Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

29latek

Sex z dziewicą, jak to jest, moja narzeczona niestetu już nią nie była

Polecane posty

Gość pro-dziewictwo
"Wiec ja stracilam dziewictwo gdy mialam 17 lat." "Ja taka totalna dziewica to nie bylam bo mialam wczesniej chlopakow z ktorymi robilam to i owo ale tak naprawde to on byl moim pierwszym" czyli pewnie przed 17 rokiem zycia robilas lody itp. wstyd!

no super pro-dziewictwo że tak oceniasz ludzi Niech tobie bedzie wstyd że nie masz szcunku doinnych Każdy moze robic co chce Ta dziewczyna nie robiła z siebie dziwki bo z nikim nie spala wczesniej a do małego co nie co kazdy ma prawo zreszta nie kupuje sie kota w worku przed decycja na całe zycie mam tu na mysli małżeństwo nalezy sprawdzić z kim ma sie do czynienia

Gość nie polecam czegos takiego
" dziewictwo sie liczy dziewczyna nie moze byc latwa. zaden facet nie chcialby miec dziewczyny co idzie z facetem do lozka po tygodniu zwiazku, dziewictwo stracila w wieku 16 czy 17 lat a w wieku 20 lat miala juz zaliczonych przynajmniej kilku facetow" Czy jak ktoś straci dziewictwo wcześnie, to zaraz potem współżyje z kilkoma partnerami? Ja straciłam w wieku 18 lat i od 2 lat wciąż mam ta samą, jedyna osobę...

ja straciłam w wieku 19 i też juz jestem z moim 2 lata z tym pierwszy i jedynym ale ta która straciła w wieku 17 może nie doczytałaś ale pobrała sie ze swoim chłopakie a wcześniej po prostu bawiła sie z innymi w rózne \"zabawy\" damsko męskie to nic złego pod warunkiem że nie robisz z siebie szmaty

Gość No dobrze...
Pro-dziewictwo - nie bede sie tumaczyc bo nie mam z czego. Jednak mysle ze nawet lepiej by bylo gdybym stracila dziewictwo wczesniej. Nie mialabym tych glupich mysli a moj maz byl by pewnie spokojniejszy bo juz tak sie utarlo ze nie ma co brac slubu z "niebita" bo ona i tak zdradzi bo bedzie ciekawa...itp. Wiec ja juz sama nie rozumie - faceci pierd*** sie na prawo i na lewo, rozdziewiczaja wszystkie i na dodatek chca miec za zone to tylko dziewice a jak sie juz trafi dziewica to i tak komentarze sa ze taki zwiazek i tak nie przetrwa. Dla mnie sex odgrywa bardzo wazna role w naszym zwiazku. Poki co moj maz przynosi mi duza satysfakcje w luzku i nie wyobraza mi sie zeby ktokolwiek inny mogl byc lepszy od niego w tym co i jak robi. Wiec puki jest jak jest - nie bede szukac kogos innego.

Gość gratuluję kurewskiego myślenia
ej, a tak w ogóle to wypad stąd. Gdziekolwiek nie będzie tematu o dziewictwie gdzie mają sobie faceci czy dziewice popisać i wymienić się poglądami to właża te kurwy i chwalą sie kiedy straciły cnotę. Jesteście żałosne :O :classic_cool:. W podskokach 🖐️

wiśnia a mnie to chuj. I co - ty masz być miarą dla innych? A ta skala to rozumiem, szukanie chuja na krój i wymiar pasującego do danej cipy :O:O ŻAŁOSNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sama jesteś żałosna głupia cipo !!! seks jest wazny w zwiazku najwidoczniej dla ciebie nie ale to twój problem zreszta nie róbmy z dziewictwa jakiegos symbolu narodowego k***a czy to wazne czy ktos jest dziewica czy prawiczkiem ważne jest to czy kocha tą druga osobe !!!

Gość No dobrze...
gratuluje kurewskiego myslenia - kazdy sadzi w obec siebie... Ja gratuluje prostactwa i wybitniej glupoty. wiesz...jezeli jestes dziewica to mysle ze juz tak zostanie chyba ze jakis chlopak po pijaku cie gdzies bzyknie za smietnikami bo nie sadze zeby jaki kolwiek facet na poziomie chcialby sie z toba umawiac bo wystarczy jak tylko otworzysz swoje piekne usteczka...

głupią cipę masz między nogami. Ja mam członka. I DLA TAKICH CZŁONKÓW JAK JA (A CIĘ ZAPEWNIAM, ŻE JEST NAS MASSSSAA) TO JEST WAŻNE I ISTOTNE. Wqrwia mnie , że jedna z drugą na siłę będzie przekonywać że białe jest czarna czy na odwrót. Wont !

Gość wiśnióweczka
Tez bym chciała zeby to mój mąz był moim pierwszym,ale stało się inazej i nie ma co płakac, na szcześce jemu na dziewicy nie zalezało, grunt żeby nam sie układało i zebysmy sie kochali...:-)Nkt nikomu tez nie wypomina ze miał jakies doswiadczenia, lub nie, ani nie korci zeby sprawdzic jak by było z kim innym...a jak mezowi mówię, ze nikt mi tak nigdy nie dogodził jak On, to przynajmniej moze byc dumny i staje mu wtedy jeszcze lepiej, bo wie...hihihi:-)

Gość No dobrze...
powiedz tylko ile masz lat

💤 to nie jest temat o was - szmaty 💤 nikogo to ne obchodzi kiedy czaęłyście się seksić, więc darujcie sobie. każdy ma prawo pożądać kogo sobie jawnie życzę. temat dotyczy faceta który chciałby być pierwszy jak większość z nas, więc darujcie sobie te żenujące historie :O:O

no to spadaj głupi penisie Akurat tak sie składa że ja byłam dziewica kiedy kochałam sie z moim chłopakiem z którym jestem juz 2 lata i zamierzamy sie pobrac wieć się odp***dol

wystarczająco by wiedzieć, jak myśli spora część mężczyzny chcących się ustatkować. Zresztą, nie chcę mi się plugawić moich palcw na was. 🖐️

Gość No dobrze...
Jezeli sie kogos kocha to nawet przez samo calowanie mozna orgazmu dostac :)

wy wszyscy chcielibyście byc tymi pierwszymi szkoda tylko że swoich penisów nie potraficie utrzymac na wodzy

Gość No dobrze...
gratuluje kurewskiego - jestes prawiczkiem moze?

Ale macie problem... O co tyle wrzasku, he?! Od dziecka wyczynowo uprawiałam sport i nigdy nie wiedziałam co to znaczy błona dziewicza...

peeeeeeeeewnie każdy kto chce dziewicy jest albo prawiczkiem, albo beznadziejny w łóżku, albo zakopleksiony bbbbbbbbbbbbbeueehehehe a ci którzym chcą niedziewic są the best. tak trzymać 🖐️ p.s. żaden facet który kocha kobietę, nie chciałby by inny się w nią spuszczał. a jeśli któryś to zatoleruje, to wielce prawdopodobne, że wcale jednej z drugiej nie kocha :D więc pomyślcie 🖐️

facet jestes jakims p**nym idiota daruj sobie bo obrazasz tu dziewczyny które straciły dziewictwo z chłopakami z którymi są juz kupe czasu i nadal chcą byc az do konca Może tak czytaj uwąznie co piszemy

Gość No dobrze...
kazda kobieta ktora kocha faceta nie chcialaby zeby ten penis ktory wchodzi wnia wchodzil w zadna inna kobiete. ROZUMIESZ DEBILU! To dziala w obie strony!

nawet nie wiesz jak się mylisz. ale że wy niereformowalne jesteście (typowe dla szmat) pozwolę wam tkwić w tym błędzie. szczerze powiedziawszy wasze zdaniem mnie ch... obchodzi. żegnam ozięble :)

Gość popierasz że to typowe dla szm
at :D ??? i słusznie :D

CO ZA PALANT Z NIGO CHCIAŁBY DZIEWICE A JEGO PENIS W NIE JEDNEJ PEWNIE GOSCIŁ FACET MUSI MNIEĆ DZIEWICE A MY TO CO MAMY SIE ZADOWOLIC ENISEM KTÓRY NIE JEDNĄ DZIURĘ ODWIEDZIL

popieram że my tez nie chcemy aby penis faceta z którym jesteśmy odwiedził juz nie jedną dziurkę

Gość No dobrze...
No i zostalam nazwana szmata :) Ja ktora wyszla za maz za tego jedynego :) Gosc - przeczytaj swoje wypowiedzi...przeciez ty nie uzywaz zadnych argumentow zeby podeprzec swoje zdanie...masz racje idz bo wiecej nie masz juz do powiedzenia.