Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jak to........

zle zle zle, zdaje sie ze gorzej byc nie moze

Polecane posty

Go艣膰 jak to........
nie, a moge zapytac czemu tak pomyslalas/-es?:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ajklptfder
warto samemu co艣 zadzia艂a艣, zrobi膰 jak膮 mini impreze, mo偶esz jaki艣 wyjazd na weekend z ludzmi ze studi贸w, raz drugi spotka膰 si臋 poza uczelni膮 i powinno si臋 rozkr臋cic, p贸zniej kto艣 inny co艣 zorganizuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ajklptfder
wkurza mnie to jak masa ludzi narzeka, 偶e maj膮 ma艂o, ale w og贸le znajomych, 偶e nikt ich nie zaprasza, tylko od siebie te偶 trzeba co艣 dac, a nie tylko wymaga膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to........
jestem na pierwszym roku. ludzie z uczelni sa b. w porzadku , bylismy an poczatku na jakichs imprezach(ale nie calym gronem, bo to jednak trudne zgrac sie w tyle osob), wyskakujemy czasem na obiad w przerwie miedzy zajeciami. ale kiedy zajec nie ma, tak jak dzis to nie mam do kogo ust otworzyc:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ajklptfder
jak to... a nie zapraszam ludzi ze studi贸w do siebie do mieszkania?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ajklptfder
jak m贸wisz, 偶e ludzie s膮 ok, to powinno si臋 przynjamniej z kilkoma osobami nawi膮za膰 bli偶szy kontakt

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to........
ajklptfder...masz racje, moglabym zaproponowac jakies wyjscie,ale czesc ludzi nie mieszka w wawie i ciezko byloby im dojechac, to nie jest takie proste, juz nie raz probowalysmy sie tak zorganizowac, zawsze konczy sie na tym ze tworza sie mniejsze grupki i ja w rezultacie zostaje w domu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ajklptfder
no zapro艣 kilka os贸b do siebie. na uczelni si臋 nie z偶yjecie, najlepsze to s膮 wsp贸lne wyjazdy i do艣膰 cz臋ste posiad贸wki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ajklptfder
nie chodzi, 偶eby to by艂o co艣 wi臋kszego, tylko 偶eby si臋 spotyka膰 poza uczelni膮, 偶eby si臋 lepiej pozna膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ajklptfder
a tak a popos co studiujesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to........
jest jedna dziewczyna ktora mieszka dosc blisko i spotykamy sie czasem,zeby sie pouczyc,ogolnie z nia mam chyba najlepszy kontakt.ale kaiedy ona zaprasza ludzi do siebie jakos zapomina o mnie...dziwne troche. moze wynika to z tego ze zaprasza ludzi troche nie z naszego grona... zawsze trudno mi sie odnalezc wsrod nowych ludzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ajklptfder
na pocieszenie powiem Ci, 偶e to jest normalne, 偶e z wi臋kszo艣ci膮 ludzi na studiach ma si臋 kontakt na cz臋艣膰, i na wymian臋 kilku zda艅 o studiach, te偶 tak mia艂am, i wielu moim znajmych studiuj膮cych na innych kierunkach mia艂o podobnie. no ale te kilka os贸b zawsze si臋 znajdzie troch臋 bli偶szych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ajklptfder
mo偶e jeszcze troch臋 poczekaj, spokojnie, nie izoluj si臋, ale te偶 nic na si艂臋. kontakt z lud藕mi masz, jak by膰 ca艂kiem nie mia艂a 偶adnego kontaktu, to by dopiero by艂 problem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to........
wlasnie wiem, dlatego warto miec "na miescu" jakichs dawnych znajomych. gorzej jak sie nie ma nawet nie na miejscu:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ajklptfder
tak jak pisa艂am wcze艣niej, nie mo偶esz te偶 tylko czeka膰, 偶e kto艣 Ci臋 gdzie艣 zaprosi, 偶e si臋 rozkr臋ci towarzystwo, musisz co艣 sama proponowa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to........
racja, tylko ja mam takie podejscie "przeciez nie bede sie narzucac"...moj typ skazany jest chyba na bycie samotnikiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a co studiujesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ajklptfder
wla艣nie tez tak pomy艣la艂am, 偶e tak myslisz 偶e nie chcesz si臋 narzuca膰. tylko nie s膮dze 偶by to by艂o narzucanie, przecie偶 nie musisz codziennie proponowa膰 jakigo艣 wyj艣cia i ci膮gle tej samej osobie. wybierz sobie kilka os贸b i mo偶e najpierw wszystkich gdzie艣 wyci膮gnij, a jak si臋 nie da, to mo偶e np 2 osoby, albo pojedynczo, zawsze to jakis spos贸b

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to........
a to wazne co studiuje? mam ciezkie studia ktore jeszcze dodatkowo mnie doluja:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ajklptfder
powiem Ci, 偶e ja nigdy nie odebra艂am tego, jak kto艣 jaki艣 wypad na studiach organizowa艂 jako narzucanie si臋, wr臋cz odwrotnie, to dla mnie by艂o mi艂臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to........
sprobuje troche podzialc, cos zorganizowac. jak tylko bedzie czas, bo narazie nauka, nauka i jeszcze raz nauka:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ajklptfder
powodzenia! jak masz og贸lny kontakt z lud藕mi na studiach, to nie powinno by膰 trudne lepiej ich pozna膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to........
dzieki:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ajklptfder
nie ma za co :). pami臋taj, 偶e studentce jak najbardziej wypada organiozwa膰 imprezki :).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to

Udost臋pnij ten post