KarolinaR 0 Napisano Styczeń 4, 2007 Mam takie małe pytanko,czy na \"pierwszy raz\" sama prezerwatywa starczy?? Czy lepiej jednak cos jeszcze zastosować?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TO SAMO CO ZA KAŻDYM Napisano Styczeń 4, 2007 INNYM RAZEM, PRAWDOPODOBIEŃSTWO ZAJSCIA W CIĄŻE JEST TAKIE SAMO JAK PÓXNIEJ :-] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zosia3333 Napisano Styczeń 4, 2007 moze wystarczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zosia3333 Napisano Styczeń 4, 2007 to załeży od was ??? czy to jest tylko twój czy również twojego facet 1 raz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KarolinaR 0 Napisano Styczeń 4, 2007 Zarówno mój jak i mojego faceta pierwszy raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zosia3333 Napisano Styczeń 4, 2007 To może lepiej jeszcze jakieś dodatkowe zabezpieczenie bo jeżeli to wasz pierwszy raz to z samą prezerwatywą, moze lepiej nie ryzykować! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KSENKA27 0 Napisano Styczeń 4, 2007 KarolinaR:) Czesc !! Ja bym Ci zaproponowala tabsy jest to najbezpieczniejsze zabeapieczenie, a co do gumek to u mnie byla niespodzianka teraz ma juz 7 latek i ma na imie Bartus. Pozdrawiam Cie:) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ram pam pam Napisano Styczeń 4, 2007 Masz już 18 lat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezzębna_łachudra 0 Napisano Styczeń 4, 2007 może jakies globulki dopochwowe plus prezerwatywa:) jesli dla faceta to też pierwszy raz to może jeszcze nei zna dobrze obsługi gumki i po co Wam stresy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ajdb Napisano Styczeń 4, 2007 ja mialam tabletki anty i gumke.. w sumie i tak pekla:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaśminka winka Napisano Styczeń 4, 2007 http://www.............................. Tybetańscy mnisi kiedyś wynaleźli na to sposób Musisz wyjechać w takie miejsce gdzie w promieniu 15,75 km będzie 243 drzewa liściaste, 18 iglastych, 59 krzaków dużych i 183 malutkich. Oprócz tego jakaś jedna góra skalista musi być - niekoniecznie wielka, strumyk będzie dodatkowym atutem..ale nie jest konieczny. Liczba kamieni dowolna. A reszta jest prosta. Centralnie na środku tego wynalezionego miejsca szukasz masywnego drzewa. Szykujesz sobie najpierw jakąś sprytną obroże na szyje która będzie sztywna i nie udusi cię w momencie jak powiesisz się za nią na drzewie. Przyczepiasz sobie po jednym kamieniu do każdej nogi i każdej ręki no i wisisz, tyle miesięcy ile centymetrów chcesz urosnąć. Po każdym miesiącu wymieniasz kamienie na 0,20kg cięższe. Powodzenia Acha, jakby był problem ze znalezieniem takiego miejsca to można ewentualnie drzewa wyrąbać w innym i dostosować do potrzeb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zosia3333 Napisano Styczeń 4, 2007 czyli standardowo.... jakie te gumki oni produkują????? gdzyby nie pękały to ilu ludzi by nie było na tym swiecie???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zosia3333 Napisano Styczeń 4, 2007 jaśminka winka co to miało wspólnego z tematem???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ajdb Napisano Styczeń 4, 2007 zosia333: hm. powiedzmy ze pekniecie moglo wynikac z nieumiejetnosci:) byl to durex prosto z apteki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zosia3333 Napisano Styczeń 4, 2007 skoro tak twierdzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość argentynka Napisano Styczeń 4, 2007 to trzeba mieć w takim wypadku postinor-duo. W razie co-bez nerwów i stresów- wyciagasz z szuflady i wszystko jest ok. Ludzie nie przesadzajcie, jeśli się dobrze założy gumke i po każdym stosunku sprawdzi czy jest z nia wszystko ok, to jesteśmy jak najbardziej bezpieczne! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ajdb Napisano Styczeń 4, 2007 On tak twierdzi ja mu wierze; normalnie rzadko pekaja i rzadko sie zsuwaja. ale nie jestem az tak zaawansowan azeby sie wypowiadac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zosia3333 Napisano Styczeń 4, 2007 u mnie najwyzej problemem było to że gumka zostawała we mnie czyli jeszcze lepiej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość argentynka Napisano Styczeń 4, 2007 zosia to pewnie twój facet ma małego penisa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ajdb Napisano Styczeń 4, 2007 mojemu tez sie raz zsunela a malego nie ma. OJ NIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zosia3333 Napisano Styczeń 4, 2007 nie nie nie maaaaaaaaa małego!!!! tak po godz kochania jakoś się i zsuneła ;o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach