Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghgh

Do kolesi pamiętacie jak pamiętacie jak wam skura zpenisa zeształ tkz blokada

Polecane posty

Gość hghgh
ja nie moge spoko, tylko po co udawac? przeciez i tak nikt nie wie kim jestes. a tak w ogole to dlaczego Cie to interesuje? patrz! Ja pytam oto dzeci podszywacze się jarają że mogą na mnie nabluzagać zbesztać mnie a ja sobie z tego nic nie robie.. One mi robią przysługe bo podbijają mi temat.. Jak wiadomo do tego tematu wchodzą też kobiety... dziewice... itp ja wiadomo jest duzo ludzi moraistów .. itp którzy lubią czystośc Chcą np miec dziewczynwe dziewice czy też kobiete która nie będzie się puszczała A jeśli takej dziewicy nie mieli !!! A spytają innych kobiet ja zroibć by z nią być i być delikatny dla niej coś co będzie sprawiało jej satysfajce i zadowolonie z rozdziewiczenia .. nabywaś umiejętności teoretycznych które możesz wykorzystać w przysżłości w praktyce by swoją kobiete zadwolić dziewice i nie narzekała na siebie Wszystko ma sens jesli umiesz to wykorzystać gupota i niegatywne emocje też :)))Pozdro dla roządnych :) a MOZE i tez znudów ...

Gość ja nie moge
nabywaś umiejętności teoretycznych które możesz wykorzystać w przysżłości w praktyce by swoją kobiete zadwolić dziewice i nie narzekała na siebie masz nadzieje na to ze bedziesz mial dziewice? teraz ciezko o to :)

Gość hghgh
ja nie moge nabywaś umiejętności teoretycznych które możesz wykorzystać w przysżłości w praktyce by swoją kobiete zadwolić dziewice i nie narzekała na siebie masz nadzieje na to ze bedziesz mial dziewice? teraz ciezko o to Co ja bym dał za dziewice kochającją inteligentą nie koniecznie musi być ładna o mamo to ja Snikers którego sam sobie spożywam nie dzieląc cię nikomu .. Moze to brzmi materialnie ale chodzi o przekaz w tych słowach a nie ich rozumowanie zwykłe takie nasuwające mysli jak każdy wie... Taka maultka mysia patysia ,za roczikę z nią chodzić , żeby nie była jakaś super łądna żeby mi się do nie nie podwalali ani żeby nie miała w głowie kurwienia .. i z taką wszystko pokolei pomautku w sprwach seksualnych i uczuciowych Nie moja ale razem z nią i to jest coś w tym świecie .. kurestwa , guipoty , i zła ..

Gość ja nie moge
ile masz lat?

Gość hghgh
ale chodzi o przekaz w tych słowach a nie ich rozumowanie zwykłe takie nasuwające mysli jak każdy wie... Hm żle to troche napisałem rozgraniczyłem bo wszyscy jak to przeczytają mogą zrozumieć jak cięzko kapują ... że napisałem snicersa a jak wiadomo to przedmio jest i można to kupić czyli jak dziwke bym ją traktował nie oto mi chodzi !!!!!.. przekaz czyli taka dziewcza, kobieta , dziewica ,, która !! bedzie czysta nie spaczona , nie jakaś połykająca smerme czy lubiąca anale ble ble ble taka normalna sex normalny .... mineta jakiśe taie to tylko jaby chciała i po długim chodzeniu heh tak mysle moze ja nie jakiś standardowy ale takby chciał czy to taq wiele ??? Niechce kurwy chce kobiete na poziomie :)

Gość ja nie moge
Niechce k**wy chce kobiete na poziomie uwazasz ze kazda "niedziewica" to kurwa? a juz na pewno nie na poziomie? nie zgadzam sie z toba. jest wiele kobiet ktore maja za soba pierwszy raz i nie sa spaczone.

Gość hghgh
Niechce k**wy chce kobiete na poziomie uwazasz ze kazda "niedziewica" to k**wa? a juz na pewno nie na poziomie? nie zgadzam sie z toba. jest wiele kobiet ktore maja za soba pierwszy raz i nie sa spaczone. Nie nie powiedziałem tak:) nie można ładować wszystkich do jedego wora jak i kolesi tak i kobiet logiczna sprawa bo wszystko zależy od mentalności danej jednostki .. No ale gdzie ide to patrze w internecie .. w telewziji.. na drogach , w dyskotekach , burdlelach. w życiu .. No bo jak baba patrzy na kase to wiadomo oco jej chodzi o twój portfel a nie o ciebie .. kase stracisz to cię zostawi i zdradzi proste.. jak patrzsy tylko na wygląd .. to zobaczy kogoś atrakcyjniejszego i poleci do niego włąsnie takie są kurwy... patrzą tylko na to albo jestes bardzo przystojny albo masz kase proste... Dlatego trzeba szukać to co mają w duszac. Duża cześc kobiet wiećej niż kolesi to kurwy to fakt niewiem nie będe mówi ale o wiee więcej kobiet prostytutek !!

Gość hghgh
A co to tego bo nie odniosłem się do twej interpretacji !! Nie nie kaa kobieta, która już to robiła jest QurwA żeby tak mysleć musiabyłm być debilem .. bo przecież moja mam tak robiła , babcia itp ciotka wieć co one też są kurw debilny tok myslenia ?? Pozatym mnei by nie było hehe :0 no ale prawdą jest że im dziewczyna ma więcej kolesi . ty więcej próbuje jest cosraz ładniejsza a tym bardziej coraz łatwiejsza dla tych lepszech bo zawsze będą lepsi od kogoś ktoś w R.M JAK I R.Z prosta sprawa i ona sama próbując nie świadomie tego wszystkiego staje się to kurwą czy tego chce czy nie .. temu zrobi loda z tym się prześpi ten.. ją będzie w tyłek pchał itp anala ..no Ja takiej niechce no bo potem iśc zrób takiej minete jak ona miała kogoś jakiegoś typa co zalicza na szybkości panienki np miente przecież można się poożygać .. jego sperma . jego klocki tam był ble ble .. POZATYM mnie takei coś nie kręci dla wielu bede debilem jakiś ale wali mnie to co omnie myślą ja jestem indywidulaną jednostką , i mam prawo do swojego zdania ja każy człek więc mówie co mysle pisać .. moge bo troche wiem i swoje wiem a jeśli twoje zdanie będzie dla mnie sięliczyło to cię uszanuje i ci tez zawsze odpisze proste :)

Gość hghgh
ja nie moge jesteś tak jeszcze ja nie moge czy pisałęm swoje wywody na próżno heh możesz teraz jak ci się przyznałem powiedzieć czy jestes kobietą czy facetem w sumie to mi nie robi róznicy bo każdy może przeczytać to co pisze ... i wyśmiać albo przejśc objętnie z dystansem albo odpisać co nie Czy facet czy kobieta każdy jest taki jaki jest proste.. to niema znaczenia z kim się gada.. najważniejsze oczym się gada i czy ta gadka ma sesn LOL :)

Gość ja nie moge
no ale prawdą jest że im dziewczyna ma więcej kolesi . ty więcej próbuje jest cosraz ładniejsza a tym bardziej coraz łatwiejsza dla tych lepszech bo zawsze będą lepsi od kogoś i tu tez sie nie zgodze z Toba. sa przeciez dziewczyny ktore maja swoje zasady. i bez wzgledu na to ile facet bedzie mial pieniedzy i jak przystojny bedzie nie pojda z nim do lozka. to prawda ze im wiecej razy sie to robi tym jest to latwiejsze. ale dla niektorych po prostu niemozliwe bez milosci. (nie wiem czy wyrazilam sie jasno ale pewnie zrozumiesz o co mi chodzi :) ) ja osobiscie nie wyobrazam sobie seksu bez milosci.

Gość hghgh
ja nie moge no ale prawdą jest że im dziewczyna ma więcej kolesi . ty więcej próbuje jest cosraz ładniejsza a tym bardziej coraz łatwiejsza dla tych lepszech bo zawsze będą lepsi od kogoś i tu tez sie nie zgodze z Toba. sa przeciez dziewczyny ktore maja swoje zasady. i bez wzgledu na to ile facet bedzie mial pieniedzy i jak przystojny bedzie nie pojda z nim do lozka. to prawda ze im wiecej razy sie to robi tym jest to latwiejsze. ale dla niektorych po prostu niemozliwe bez milosci. (nie wiem czy wyrazilam sie jasno ale pewnie zrozumiesz o co mi chodzi ) ja osobiscie nie wyobrazam sobie seksu bez milosci. Ja czyli kobietka tak myślałem :)) Co o tej porze robisz hehehe :) Szczrze ci powiem że wiedziałem że mnie na to złapiesz :) i tu tez sie nie zgodze z Toba. sa przeciez dziewczyny ktore maja swoje zasady. i bez wzgledu na to ile facet bedzie mial pieniedzy i jak przystojny bedzie nie pojda z nim do lozka. No bo jak napisałem że wszystko zależy od ludzkiej mentalności ale dodam ci jeszcze żę !!] Brakuje tu jeszcze woli determinacji i samokontroli .. swoich zasad wytyczych... bo jesli kobieta jest np biedna .. to się skusi uwiierz mi to zelzyt od środowiska .. Jak np tym jakiś premier zaproponuje np 10 tyws za stosunek to jeśli nie jest trwała w tych poglądach to poleci do niego i potem do koljnego Zobaczy takiego brata Pita..., a potem jeszcze jakiegoś narzyca który bedzie nimi zainteresowqany ich osobą to też da się skusić Kwestia siły charakteru proste :)

Gość józia
cos mi sie wydaje ze niedawno sie na kims zawiodles. mam racje?

Gość józia
bo tak jakos dziwnie piszesz

Gość hghgh
zia cos mi sie wydaje ze niedawno sie na kims zawiodles. mam racje? 03:21 józia bo tak jakos dziwnie piszesz Pisze jakie ma zdanie na dany temat .. nie licze na nic ., poprostu wpisałem sobie moje podejście moje marzenie gdzieś na jakiś forum :) to raz drugi raz przy tym pokazałem ja łatwow tym necie można oszukać podając się za gupka istote słabo myślącą .. Zawiodłem heh poznałem kogoś przez neta.. bardzo inteligent .. ale niema szasn chyba......... a pozatym to z kim mam przyjemnośc ??

Gość ja nie moge
to w takim razie nie znasz kobiet. oczywiscie sa takie ktore sie skusza ale nie wszystkie.

Gość józia
:) józia jestem, milo mi :)

Gość hghgh
józia józia jestem, milo mi WitajJuziu mi też jest miło :)

Gość józia
ale idde juz spac :) wiec nie pogadamy

Gość hghgh
ja nie moge to w takim razie nie znasz kobiet. oczywiscie sa takie ktore sie skusza ale nie wszystkie. Oj uwierz mi znam to nasienie ... może nie dokońca ale wiem co w ich głowach siedzi .. kiedyś nawet rozszywrowałem bardzo szegółową jedną istote R. ż są ciekawe bardzo i nie koniecznie no wiesz :)

Gość hghgh
józia ale idde juz spac wiec nie pogadamy A ile masz wiosenek i skąd klikasz jak można spytać Juziu i co otej poże robisz na necie hehe :p

Gość ja nie moge
Oj uwierz mi znam to nasienie ... a nie uwazasz ze ja znam je lepiej? :)

Gość józia
mlodziutka jeszcze jestem :) ale naprawde juz uciekam bo jutro trzeba rano wstac

Gość hghgh
józia mlodziutka jeszcze jestem ale naprawde juz uciekam bo jutro trzeba rano wstac To napewno jesteś udawaczek albo masz sporo latek ale i tak bardzije trzymałbym się wersji że jesteś kolesiem który próbuje mnie zmylić z tropu No ale nic hehe dobranoc Juzia zy Juziu co to ma za znaczenie ten człowiek i ten proste :) Swoją drogą Juzia imię dziwaczne jak dla kobiety :)Pap ciap

Gość hghgh
ja nie moge Oj uwierz mi znam to nasienie ... a nie uwazasz ze ja znam je lepiej? To że jesteś kobietą nie znaczy że znasz lepiej kobiety znasz siebie to tak jak ty np możesz znać mój rodzaj lepiej odemnie PROSTE :)

Gość józia
23 to jeszcze nie tak duzo :) a imie Józefina rodzice nadali mi na czesc prababci. i wcale nie uwazam ze jest dziwaczne. moze troche staromodne. ale juz sie przyzwyczailam :)

Gość hghgh
józia 23 to jeszcze nie tak duzo a imie Józefina rodzice nadali mi na czesc prababci. i wcale nie uwazam ze jest dziwaczne. moze troche staromodne. ale juz sie przyzwyczailam Mowiłas że poszłać spać a tu znowu jestes masz siostrzyczke bliżniaczke 23 zarąbiście to jesteś w kwicie wieku o ile nie udajesz tak jak ja udawałem na poczatku hihhih :)

Gość hghgh
a imie Józefina rodzice nadali mi na czesc prababci. i wcale nie uwazam ze jest dziwaczne. moze troche staromodne. ale juz sie przyzwyczailam NO DOBRA JUż SIę NIE CZEPIAM STAROPODNE TO FAKT ale do wszystkiego się można przywyczaić Józiunia do ciebie można mówić i fajnie by to szło heehe ;PPP

Gość józia
mialam isc ale chyba jestem uzalezniona od internetu :( nie moge sie oderwac. ale teraz to juz naprawde lece. Pa :)

Gość hghgh
WIDZE ZE PDOBIłAS TEMAT ZA SWOJą POPRZEDNICZKE KOSZMARY NOCNE ... SAM NIEWIEM CO CIE TO TEGO SKłONIłO ALBO JESTEś KIMś INNYM KTO BAWI SIę I WYKORZYSTUJE UROKI INTERNETU ... A JA SE MAM KOC I POD KOCEM SIEDZE I CZUJE SIę JAK BATMAN W SIUDMYM NIEBIE HAAH TO TAKA MAłA ALZUJA TO TEGO KAMUFLARZU MEGO TWEGO ..

Gość hghgh
józia mialam isc ale chyba jestem uzalezniona od internetu nie moge sie oderwac. ale teraz to juz naprawde lece. Pa ] nIE ZOSTAWIAJ MNIE MIEJSCA JEST DUż ZAPRASZAM CIę POD KOCYK :)) BęDZIE RAżNIEJ HIHH POSIEDZIMY SOBIE RAZEM :))