Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o jezu pomocy

czarne plamki przed oczami!!!!

Polecane posty

Gość o jezu pomocy

od wczoraj mam przed lewym okiem taka jedna czarna linie, ktora mi lata i nie chce porzestac. myslalam ze to przejdzie, ale nie- szczegolnie ze zrobilo sie tak nagle. co to moze byuc????? ja sie boje!

Gość hehe ja tez to mam i to
od dobrych lat watpie czy to grozne

Gość spokojnie to nic groźnego
to zmętnienia związane z... cóż, starzeniem się narządu wzroku. I nie znaczy to, że musisz mieć 100 lat. Wystarczy osiemnaście, dwadzieścia... Co komu pisane. Na pocieszenie: można się do tego przyzwyczaić. Za parę dni przestaniesz to zauważać i będziesz jak nowa ;-)

Gość o jezu pomocy
ale to sie pojawiło tak nagle i to w jednym oku tylko. i to jest taka wyrazna czarna linia. na poczatku nawet myslałam ze to jakiś włos albo cień :/// czytałam, że to moze miec zwiazek z odwarstwieniem sie siatkowki oka. boziu - nie wytrzymam do jutra zanim pojde do lekarza

spokojnie tez tak mam na poczatku myslisz ze pojawia sie nagle bo moglas tego wczesniej nie zauwazyc nic zlego na pewno to nie jest

Gość o jezu pomocy
a moze jakis lekarz sie wypowie ???

Gość rozsądny
Co za brednie!!!!!!!!!!!!!

Gość jamesmk2003
Wiekszosc osob ma te nitki ale malo kto jest taki wrazliwy. Ja je widze tylko jak zmieniam ostrosc wzroku. Przestan sie na tym koncentrowac i patrz normalnie.

Gość o jezu pomocy
ale ja wczesniej nie miałam nitek! a tą mam tylko przed lewym okiem.... gdzies czytałam ze tak sie moze objawiac rozwarstwienie siatkówki .....nie da sie normalnie jak mi to tak lata i mnie wkurza, poza tym oko piecze:/

Gość lorenka
spokojnie nie panikuj! nic Ci nie bedzie do jutra spokojnie poczekaj ...strach ma wielkie oczy ,boisz sie i mozesz sobie wszystko wmowic

Gość fendi3d
Ja też od niedawna zauwazylam coś takiego jak postrzępiona nitka przed lewym okiem. Mysle że lepiej wybrac się do okulisty i tego nie bagatelizowac. To nie jest wymysł, gdyby to bylo normalne to nie zauważylubyśmy tego że nagle się pojawilo