Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 24 lata8 miesiecy

czy fajny jest ten kolor wozka?

Polecane posty

paulka bez urazy jak dla mnie koszmarny te kwiaty mi sie nie podobaja ja wole prostote:)ale nie ma co nietuzinkowy:)

a Paulka a niemowlaka bez gondolki bedziesz wozic? czy masz osobny wozek na poczatek gondola i duze pompowane kola

Gość do mam 24....
Czerwony, fioletowy lub granatowy - takie moje zdanie. Nie wiem, czy wiesz, ale zielony i czerwony są w środku ciemno-szare a np. granatowy jest jasny. Jak mogę zasugerować to wybierz stelaż urban rider. Jest ładniejszy. Pozdrawiam :-)

ja najpierw chorowalam na light blue, ale jak zobaczylam go na zywo to zrezygnowalam, staneło na czarnym :) ten zielony tez b ladny, ale jakbym miala wybierac miedzy czerwonym a zielonym wybralabym czerwony

Podoba mi się ten kolor. Fajny jest ten model Mutsy, taki w sam raz na wiosnę, ja nie zakupiłabym tego modelu, ponieważ nie podoba mi się wersja spacerowa tego wózka. Jeśli coś kosztuje 2 tys. to powinno być doskonałe pod każdym względem. Ten wózek podobałby mi się jeszcze bardziej, gdyby wykonano go z innego materiału.

Zawsze ciemniejszy kolor jest lepszy bo się nie będzie brudził. Ja mam graco brązowy i wogóle się nie brudzi. Jest super. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.