Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

29latek

Sex z dziewicą, jak to jest, moja narzeczona niestetu już nią nie była

Polecane posty

Gość Doświadoczony facet
ale piperzycie :O. Jasne, a Ci co chcą niedziewice, to super maczo meny buuuuuuuuuuehehehe. Zresztą, jak seks się łączy z uczuciem, co się dzieje, jak chcę siępoważnego związku na resztę życie, czy ślubu, to w dupie ma się czy ona ma porównanie czy nie, tylko daje się z siebie max, by była zadowolona. Bo na dłuższą metę, każda kobieta zacznie tak unikać seksu, a wiadomo, ze dla nas to tragedia 🖐️ DOROŚNIJ CORAZON 🖐️

Gość a co to jest dziewictwo
problem jest w tobie -bo ty chcesz sobie jedynie rozdziewiczyć a nie się wiązać na stale

Gość Doświadoczony facet
No więc tak, miałem 3 dziewice i pewnie 2 razy tyle niedziewic. Co mi się w dziewicach podobało: chęc i ciekawość. Niedziewice tego nie lubię, tego nie chą, więc tego nie będziemy robić. Z dziewicami tego nie ma. Niedziewice są już zaprogramowane przez kogoś innego :O. A chyba nikt nie lubi poprawiać po kimś. w odczucuiach jest też inaczej. Wiadomo, ciaśniejsza itp. chociaż chu.j ze mnie :classic_cool:, ta dziewicza trema i rumieniec na twarzy, rozkłożą każdego. ogólnie, warto spróbować

Gość jak bedziecie tak z kazda
i mialam racje , tu chodzi tylko o wasze ego a nie o uczucia tej wlasnie dziewicy jej sie wydaje , ze ten co pierwszy z nia to zrobi to ten na cale zycie a tak naprawde to on ma ja gleboko w d**ie i szuka nastepnej ofiary, wy faceci to jestescie jak te wampiry , czym mlodsza krew tym lepsza

Gość Doświadoczony facet
życiowe chłopie życiowe 🖐️. Nie wmówisz, że faceci wolą używane auto od nówki. Poza tym, każda jedna dziewica z jaką się kochałem miała od 20 w zwyż więc w podskokach 🖐️

Gość Doświadoczony facet
ale pani nas ne rozumie. Czy dziewica = dziewczynka z przedszkola ?? Miałem 18 latkę której byłem chyba z 7 i dziewicę 23 letnią, więc gdzie to sens o jakiejś młodszej krwi ???

przeczytaj sobie definicje małżeństwa bo jak na razie myślisz fiutem a nie glowa to twoja urażona duma ,ze miała kogoś przed tobą- jak śmiała być w innym związku przed waszym trzeba było wybrać sobie ofiarę losu po 25 roku życia-dziewice-która nie miała nikogo bo nikt jej nie chciał wiesz co daj spokój tej dziewczynie(narzeczonej) bo tylko ja skrzywdzisz

Gość a coz to
czyli rownie dobrze moglaby byc pachnaca nowym plastikiem gumowa lalka prosto z pudeleczka....

a sam masz ile lat? moze znajdz sobie dziewice w swoim wieku a potem mi wytykaj

Gość Zostaw szmatęęęę
dziewice rulezzzz :classic_cool:. Szukaj sobie nietykanej świeżej i ciasnej cipeczki :classic_cool:. POLECAMEEE !@!!!!

Gość Zostaw szmatęęęę
typowy schemta. Szmaty na kafe się oburzyły ino tylko temat na temat dziewictwa :D.

i to pitolenie,, trzymałam dziewictwo dla ciebie''-tak jak by jej Bóg powiedział w wieku 17lat :,,trzymaj do 26roku życia dziewictwo dla Pana Tomaszewskiego-nikomu przed nim nie dawaj-on WŁAŚNIE BEDZIE TWOIM MEZEM'' :D

a dlaczego ofiarę losu moze akurat dziewczyna z zasadami a ofiara losu raczej taka co dała dupy i została sama a przez niš ja czuję się jak ofiara losu bo resztki po innym dostałem

29latek - problem tkwi w tym że dawałeś c.h.u.ja. innym panienkom a z nią chcesz się żenić... bleee :O

Gość Zostaw szmatęęęę
kobieta nie ma w obowiązku dawać dupy każdemu facetowi który jej na prędce powiedział, że ją kocha. Jak się spotka tego powalącego i jedynego należy to zrobić. Qrwa qrwą zostanie a dziewice to nie ukrywajmy, lepsza jakość 🖐️

dzieki tej kafeterii to ja chyba do konca zycia dziewica zostane , bo jak sobie tak czytam o waszych podbojach cwaniaczki to dochodze do wniosku , ze kazdy facet jest taki sam

SZMATA- no tak bo wszystkie które nie są dziewicami to szmaty-->powiedział prawiczek:D

Gość a coz to
"resztki po innym dostałem" ja pi........lę faceci to nie mają mózgów W OGÓLE

Gość Zostaw szmatęęęę
kiedyś było przeprowadzane badanie w USA. Zapytano kobiet, ile miało mężczyzn. Wszystkie obniżyły liczbę, dopiero po tym, jak przypięto kłamczucha"" się przyznały., Tylko w przypadku dziewicy możesz wiedzieć, którym jesteś. Co to za frajda, lizać tam gdzie inny się spuszczał. Blecht :O. Prawiczkiem nie jestem :D, ale za komplement dzięki :classic_cool:

29latek trudno zrozumieć ze nigdy nie jesteśmy pewni na 100% że to ten-i z nim pójdziemy do ołtarza wszystko może sie zdarzyć-no i po dziewictwie zresztą te wasze dziewictwo nie jest żadnym wytyczną na przyszłość

Gość W dzisiejszych czasach
no i masz też pewność, że Cię niczym nie zarazi :O> Zwłaszcza teraz, w dobie hiv :O

Gość dziewczyny gora
a wiecie dzieczyny co jest najfajniejsze??ze facet nigdy nie uzna ze zostal wykozystany - tylko dziewczyne lafirynda nazwie i pochwali sie przed kolegami jak to sobie podymal. niestety panowie nawet nie zdajecie sobie sparawy ze to my a nie wy jestesmy gora(oczyswicie mowie o normalanych facetach, ktorzy nie musza wspopmagac sie podajac dziewczynie jakies dragi) my jestesmy gora!!!

w przyszłoœći przyszły mšż ma problemy przez to ale dla ciebie to nic nie znaczy

no tak nie dawała przed za to moze dawc po:D

no właśnie, co to za frajada lizac coś co już inne wylizały... fuuuujjj i jeszcze wsadzałeś je w inne dziury a teraz chcesz go wsadzać swojej żonie! Ty szmaciarzu!

Gość W dzisiejszych czasach
prawda jest taka, że w nas się nikt nie spuszcza :O I dlatego, tylko dziewice rulezzzz :classic_cool:.