Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

29latek

Sex z dziewicą, jak to jest, moja narzeczona niestetu już nią nie była

Polecane posty

Gość W dzisiejszych czasach
co racja to racja. Jak przed miał dużo chu.jów to po ślubie, ma jej jeden wystarczyć, buuuuuuuuuuuuuuehehehehehe. Szukaj sobie innej i tyle 🖐️

Gość infoo
Wytłumaczcie mi panowie, na czym polega ten "fenomen" dziewicy? O aspekcie czystości i moralności można mówić tylko wtedy, gdy oboje partnerzy są dla siebie pierwsi, prawda? Skoro facet miał już kontakty seksualne, to jasne jest, że nie ma prawa wymagać od kobiety dziewictwa, bo to nie są bliskie mu zasady moralne. A aspekt fizyczny? Rozumiem, że jak się jest w stałym związku i wyczekuje się na ten 1 raz, to jest on czymś wyjątkowym. Ale w innym wypadku? Naprawdę podnieca was ból i strach? Zwłaszcza, gdy nie wiążecie z tą dziewczyną żadnych poważnych planów?

Gość Doświadoczony facet
przeczytaj sobie moją wypowiedź, na stonie poprzedniej. Tam pisałem o wyższości dziewicy nad nie. Ból i strach :O:O. Mówisz z własnegodoświadczenia ? Przykro mi. Bycie pierwszym dla kobiety jest samo w sobie fascynujące. Rozkwita taka kobieta przy mężczyznie a ja mogę to obserwoać. Jest ciekawa i chętna, nie grymasi, nie jest zaprogramowana przez innego fagasa, że tak brzydko powiem. itp itp. Zresztą, żadna dziewica z jaką byłem, nie była wystraszona, może stremowana, ale jakie to urocze :classic_cool:. A nie 30 która traktuje faceta jak maszynkę do orgazmów. Walnie się kłodą i ją liża :D 🖐️

ale fak jest faktem że jestem szmaciarzem :( nie zasługuje na dziewice

Gość a co to jest dziewictwo
dobra ta dyskusja nie ma największego sensu nie rozumiecie zwykłego mechanizmu co dziennego życia dla was by było najlepiej zamknąć i odizolować od świata zewnętrznego wszystkie kobiety - przychodzilibyście do sklepu podchodzili byś cie do pułki i mówi ta jest moja ,,rzecz'' za dwa lata odnosili byście na złom -bo utyla czy sie znudziła i brali byś cie następną z pułki--dzięki ze traktujecie nas jak przedmioty i nie mamy prawa do normalnego życia

Gość jak bedziecie tak z kazda
no wlasnie dlaczego dla was cwaniaczki to takie wazne? mnie nie jeden chcial w maliny wpuscic, mowil kocham ale jak ty kochasz mnie to mi to okaz ( idac do lozka z nim) , wiec ja takiemu dziekuje i wole zostac sama

Gość jaka sfrustrowana wycierucha
Podszyła się pod Ciebie..

teraz mój chu.j jest sflaczały bo pchałem go gdzie popadnie i kto mnie teraz zechce...:(

(...),, Mówisz z własnegodoświadczenia ? Przykro mi. Bycie pierwszym dla kobiety jest samo w sobie fascynujące. Rozkwita taka kobieta przy mężczyznie a ja mogę to obserwoać. Jest ciekawa i chętna, nie grymasi, nie jest zaprogramowana przez innego fagasa, że tak brzydko powiem.''-DOBRE tak samo jest z prawiczkami-od dziś będę kolekcjonerka tak jak ty i będę sie cieszyć ich radością:classic_cool:

przestań podszywaczko tak naprawdę to poważny problem a ty żarty sobie robisz

Gość infoo
Tak jak myślałam "doświadczony" - kieruje wami zwykły obrzydliwy egoizm. Taka dziewczyna nie ma porównania, niczego nie wymaga, jest pełna wyczekiwania... tylko wątpię, że przy takim kimś jak Ty można rozkwitnąć... Na szczęście są jeszcze na świecie normalni, porządni faceci :).

Doświadoczony facet o dzieki Ci mistrzu za wskazanie drogi ;)

Gość jak bedziecie tak z kazda
sa? gdzie?

a taka też niczego nie wymaga bo sama potrafi pokierować, wydaje mi się że z dziewicš byłoby więcej problemów

teraz to już chyba tylko pan józek z kotłowni mi pozostanie dobre i to ;)

Gość infoo
29latek- to na czym tak naprawdę polega problem? Na tym, że byś chciał przebić czyjąś błonę czy jak? Masz fajną dziewczynę, wybrała Ciebie, pomimo, że miała kilku partnerów, więc ...? Możesz być chyba dumny ze swoich "umiejętności" skoro ona nie narzeka, a miała już wcześniej inne doświadczenia :). Zajmij się nią i nie zawracaj sobie głowy bzdurami ;).

Gość chłopak18
naNa poczštek możesz mnie rozprawiczyć doœwiadczona:D

Gość a mi to jest tak
amoj facet, proponowal mi zeby mnie ktos inny rozdziewiczyl, zeby mogl przyjs na gotowe..........5 razy probowal mnie rodziewiczac.za 5 sie udało, ale nic specja;lnego w tym nie bylo, ja sie tylko zniechecilam do sexu przez niego i facet juz nie wydawal mi sie juz taki super....raczej kojarzyłam go z bólem.......JUZ NIGDY WIECEJ SEXU. milam jednego faceta i to by bylo na tyle.

cała duma znika jak pomyœle że inny jš rozdziewiczył (wzišł co najpiękniejsze) a mi została codziennoœć

Gość infoo
A skąd wiesz, że to było dla niej takie piękne i ważne? Może popełniła błąd i teraz żałuje, ale niektórych rzeczy nie da się cofnąć, niestety. Piękne rzeczy to to, co możecie razem osiągnąć w łóżku, a nie to, co było ileś lat temu. Kochasz ją ?

Gość infoo
To kochasz czy nie?

o boooozzziu nie wytrzymam jak można być tak walniętym chyba z jakiś powodów oświadczyłeś sie swojej dziewczynie:o