Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gwiazdeczka dla Ciebie

A teraz ja wam coś opowiem

Polecane posty

Gość dokładniee
ciebie przeruvhalo stado facetow, wiec na bank zalu nie masz di zadnego ze ci cos zabral, nie? bo tylu ich bylo, ze oskarzenie grupowe mialoby byc :D a koles teraz moze nic nie mowi, a w zyciu jak nadejda kryzysy i znudzenie milion razy ci wypomni. i bedziesz sie czulajak szmata, czyli jak na ciebie dobrze :)

Gość wiesz co...
Ja miałam tylko jednego, ale ta historia skończyła się farsą. Tego kogoś cenię bardzo...jakże różni się wszystkim od byłego. Dla mnie nei ważne nawet jak to sie rozwinie, jakby co cieszyć sie bede ,że nie straciłam przyjaciela...

Gość wiesz co...
warto czekać, poznać kogoś...

Gość srututututut majty z drutu
wczesniej b yla "wyzwolona (delikatne okreslenie) i jakos sobie to chwalila, a teraz nagle zycie w czystosci i czekanie? dla dziwki to nie do zrobienia jest

po prostu przeraza mnie to co piszecie. dla was seks jest czyms zlym,brudnym! przeciez to utopia czekac na jedynego i marnowac sobie mlodosc,jesli on sie zjawia pozno lub wcale. oczywscie niektorzy maja male potrzeby,ale co ma zrobic dziewczyna,dla ktorej seks jest bardzo wazny i nie ma jeszcze chlopaka na stale? wibrator szybko sie nudzi,jesli ma zastapic faceta:-D a ty gwiazdeczko...nie myslalam,ze zaczniesz sie usprawiedliwiac.moim zdaniem nie bylas wcale na zadnej zlej drodze-nikogo nie zdradzalas,po prost sprawialas sobie przyjemnosc. co w tym zlego?? alez z was swietoszki! pewnie,ze czasem warto zaczekac jesli sie czuje,ze zalezy nam na drugiej osobie i mocniej rozpalic piecyk,zanim wlozymy do niego pieczen:-D jednak ja spalam z moim chlopakiem w pierwsza noc gdy poznalam,malo tego,sama zaprosilam go do domu:-D i zostal,bedzie w kwietniu 9 lat od tamtej nocy. wie on doskonale,ze mialam troche facetow przed nim.tak samo jak on mial inne babki-i to duuuuuzo wiecej niz ja. na szczescie obchodzi nas wiernosc od casu jak sie poznalismy,a nie wczesniej.

gwiazdeczko, nie masz sie czego wstydzić. Przeciez nikogo nie zdradzałaś więc jesteś ok. dla mnie dziewczyna, która miała w zyciu np. 30 facetow ale nigdy nikogo nie zdradziła, jest lepsza niz taka która miała tylko dwóch ale raz zdradziła. sex jest czymś wspaniałym, chociaz zgadzam sie ze stwierdzeniem, ze najlepiej smakuje z kimś kogo sie kocha. a opiniami paru głupków sie nie przejmuj, to pewnie tacy, którzy są albo sami, albo nie potrafią uszanować zdania innych. p.s. nie sugeruje ze było ich w Twoim zyciu 30, zebyś sie na mnie nie obraziła. pozdrawiam Ciebie i Twojego faceta. Ma gość szczęscie.

Gość dokładniee
darek, czemu nie bierzesz mozliwosci, ze mogla bgyc taka, co miala 2, ktorych naprawde kochala i NIE zdradzala? nie trafiles na takie kobiety? to wspolczuje :( a takie puszczanie sie trzeba nazwac po imieniu... i to jest zle. nie wiem jak mozesz na siebie patrzec wiedzac, ze szlas do lozka z obcymi facetami, znajomosc zaczynajac od seksu :O a w ogole nie balas sie ze jakiegos syfa zalapiesz? a moze juz zlapalas tylko nie wiesdz?

Gość ciemnogrod
dwoch to tez za duzo, nie wolno miec ani jednego! A po slubie dac tylko tyle razy ile chce sie miec dzieci, jak nie wyjdzie to trudno, pewnie jest to kara za grzechy mamusi albo tatusia!

Gość jasnogrod
puszczac sie na lewo i prawo jestesmy wolni! milosc! wszedzie! pieprzcie sie!

Gość i zarażajcie sie hivem
od czarnuchów

nie nie usprawidlwiam się ale moment wyszło teraz że jestem szmatą tylko nie rozumiem dlaczego przecież nie napisałam że się puszczałam na prawo i lewo no sory. Z każdym z nich byłam w związku. Ale widze nie którzy nie są w stanie tego pojąc lepiej jest zjechać i kogoś obrazić!!!!!!!! agais mam podobne zdanie co Ty ale jak widzisz zdaniem niektórych takie myślenie znaczy że jesteśmy szmatami. Ciekawa jestem jak to u nich jest nie chce mi się wierzyć w świetoszki

Gość Autorko topiku
Coz, wydaje mi sie, ze obrazanie Ciebie wynika z niedajrzalosci osob zagladajacych na to forum. jak ma sie kilkanascie lat, to wiadomosc, ze dziewczyna miala juz partnera albo dwoch, gorszy,tyle ze czytajaca/cy powinien zdawac sobie sprawe, ze autorka topiku jest np. kolo 30-tki i jej poprzedni zwiazek, zwiazki trwaly po kilka lat. Trzymaj, sie Gwiazdeczko i ciesz swoim szczesciem. Powodzenia!

do dokładnie pewnie ze znam wiele takich co miały dwoch i nigdy nie zdradzały. to był tylko przykład!!!!!!!!!!

do gwiazdeczki I za to ze nie wyobrazasz sobie zdrady baaaaaardzo Cie szanuje !

Gość wiesz co...
Ja cię rozumiem :). Sex, intymność są wspaniałe. Tamtego wieczoru bardzo chciałam być z nim blisko, ale jednak sie nie zdecydowałam i nie żałuję. Sam dał znać, że cieszy się, powiedział wprost...że zupełnie inaczej by mnie odebrał. Czekam jak to sie wszystko rozwinie, ale czasem warto wypic szklaneczkę zimnej wody ;) i dać szansę poznać sie najpierw od innej strony.

Gość Autorko topiku
tak jak wczesniej, wg mnie wynika to z niedojrzalosci piszacych tu i NIESTETY z braku kultury. Wiesz, dla mnie kobieta, ktora jest ze zwyklym chamem np. ze strachu przed samotnoscia i pozwala na ponizanie sie, dopiero sie nie szanuje. Ale widac opinia publiczna tego forum twierdzi inaczej.

do wiesz co... to tak jak teraz u mnie oboje baardzo chcieliśmy ale ja powiedział nie poczekajmy z tym. A on bardzo się ucieszył i widzę że bardziej mnie za to ceni. Jestem dla niego wartościową osobą. A ten jeden moment pochamowania się może sprawić że stworzymy coś pięknego.

jak na którymś topiku napisałem o mojej wspaniałej dziewczynie i jej zasadach to tez obrazali, nie wierzyli i cos insynuowali. coraz mniej mądrych wypowiedzi na kafe

Gość wiesz co...
Życzę wam szczęścia gwiazdeczko:). Ja po smutnym, dosyć niespokojnym związku, z kimś komu nie ufałam...trafiłam na prawdziwego przyjaciela, człowieka, który mysli podobnie jak ja, nie udaje, jest szczery...a do tego pociąga mnie fizycznie. Fizyczność, to co wszystko sie z tym wiąże jest niesamowite, ale ciesze sie ,ze od tego nie zaczelismy.

Gość Autorko topiku
ale dobrze ze istnieja tez takie osoby jak Gwiazdeczka, wiesz co... Darek i wiele innych akurat tu nie wypowiadajacych sie.

Gość wiesz co...
o własnie :) widzę ,ze mamy podobnie ... to niesamowite, bo dotąd nie czułam, aby ktoś sie tak mną opiekował itp. Wtedy była taka atmosfera, że tylko krok dzieliłby nas od tej granicy, po której nie wiem czy dzidsiaj bylibysmy tu gdzie teraz. W kazdym razie, co by sie teraz nie stało, wiem ,ze tego cżłowieka nie stracę, nawet jeśli tylko jako przyjaciela...

widzisz Darku ktoś chce się podzielić czymś wygadać się poznać opinię osób obiektywnych a spotyka się z chamstwem ale tak już jest. wiesz co..... ja też życzę Ci szczęścia bo każdy z nas na nie zasługuje. Czasem może nam się wydawać że go nie będzię że na nie nie zasługujemy ale ja teraz już wiem że zawsze po złych dniach nadchodzą dobre. I powiem wam coś jeszcze do tej pory uważałam że nie ma już normalnych facetów nie myślących tyllko o seksie teraz już wiem że się myliłam. Dostałam szanse od losu i zrobie wszystko żeby jej nie stracić

wiesz co.... jakbym miał zostać Twoim przyjacielem to jest to też bardzo cenne. Jest wiele ludzi którzy nie mają przjaciół ja zanim poznałam moją obecną przyjaciółke wiele razy się zawiodłam. A teraz mam fantastyczną przyjaciółke na którą zawsze mogę liczyć i fantastycznego faceta przy którym czuje się kim wartościowym. Wiecie co nie mogłam się doczekać kiedy przyjdzie taki moment że będę mogła powiedzieć że jestem szczęśliwa. Teraz jestem i mam nadzieje ze to szczęście potrwa dlugo

Gość wiesz co...
Gwiazdeczko...narazie mówię na niego mój przyjaciel ;). Zobaczymy jak to sie rozwinie, ja też w pewnym momencie mówiłam sobie, ze już nie chcę być z nikim. A tu takie zaskoczenie, pojawił się ktoś kto powoli przywraca mi wiarę we wszystko. Jest to etap...że jeszcze trudno określac nawet cokolwiek, ale juz dotyk, słowa sprawiają, ze czuje sie dreszcze.

Gość wiesz co...
Jestem pewna, ze wtedy ten o jeden krok za duzo spłoszyłby to wszystko...