Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marudam

zabiłam

Polecane posty

Gość marudam

W nocy zabiłam go. Miałam dość udręki z jego strony, wciąż tylko straszył mnie i dzieci, baliśmy się go odkąd zamieszkał z nami. Nienawidziłam kiedy nocą zbliżał się do mojego łóżka, kiedy ..... Każda noc była koszmarem, jeśli zamknęłam się w pokoju nie wszedł ale nocą bałam się wyjść na korytarz bo wiedziałam że on tam jest, był potworem. Wczoraj wieczorem znowu ocierał się o mnie, tak obrzydliwie jak tylko on potrafi. Zabiłam go młotkiem, tylko to znalazłam w chwili desperacji. Płakałam po tym długo, ręce mi się strasznie trzęsą, nie wiem co zrobić z jego zwłokami, lerzą w korytarzu a ja naprawdę nie wiem co dalej będzie. Wczoraj gdy mnie dotknął dostałam szału, pobiegłam po młotek, wróciłam a on nadal tam był, rozłupałam mu głowę tym cholernym młotkiem. Jeszcze długi czas rószał nią i przebierał nogami, to straszny widok ale ja już dłużej nie potrafiłam żyć z nim pod jednym dachem, dzieci wiecznie się go bały. Nie żałuję że zabiłam tego cholernego szczura.

Gość ja proponuje
albo do wora i wypuscic gdzies do rzeki, albo przyznac sie policjii....chociaz bedzie ciezko. nienawidze facetów

Gość marudam
a co policja mi pomoże?

Gość ja proponuje
nie masz wyrzutów sumienia?

Gość Tani Delong
A nie lepiej było płapkę ?? 🖐️

Ludzie... to do obrońców praw zwierząt jak szczur a nie na policję. :o Prowokacja dość ciekawa. 💤

Gość marudam
do obrońców praw człowieka powinno się iść, ta mała małpa terroryzowała mnie od 4 miesięcy

Gość Powiem wam jak zginął
Oto jestem. Zadany cios i czyn spełniony. Otwarcie i bez lęku powiem wam, jak zginął. Otuliłam go płótna płachtą, mocno tkaną, jak siecią. Nie mógł uciec ani się uchylić przed ciosem. Uderzyłam go raz po raz, dwukrotnie, a on krzyknął dwa razy i upadł nieżywy. A gdy leżał, zadałam trzeci cios: ofiarny, w podzięce Zeusowi, władcy państwa zmarłych... Tak oto padł i zginął. Wówczas dusza jego ustami wytrysnęła razem z krwi strumieniem tak silnym, że mnie całą skropił jak deszcz czarny. I wstrząsnęła mną rozkosz jak ziemią po deszczu, gdy czuje nabrzmiewanie kiełkujących nasion.

Gość a.j.
każde cierpienie zadane "bratu mniejszemu" może kiedyś do nas wrócić, z większą mocą jeśli ktoś nie pomyśli w jaki sposób pozbyć się natręta, z mniejszą krzywdą dla niego, np kupując pułapkę, zwabiając i wywożąc w inne miejsce, jeśli będzie wolał po prostu odebrać życie, kiedyś ktoś i tą osobą się nie przejmie, czy jej dziećmi...

Gość edwardzika
młotkiem nie zabijesz szczura , mój znajomy kopnął drania ze schodów i ten poszedł dalej. nie złapiesz tak łatwo szczura by trafic go młotkiem

skąd ty to piszesz, to żywcem jak z książki... co to jest bo wydaje mi sie że nie są to twoje słowa

Gość powiem wam jak...
Margolec --> mnie pytasz?

Gość powiem wam jak...
Mój kumpel kiedyś w swoim domu na wsi porozstawiał pułapki na myszy. Kiedy przyjechaliśmy na weekend, akurat jedna się złapała i szamotała, biedaczka. Była taka malutka i bezbronna, więc za moją namową, ale też trochę z własnej woli mój kumpel... uwolnił biedaczynkę ;P :D

Gość marudam
ten łajza chodził za nami, to niewiarygodne ale on jak kot chciał się oswoić, za mną łaził ale na dzieci skakał i dosłownie drapał im nóżki.

Gość prowokacjaaaaaaaaaaa

Gość aklarka
zazwyczaj prowokacją jest ta osoba która pisze słowo - prowokacja