namietnosc i sex

Gość gość
Wlosi cud malinka miodzio po prostu ;) i to gorace spojrzenie w lozku :) rewelacja. Mam swojego czulego wlocha,chociaz na razie to tylko spotkania bo tyle czytam o nich ze juz sana nie wiem co myslec.

Gość gość
Jak studiowalam w Niemczech poznalam Hiszpana ktory tez tam studiowal zaprzyjaznilam sie z nim ale gdy juz tak daleko bylam ze wszystko o nim wiedzialam to sie mu oddalam i do konca mojego pobytu sie z nim bzykalam bo mial czym mnie zadowolic,

Gość gość
ja poznałam niewiarygodnie przystojnego Niemca..nawet nie wiedziałam że Niemcy mogą być tak przystojni..dobrze wychowani i ogólnie naj :)