Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghgh

Do kolesi pamiętacie jak pamiętacie jak wam skura zpenisa zeształ tkz blokada

Polecane posty

Gość józia
wiesz co? naprawde dziwny jestes :) ale to nic. ja tez.

Gość hghgh
ialam isc ale chyba jestem uzalezniona od internetu No to też kiedyś miałem ale się już zdystansowałem bo rozumum nabrałem .. ale jeśli chodziło omnie to też necika lubie ale ja w nocy siedzie a w dzień coś tam prześpie i tyle heh ;P

Gość hghgh
józia wiesz co? naprawde dziwny jestes ale to nic. ja tez.] No ja jestem dziwny to fakt :) Ale jak ty też to razem jesteśmy dziwni a to samo przyciąga to może obaj się zdziwimy i połaczymy nasze siły hehe :P

Gość hghgh
kartka się przwineło chop chop :))

Gość józia
obaj?

Gość hghgh
józia obaj? No oboje sorki :) ja koleś ty kobietka :)) To co idziesz na kompromis ....

Gość józia
a w jakim celu chcesz polaczyc te sily?

Gość hghgh
józia obaj? heheeheh tak naprawde niewiemz kim gadam ja jestem młody facet :) aty ty niewiem ale jakos mi się fajnie klika ku twej osobie brakuje mi serca jakieś Juzi dakiej do zgrania :)))

Gość hghgh
józia a w jakim celu chcesz polaczyc te sily? W celu pokonania zła i zapanowania miłosci między ludzmi w celu też ogrzania się nawzajem ale tylko ogrzania narazie tralalla :pHEHE

Gość józia
hmmm.... to ja sie musze zastanowic. na poczatku kazdy tak ladnie mowi a jak przychodzi co do czego to :P ;)

Gość hghgh
Chce uciskać cię w mych ramionach być poczuła bicie mego serca samotnego :))

Gość hghgh
józia hmmm.... to ja sie musze zastanowic. na poczatku kazdy tak ladnie mowi a jak przychodzi co do czego to hehe niemasz się czego bać ja jetem taki chłopinka :) nie zdradza nie bije kobiet prawde mówie a co do tego no wiesz w sumie to niewiem oco ci chodzi jeszcze hehe :P

Gość hghgh
józia hmmm.... to ja sie musze zastanowic. na poczatku kazdy tak ladnie mowi a jak przychodzi co do czego to Chciałbym cię nosić na rękach i skakać z tobą do góry lecieć gdzieś tam w chmury ale zawszwe do góry nigdy na dół bo to jest bezsensu :))

Gość józia
dobra dobra :)

Gość józia
ale kiedys w koncu trzeba zejsc na ziemie...

Gość hghgh
józia dobra dobra No powage ci mówie ja nie jakiś cham co macam nie jakaś świnia brutalna jestem dobry to nie zły też nie średni troche szalony dziś ogolony i do tulenia cię gotowy hihh :))))

Gość hghgh
józia ale kiedys w koncu trzeba zejsc na ziemie.. To zejdziemy na ziemie kiedy ty i ja poczujemy się razem jak w niebie nie chodzi mi tu o żadne seksulane pragnienie ale przyjemne chwili spędzenie tak jak na tym czacie gadanie i o róznych sprawach dyskutowanie juzie sobie wezne na rączki przytule potem do góry podniose w chmury i pobędzimy razem gdzieś .... :))

Gość józia
no dobra. teraz to juz naprawde uciekam. fajnie sie z Toba rozmawialo :) pa :)

Gość hghgh
józia no dobra. teraz to juz naprawde uciekam. fajnie sie z Toba rozmawialo pa Szkoda że mnie opuszasz am zadaleko nie zalece a z tobą bym leciał i leciał tylko bym twoje serduszko musiał zrozumieć i wtedy bym już naprawde poleciał hehehe :)))No to dobranoc miłych snów na noc dobrego tulenia w poduszczeczke i o szalonym forumowiczy myśl we śnie hihihi :)) Bay bay pamiętaj tutaj zemną jak w raju kto ci to da jak nie ja tralala JESTEM szalony i znów sam ze sobą w ciszy obcuje i żle się z tym czuje :((( Pa Juziotką moje dzieciotką kochane mapeciątko hehee ciał :))

Gość hghgh
i znowu sam na tym forum umieram .. cisza mi daje myślenie ale samemu czuje się jak cham... Bo nic nikomu nie daje tylko samotnym się staje ja chce swoje juziotko mieć tulić się do niego miłe słowa szeptać ale nigdy się nie zbesztać papappapaa owieczki policzone ale dziewczotką... swoje wymarzoen mam w głowie i co ja poradze że sam tu siedzie i niemoge sobie mojego kochanego słoneczka odnaleśc by móc go potulić i razem z nim iść dalej :)))

Gość hghgh
BęDE SOBIE TU KLIKAł Aż SWOJE JUZIOTKą SPOKTAM WTEDY JUż ZNIKAM IZ NIM SOBIE BęDE RAZEM CZAS SPęDZAł UMILAł NIE KłAMIE BO CHCE MIEć SWOJą DZIEWCZYNKE KOBIETKE I TULIć JA ZAWSZE :)))) DOBRANOC ALL LUDZISKA PEOPLE HEHEH :)