Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jak to........

zle zle zle, zdaje sie ze gorzej byc nie moze

Polecane posty

Go艣膰 jak to........

chcialabym tylko pogadac...馃槶 chcialabym miec z kim:( :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 powied偶 o co chodzi
???????????????? Mo偶e kto艣 ci pomo偶e

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to........
jest mi strasznie zle...nie mam z kim pogadac, stracilam przyjaciolki, zwyczajnie urwal sie kontakt z wiekszoscia. chlopak 350km ode mnie, jestem tu sama, ze wspollokatorami mam bardzo sredni kontakt, nie mamy o czym podac, poza tym nie moge z nimi nawiazac lepszego kontaktu bo ciagle zamykam sie w swoim pokoju i musze sie uczyc. najchetniej rzucilabym to w cholere i wrocila do domu:( a na dodatek jytro dwa kolokwia:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to........
siedze caly dzien odkad otworzylam oczy i placze... poczatki jeszcze jakos przezywalam, teraz po swietach jakos trudniej mi wrocic to tej rzeczywistosci:(

Udost臋pnij ten post

Hm...troszke Cie rozumiem, tez nie mam kole偶anek....bo s膮 zazdro艣nicami i tyle.....jak chca sie pozalic do przychodza a jak ja mam gorszy dzie艅 to zero odezwu....nio niestety trzeba sie z tym wszystkim pogodzic, tak juz jest: ze prawdziwych przyjaci贸L poznaje sie w biedzie....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to........
no dokladnie tak jest, tez jedna z moich kolezanek dawnych mnie zostawila na lodzie z zazdrosci, m.in. dlatego jestem sama teraz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zzzzzzzzzzzzzz
Dziewczyno przesta艅 si臋 nad sob膮 u偶ala膰!! jeste艣 zdrowa, studiujesz, masz faceta.. CZEGO TY JESZCZE CHCESZ?? ka偶dy musi w 偶yciu przej艣膰 te偶 te gorsze chwile ale to nie pow贸d 偶eby si臋 za艂amywa膰 - b臋dzie lepiwj. a jak tak ci膮gle b臋dziesz j臋cze膰 偶e Ci 藕le to jeszcze los na przek贸r ze艣le Ci co艣 z艂ego, 偶eby艣 doceni艂a to co mia艂a艣 wcze艣niej. mi艂ego dnia :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to........
warszawa niestety:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to........
zzzzzzzzz masz racje, ale ja probowalam sie z tym wszystkim pogodzic...teraz cos we mnie peklo, nie wytrzymuje juz

Udost臋pnij ten post

dziewczyna chce pogadac tylko..wiec nie najezdzaj na nia !!!!! wiesz jest tu sporo os贸b z Wawy, moze ktos sie odezwie, moze pogadacie sobie...;) jak narzie to mozesz pogadac ze mna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zzzzzzzzzzzzzz
mnie te偶 wyrolowa艂y wszystkie moje "przyjaci贸leczki" ale to nie pow贸d, 偶eby si臋 艂ama膰.. ich strata - a ja jestem ju偶 m膮dra i nie ufam ludziom tak jak kiedy艣. Dziewuchypomy艣lcie o tym co macie dobrego a nie ci膮gle smuty :(

Udost臋pnij ten post

oki, jest wiele rzeczy z kt贸rych sie ciesze i jestem dumna..ale czasem chce sie wyjsc z kims do baru na jakies ploteczki czy cos tak dla relaksu, a tu nie mozesz bo nie masz z kim i tu ca艂y problem, calyczas siedziec w domu samej czy z ch艂opakiem....i na sylwka tez w domu bo nawet niemamy z kim gdzies wyjsc , to jest przykre...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zzzzzzzzzzzzzz
Misiu uwierz mi, 偶e ja jestem w duuuuuuuuuuuuuu偶o gorszej sytuacji od Ciebie. ale u偶alkanie si臋 nad sob膮 nie rozwi膮偶e moich problem贸w :( sama jeste艣 sobie winna skoro nie masz z kim pogada膰 - przesta艅 si臋 zamykja膰, nie pisz臋 o wielkich przyja藕niach ale o ludziach "do pogadania" Dziewczyny doceniajcie to co macie bo naprawd臋 偶ycie jest cholernie nieprzewidywalne i niesprawiedliwe :( 偶ycz臋 wszystkiego naj

Udost臋pnij ten post

ja rozumiem cie jak to..... niby sa ludzie do pogadania, a le jak cos to dupe odwracaja !!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to........
dokladnie tak mam znajomych na uczelni niby ale oni maja swoich znjamoych, ktorych "przywiezli" ze swoich miast i z nimi spedzaja wolny czas. troche trudno wejsc w takie towarzystwo. moja jeydna rozrywka sa zajecia(moge pogadac z ludmi) i kafeteria...smutne ale prawdziwe.

Udost臋pnij ten post

tak smutne i 100% prawdy..tez mi z tym cie偶ko..ale co zrobisz chyba tego sie nie zmieni....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to........
naprawde jest niesprawiedliwe, ci ktorzy kombinuja zeby tylko im bylo dobrze wychodza super, a ci ktorzy chca zeby bylo ogolnie w porzadku zostaja na lodzie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to........
mam nadzieje ze ten czas szybko sie skonczy, czesto jest tak ze dobre lata przeplataja sie z tymi zlymi...

Udost臋pnij ten post

wiesz zastanawiam sie nad jednym, wlasnie rozpoczelam pierwszy rok mgr wiec nowi ludzie narazie kontakty sa ok, ale to studia zaoczne wiec ciezko utrzymac blizszy kontakt skoro dojezdza sie ...ostanio wielu osoba pomoglam, tak z dobrego serca..to jakies notatki to sciagi, to pomoc przy pisaniu pracy....wszytsko z mysla ze moze kiedys ja nie bede czegos miala czy umiala... i teraz tak sie zastanawiam czy moja pomoc zostanie kiedys odwzajemniona.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a.j.
hmmmmmmmmm.... jak chcesz mog臋 ci wymy艣li膰 kilkadziesi膮t scenariuszy w kt贸rych b臋dzie GORZEJ ni偶 w obecnej sytuacji ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to........
ja na studiach poznalam super ludzi, duzo sobie pomagamy, choc czasem widac juz lekka rywalizacje. wymieniamy sie notatkami , pomagamy w przygotowaniu do kolokwow itd, ale chyba kazdy chce byc tu najlepszy...szczerze mowiac nie rozumiem takiego podejscia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to........
moj problem nie polega na tym ze nie mam znajomych, bo mam sporo, ale takich z ktorymi moglabym sie spotkac,wyjsc na zakupy, na kawe itd...wszyscy raczej na "czesc" i pogadanie o pogodzie... :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to........
ale nie takich*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wi臋c wszystko jasne
te偶 tak mam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to........
i jak sobie z tym radzicie??:( ja myslalalm ze to kwestia przyzwyczajenia, ale jakos zylam te 3 miesiace a teraz nie moge...

Udost臋pnij ten post